Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a Gmail levelek szinkronizációját hogyan lehet kikapcsolni 2.3.6 alatt ? A fiók szinkronizációt a beállításokban kikapcsoltam, de ennek ellenére ha jön levelem a készülék jelez. Én a sima Email alatt szeretném a gmail-es fiókot is tudni, ez idáig 2.2 alatt nem volt gond, de 2.3.6 alatt engem ez zavar. A billentyűk megvilágítása is lehetne mondjuk erősebb. De ami a legjobban zavar hogy nagyon halkan csörög a telefon...
-
F_Gergely
őstag
válasz palesz53 #13901 üzenetére
Köszi a tippet, kikapcsoltam remélem most már nem kavar be. Jobb szeretem a sima Email appot és ott a levélfiókjaimat egy helyen tudni.
Úgy értve hogy halk, hogy az előző készülékem jóval hangosabb volt, ennél pölö ha legkisebb hangra állítom az ébresztőt meg se hallom. A motorlát, legkisebb hangon is egyből meghallottam. A samsung meg közép tájon kezd el "szólni". Volt már ilyen halk telefonom majd valahogy megpróbálom megszokni, de nem értem miért nem lehet normális hangerejű hangszórót belerakni a telefonba, ami akkorát szól mint egy ágyú. -
F_Gergely
őstag
válasz molnarpeter #13906 üzenetére
igen nekem is ez jutott eszembe
-
F_Gergely
őstag
-
F_Gergely
őstag
"A Cyanogen Mod 7 or MIUI ROM is HIGHLY recommended" - akkor ez azt hiszem nekem nem jó...
-
F_Gergely
őstag
Na ja, samsung kijelző hiba, állítólag az S2-nél majdnem az összes készülék hibás....
Én remélem nálam nem lesz ilyen, mivel már nem garanciális igy ha ez a hiba kijön inkább eladom a fenébe.A gombok megvilágítása nálatok is halvány fehér? Motorolán olyan volt hogy éjszaka kiégett tőle a szemed, nekem az jobban bejött mint ez... Nappal alig látni a gombokat erős fényben.
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
Na látom itt se szereti senki a gyári romokat, nálam 2.3.6 van fent, teljesen gyári, de semmi problémám nincsen vele, ha akarnék se tudnék belekötni. (jó egyedül az zavar ha hívnak előbb a keresztnevet majd utána a vezetéknevet írja ki a telefon, de nem tudom ezt miért nem lehet beállítani)
-
F_Gergely
őstag
válasz tonerz #13930 üzenetére
Nekem volt windowos telefonom, nehéz lenne összeszámolni őket.
Azért érdekes, hogy mikor az első windows-os telefonom megvettem, mindenki csak nevetett és kaptam a különböző beszólásokat ("windows teló? háh és csináltak neki ctrl+alt+del kombót is? mert anélkül nincs windows"). Aztán persze fejődött ez az egész. Már akkor látszott hogy a symbiannak nincsen túl sok jövője. Azt sajnálom hogy a microsoft ilyen irányba vitte ezt az egész telefonos rendszer dolgot, nekem ez egyáltalán nem jött be. Viszont az android nagyon. Kellett egy kis idő mire megbarátkoztam vele, és megtaláltam a szükséges programokat (outlook szinkronizálás, - google fiókot én nem használok). De nem köt semmihez, mig windows esetén olyan megkötések lettek... Meg a programok a másik, andoridnál felhúzok a marketre és töltöm ami kell, windowsnál meg nagyon kevés a programok száma.
Mindenkinek más az amire szüksége van, amit keres, én sose moddoltam telefont, nem tetszett eladtam jött egy másik.Kíváncsi leszek milyen lesz ha újra kiadják a már visszavont ICS-t a nexusra
knyitogató
én ezt olvastam[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz knyitogato #13939 üzenetére
csak a sarga kijelzorol jutott eszembe.
-
F_Gergely
őstag
engem valahogy nem igazan zavar. uj sw eseten vegyel uj telefont. amivel megvetted azzal hasznald. persze a 2.3.6 -ra se mondom hogy tokeletes. szerintem sokkal jobb lenne az hogy android nem frissithet, ha uj rendszert akarsz vedd meg azt a telefont amit azzal adnak ki DE ha regebbi rendszered van es azon vannak bugok azok javitsak ki. mert most a cumi az hogy nincs javitas, inkabb csinalnak egy ujat de akinek regebbi van az megszexualhatja.... es fizetett erte, tehat ha hibas a rendszer javitsak ki. lasd pl: windows update.
-
F_Gergely
őstag
válasz MaCS_70 #14023 üzenetére
Ha megveszel egy windows verziót te sem kapsz jogosultságot a frissítésre, egy teljesen más operációs rendszerre. Nokiánál is ha vettél egy telefont nem frissíthetted pl series 40-ről series 60-ra. Nem vélem úgy hogy azért mert valaki használ valamit birkaszerű konzumidiótává válna. Ezek a gányolt custom rom-ok biztos jók, én nem látom értelmét, de ha valakinek tetszik használja. Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy nem értem miért lenne kötelező minden androids készülékre elérhetővé tenni az új szoftervverzzió frissítést. Azzal a rendszerrel kell használni amivel megvetted. Ha hibás akkor természetesen a cég javítsa ki, de miért lennél jogosult a frissítésre?
Nem vitatkozni szeretnék azt sem mondom hogy az én meglátásom a helyes, de véleményem szerint kissé túl van erőltetve ez a szoftverfrissítés mizéria, beleértve a custom romokat.respect
-
F_Gergely
őstag
válasz MaCS_70 #14067 üzenetére
Ahoye
"Őszintén! Szerinted mi a rossz abban, ha ha valamit jobbá lehet tenni, azt jobbá is tesszük?" Nekem nem ezzel van bajom, sőt igazából problémám sincsen. Én csak arra kívántam célozni, hogy oké hogy van egy szűk réteg aki otthon berheli a telefonja szoftverét, a rom főzők által készített romokkal, (most az hogy a romfőzők munkája mennyiben segíti elő a gyártók munkáját ne menjünk bele, nem vitatom, hiszen a hackerek is segítik az IT szektor biztonságának növelését).
de alapvetően maga a történet úgy néz ki hogy vesz az ember egy telefont, egy adott operációs rendszerrel. Ő ezért megdolgozott és pénzt adott ki. Alapvetően az átlag user nem akarja túrni a google-t, nem akar rootolni, nem akar flashelni, és nem akar kísérletezni különböző costum romokkal. Használni akarja! Mert ezért fizetett.
Ebből kiindulva engem nem igazán érdekel hogy a legujabb csili-vili menü fogad-e és 3D hatásban fordul el a képernyő vagy full képernyőn szaggatás nélkül fut-e az angry birds. Oké ne legyen elérhető a legujabb android, de a régi verziókban talált hibákat javítsák ki.(Mint ahogy a HTC hotfiex-ek formájában egy rakás frissítést tett annó elérhetővé a winmo 6.5 alatt a készülékeihez).
Elhiszem hogy a custom romok különböző hibákat javít és fejlődés, meg miegymás. Na de én mint user, nem akarok ezekkel foglalkozni. Nekem a telefon egy eszköz, nem egy hobbi, azért veszem mert használom.Alapvetően szerintem egy szelet fújunk csak te is más oldalról közelíted meg a témát és én is.
respect
-
F_Gergely
őstag
na nàlam màr google play van, a market teljesen àtalakult, most frissült le. az ikonja is megvàltozott.
-
F_Gergely
őstag
arra van valakinek valami otlete hogy gyari 2.3.6 alatt a gps mitol nem megy rendesen? allandoan eldobja a jelet de ha meg is talalja teljesen idiota helyet mutat, sem a navigon sem a google maps terkepen nem az uton haladok hanem "keresztul az epuleteken" meg nem a hidon haladok hanem a dunan. most ulok a kocsiban es marhara nem orulok... a gps szart be vagy ez az android egyik csodaja? valaki valami tipp vagy otlet?
kicsit olyan mintha a gps "el lenne kalibralva" mert nem az uton haladok szerinte hanem az uttol picivel arebb de parhuzamosan.
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
amit meg nem ertek hogy a terero es a wifi/3g jelzes neha szurke de ha elkezdek netezni vagy hasxnalni a telefont atvalt zold szinure. wtf?!
-
F_Gergely
őstag
válasz Quqesz #14151 üzenetére
koszi a tippeket, kiprobalom nfc alapbol ki van kapcsolva. gps nekem azert volt sokkolo mert milestone 2.2 alatt hajszal pontos volt a navi, erre a nexus azt jelzi ki hogy nem is az uton megyek, meg a dunan haladok, nem a hidon... nevetseges. mondom kicsit olyan mintha el lenne kariblava a gps de en meg ilyennel nem talalkoztam. remelem az ics-ben ezt javitjak mert igy hasznalhatatlan navigaciora a telefon.
mas: az uj 7.0 opera mini kegyetlen jo lett, le a kalappal a fejlesztok elott.
-
F_Gergely
őstag
válasz knyitogato #14156 üzenetére
azért ilyenkor sajnálom hogy az enyém nem garanciális, bár egyenlőre nem tartom annyira a készüléket hogy hosszabb ideig megtartsam, továbbra is a motorola razr a cél
-
F_Gergely
őstag
No tegnap végig, használtam kocsiban a GPS-t (navigon), és most érdekes módon egyből talált jelet és tartotta is. Az út tartása is jó volt, nagyon hülyeségeket nem mutatott, útvonaltervezése nagyon gyors volt (maximum másfél másodperc). Viszont néha 1-1 másodpercre kiirta hogy nincsen GPS jel, de utána egyből megtalálta.
Szóval maga a készülék GPS-e fizikailag nem rossz, ezt sikerült most leszűrnöm. Navigonnal ellentétben a Google Maps továbbra is idióta helyeket mutat, és nem az úton visz hanem az út mellett, néha olyan helyre pozicionál amitól esetlegesen több km-re vagyok.
Nem tudom mit szartak el az androidban de nekem sose volt gps problémám eddig.
Másik amitől agybajt kapok, ha a kis házikóval háttérbe küldöm az éppen futó navigációt, egyből bontja a gps kapcsolatot... Nekem olyasmi kellene hogy mondjuk fut a gps a háttérben én kotorszok a telefonkönyvben és benyögi hogy "most fordulj balra" és akkor én hirtelen balra rántom a kormányt, miközben éppen a telefonkönyvből próbálok mondjuk egy számot kikeresni -
F_Gergely
őstag
válasz forintuser #14234 üzenetére
Hát ez érdekes...
-
F_Gergely
őstag
Tuti, bár én sose értettem menet közben mit tapicskolja a navigációt (mielőtt elindul beállítja, azt ha megérkezett a célhoz kikapcsolja)
Én mondjuk nem szoktam GPS-el közlekedni, nagyon ritka esetekben csak, (főleg akkor ha panel környékre megyek és 13 utcának ugyan az a neve azt találd meg a címet....) de két hét múlva megyek külföldre és mindenképp tesztelni akartam a telefont hogy tudjam mennyire számíthatok rá. De egyenlőre úgy tűnik számíthatok rá. -
F_Gergely
őstag
mintha irtatok volna hogy nem hivatalosan felrakott majd eltavolitott programot nem tudtatok megvasarolni. jelentem en ma kiprobaltam de nem volt problema, mielott letoroltem elotte toroltem az alkalmazas adatait majd utana uninstallaltam majd johetett a market. gond nelkul engedte telepiteni.
-
F_Gergely
őstag
válasz palesz53 #14296 üzenetére
idojarasra en a fancy widgetet hasznalom, meg a keruletet is kijelzi ahol vagyok es a homerseklet maximum 1-2 fokkal szokott elutni, es kiirja hogy hany fok van plusz azt hogy milyen az erzekelt ido pl van 10 fok de a szel miatt olyan mintha 4 fok lenne. es van benne magyar nyelv is, ha ez szempont. plusz be lehet allitani hogy milyen idoszakban ne frissitsen (polo este 10 es reggel 6 kozott) igy kimeli az akksit es az adatforgalmat is. szerintem a legjobb idojaras widget.
-
F_Gergely
őstag
Samsung hivatalos közleménye:
"Jó hírünk van a Galaxy S II tulajdonosok számára. Megkezdődött a magyarországi frissítési folyamat is, így mindenkit biztosíthatunk róla, hogy március végéig elérhetővé válik a Google legújabb rendszere, az Ice Cream Sandwich! A műveletet hivatalos szervizpontoknál, illetve a KIES szoftveren keresztül lehet elvégezni!"
Ennyit a Nexusról -
F_Gergely
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz kolosanyi #14328 üzenetére
A váltás nem emiatt lesz, alapvetően én nem szeretem a samsung készülékeket, számomra tucattelefon. Előző készülékem is motorola volt, és én nagyon kedvelem a márkát, és jobban preferálom a minőségi anyagokat mint a fröccsöntött műanyag házat. Samsungom azért lett mert gyorsan kellett egy telefon addig míg nem veszek egy motorolát, ami volt azt itthon eladtam ,mert a garancia kis hazánkba szólt.
Szeretem a samsungot mint márkát de nem telefonban. Egy samu telefon van amit szerettem az az N100 ) -
F_Gergely
őstag
válasz kolosanyi #14332 üzenetére
Nexus teljes mértékben egyedi, nekem az az iv ami a kijelzőben van külön tetszik, ad egy stílust a készüléknek. Viszont ez a plasztik műanyag ház, az hogy nincs gorillaglass, és ami a leginkább zavar, hogy állati halk a készülék hangszórója (ahol csörög). De ha hangos lenne talán még nem is lenne vele bajom, de a motorolához képest nagyon halk.
-
F_Gergely
őstag
sziasztok, olvastam hogy kiadtak 4.0.4 androidot nexus s-re. angliaban vagyok orange szolgaltatonal, a telefont meg otthon vettem fuggetlenul. itt is elerheto lesz a frissites vagy jobban jarok ha manualisan felrakom az update-et? jelenleg gyari 2.3.6 van fent.
-
F_Gergely
őstag
válasz KrissszG #15107 üzenetére
Én megcsináltam hogy le volt irva, és reboot után belementem a beállítások/telefonról/frissítések és már töltötte le a 4.0.4-et. Most lett kész a telefon
Asszem egy factory resetet kell csináljak mindenképp mert látszik rajta, hogy az alkalmazások meg egyebek még 2.3-ra vannak optimalizálva és kicsit nyövgenyelősen fut minden.
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
no gyerekek hátha valaki tudja erre a megoldást:
jött hangposta üzenetem amit a készülék jelzett is, meg is hallgattam, de a kis magnószallag az isttennek sem tünt el onnan.
Kérdésem: hogy a fenébe lehet azt onnan eltüntetni? -
F_Gergely
őstag
válasz bandigyerek #15768 üzenetére
én a myphone explorer-t használom szerintem az ezeket a mentéseket tudja. Nézd meg, én nagyon kedvelem a programot, igaz én csak outlook szinkronizációra használom, de egy próbát megér, hátha.
-
F_Gergely
őstag
válasz bandigyerek #15771 üzenetére
Beállításokat nézd meg, én most direkt lecsekkoltam a hiváslistát (töröltem pár hivást, majd visszatöltöttem vele), és működik, de a gyári beállításokkal nem szinkronizálja a hiváslistát csak ha beállítod neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest