Hirdetés
Aktív témák
-
SidCorky
őstag
12 kérdés fél óra alatt pipa...szerintem túl magabiztos vagyok Pedig kéne már egy új egérpad, mind elrongyosodott
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Éééés kalap
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Hogy lehetett megtalálni a válaszokat?
1. kérdés:
Link
"Kevesen tudják, hogy a Hama csaknem 90 éves múltra visszatekintő vállalat. Németországban, az akkori fotós világ Mekkájában, Drezdában alapította 1923-ban az akkor még csak 18 éves Martin Hanke."2. kérdés:
Link
"Eleinte Hamaphot KG néven családi vállalkozásként fotós kiegészítőket gyártottak, de a második világháborúban megsemmisült a gyár."3. kérdés:
Link
"...alapította 1923-ban az akkor még csak 18 éves Martin Hanke."4, 5, 6. kérdés:
Link
"Nevét 1993-ban Hama-ra rövidítették, és már a hannoveri CeBIT számítástechnikai kiállításon is megjelentek. Ugyanebben az évben nyílt meg a magyarországi Hama képviselet négy fővel."7. kérdés:
Link
2. képaláírás8. kérdés:
Link
"A Hama Mirano fekete, piros-fekete és fehér színben, a Roma pedig kizárólag fekete színben vált elérhetővé, vételáruk egységesen 24,99 euró."9. kérdés:
Link
Mindhárom családból megnéztem egy pendrive-ot, csak a Probo terméekknél volt USB3-as10. kérdés:
Link
"Bemutatjuk a kábelek terén piacvezető Hama abszolút csúcskategóriás megoldásait."11. kérdés:
Link
"Kipróbáltuk a gyártó játékosoknak szánt termékvonalába tartozó mikrofonos fejhallgatót.12. kérdés:
Link
Beírtam mind a 4 lehetőséget Google-ba, csak a Xavax-ra adott ki Hama-val kapcsoaltos találatot.13. kérdés:
Link
Úgy találtam meg, mint a 12. kérdésnél14. kérdés:
Link
"Jelenleg 3400 m²-es raktárterülettel és négy saját teherautóval gazdálkodik a Hama."15. kérdés:
Link
"A fő hangsúly persze a saját kínálaton van, mely a forgalom 70%-át teszik ki, ebből a legerősebb ágazat (20%-os részesedéssel) a kábeleké."16. kérdés:
Link
"Egeret egy jobb hüvelykujjal elérhető trackball formájában kapunk, amihez jár görgő is; ezt alá tették, és harmadik gombként is funkcionál."Jöhet az a PH-s egérpad
Szerk: Megelőztek, nem baj...
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Most nézem, milyen jó naptár van a Hama egérpadon Nekem kell egy olyan... Prohardveresről nincs képetek?
-
SidCorky
őstag
válasz sing1ep1ayer #780 üzenetére
Bár mindenki ilyen önfeláldozó lenne
-
SidCorky
őstag
Muszáj lesz továbbra is asztalon egerészni, nem akar összejönni az az egérpad
Gratula a nyerteseknekMegérte így is játszanom, sok dolgot megtudtam a Hama-ról, eddig azt hittem valami kínai szutyok, de már tudom, hogy kitől veszek kábelt
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hálózati / IP kamera
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Windows 11
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest