Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Mit értesz az alatt, hogy nem sokra megyek vele?
Ha színhelyes, akkor színhelyes. Tehát nem fakók és mosottak a színek. Azt maximum te érzed úgy, mert a túlszaturált képernyőkhöz szoktál.
Fehér bevilágítás pedig nem látható rajta, úgyhogy megint nem tudom, miről beszélsz Volt aki anno kérdezte is, hogy a Számológép alkalmazásnál van-e bevilágítás, mert ha igen, akkor más telefont vesz (többen írtuk, hogy senkinek sincsen).A kontraszt valóban nem az igazi (tehát nyilván a fekete sem), de ez nem zavaró. Egy kijelzőt egyébként nem lehet jól számokkal leírni. Például ezt sokan fakónak látják, mégis színhelyes. Tehát ha túlszaturált lenne, sokkal többeknek tetszene. Innentől kezdve a színhelyesség nem egyértelműen érdem. Ugyanez igaz bármelyik másik paraméterre.
A kijelzője pedig elég messze van a "gyenge hw láncszem"től
Android Police cikk:
"Shinral also noted that the newer revision's display has more of a yellow tint, though it's unclear whether or not LG is using a completely different display moving forward or if the particular unit in question just happened to be slightly unbalanced compared to other models."
Itt sincsen hibaként leírva a kontrasztarány. Amit itt írtak, az is az volt, hogy egy új rev modell kijelzője egy picit sárgásabb volt (aminek semmi köze a kontraszthoz), de nem biztosak abban hogy ez nem annak a példánynak a tulajdonsága volt-e. -
icons
addikt
Tudom, mire gondoltál, ezért is írtam, hogy valóban elég rossz a kontrasztja. Mindenesetre ez nem sokakat zavar (egyedül a fekete amoledhez képest való színe).
"de maradjunk abban, hogy N5 meg deszaturált."
De ne maradjunk abban, mert nem az. Neked nem tetszik. Már linkeltem az anandtech cikket, amire elsőre is válaszoltál. Itt vannak a színhelyességek, és az N5 nagyon jól szerepel benne. Ez objektív kérdés.
Az meg, hogy előkapsz a netről valami teljesne random színskálát, és azt mutogatod, elég... érdekes
Nem mondtam egy szóval se, hogy az N5 kijelzőjének a színei a legjobbak, azt mondtam, hogy színhelyes. Ez tény. Az egy másik kérdés, hogy melyek a "jók".Végre túlléphetünk a dolgon vagy még kell válaszolnom néhány nem idetartozó kérdésre (és olyan felvetésre melyet már megválaszoltam)?
[ Szerkesztve ]
-
vick33
tag
Az a helyzet, hogy a D1 a 350D a D2 a Nexus 5. A 350D kit objektívvel volt. Gyakorlatilag jó fénybe a két készülék ugyanannyi részletet tud megörökíteni, sőt első ránézésre az erősebb élesítés miatt még részletgazdagabbnak tűnik a Nexus. Ha viszont fentebb kell menni iso400-nál akkor a Nexus elkezd jobban zajosodni. Alapvetően nagyon elégedett vagyok a kamerával a Nexusban. Természetesen fókuszálási sebességben és pontosságban a 350D köröket ver rá, de telefonhoz képest főleg a 4.4.1 óta a nexus nagyon jó. Olcsó kis fényképezőket szerintem(a vakut leszámítva) teljesen kiváltja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest