Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Apropó, ezt a Franco r47-es kernelt használja valaki? Mert mostanában Franco sorban elcseszte a kerneleket (SOD és társai). Ebben már javítva lettek a hibák?
(#13675) kacsip: Az első hozzászólásban van a Wugfresh Toolkit, az néhány gombnyomásból megcsinálja neked az unlockot, rootot, és a custom recovery installt is.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz horvathkrisz #13734 üzenetére
Én csak FLAC-ot hallgatok, de se TTPod, se PowerAMP, se jetAudio Plus alatt nem akad...
Próbálj ki többféle lejátszót."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz horvathkrisz #13758 üzenetére
Nekem r47-es franco van fent éppen, egész délelőtt zenét hallgattam, semmilyen audio gond nem volt.
Nem lehet, hogy maga a zenefájl szar?Bár mint írtad, S3-on meg S4-en nem szaggatott, szóval tényleg nincs ötletem.[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
-
-
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
válasz Chosen #13899 üzenetére
Pontos értékekre már nem emlékszem, de amikor kijött az új kamera app, kimentem az udvarra kipróbálni, hogy miket tud. Kb. 80% körül lehetett az akksi. Körpanorámáztam 4-5 percig folyamatosan, sima panorámaképeket is lőttem, fotóztam 10-15 képet, és videóztam is, kb. 6-7 egyperces vidit csináltam. Igencsak meglepődtem, amikor megláttam, hogy kb. 45 percnyi "meló" után 35%-ot merült az akksi.
Mint mondtam, ezek csak hozzávetőleges értékek, de valamennyire lehet hozzájuk viszonyítani.
-
HREH
senior tag
Öcsém, mit rontok el?
Hiába írom be, nem dobja ki[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Basszus, egyest kaptam
(Szülők nem fognak örülni )Köszi amugy, reboot kellett.
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Most amugy ez hogy van? Minél kisebb értéket dob ki a cucc, annál jobb vagy annál rosszabb?
-
HREH
senior tag
Lenne egy elég noob kérdésem
Tökmind1 milyen microUSB kábelt használok töltéshez ill. a géphez való csatlakoztatásra?
(Lötyögés miatt kérdezem, marha idegesítő, de nekem csak a gyári kábel lötyög (meg persze az ósdi Szarszung microUSB kábel ))Kérdés lényege végülis az, hogy minden microUSB kábel csontra ugyanolyan-e, vagy vannak különbségek?
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Mik kellenek, ha dupla koppintásos ébresztést akarok varázsolni az N5-re?
-
HREH
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
ElementalX kernel amugy milyen? Mármint jobb, mint pl. a Franco?[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Erre tényleg kitalálhatnának már valamit, szoftveresen is egész jól meg lehetne oldani.
Más: Hülye kérdés, de lehet tudni, hogy a tesztben miért csak 9 pontot kapott sebességre az N5, amikor a létező összes telefonnál gyorsabb a működése?
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz rootkiller #14665 üzenetére
Én tökéletesen hallok mindenkit hívás közben.
Más: Ki milyen billentyűzet-appot használ?
Van olyan, amelybe bármilyen szinten lehet magyarul szöveget diktálni (pl. SMS-írásnál)?#3: [link]
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Most veszem észre, ez a magyarul diktálós cucc csak akkor működik, ha van aktív netkapcsolatom?
-
HREH
senior tag
válasz tboy93 #14731 üzenetére
Én is tervezek valami jó kis 4G csomagra váltani 1-2 GB adatforgalommal, csak piszok drága...
1300MB gondolom, hogy elég, első hónapban 7GB-t kaptam ingyen, azt aztán a büdös életben nem tudtam totál felhasználni (4GB körül lehettem, hónap végén úgy, hogy abban a hónapban 0 wifi volt, minden szirszar a mobilnetről ment )[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz FBlazee #14734 üzenetére
Nem gáz, azért köszi, hogy próbáltál segíteni
(#14736) Wugfresh Nexus Root Toolkit gombnyomásra unlockol, rootol, meg custom recovery-t telepít, lehetetlen elrontani.
Sajna nem vagyok pesti, de ha valamikor Debrecenben jársz segítek szívesen![ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Az új kamera appról van valami részletes leírás valahol? Tudtok linkelni oldalakat? (angol nyelvű is jó)
Más: HDR+ opció melyik a kamerában? Amikor át van húzva a felirat, és úgy fotózol, vagy fordítva?[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
A gyári Google Keyboard tudja a magyar nyelven való swype-olást? (Tehát tudok magyar szavakat swypeoltatni (de szép magyar szó ) vele, ha magyar nyelven van a teló?)szerk: megvan, nem megy
Jó billentyűzet-app valaki? (Diktálás nem kell )
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
(#14941) mukisrác, (#14942) BlackSoft
Köszönöm a 2 appot, ki fogom próbálni őket"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
-
HREH
senior tag
válasz siofok #15021 üzenetére
Kikapcsolod a telót, utána hangerő le + power gomb, amíg bejön a bootloader, utána ott a hangerőgombokkal kiválasztod a recovery menüpontot, és power gombbal leokézod.
Vagy Quick Boot alkalmazás Playből.
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Fotózásnál HDR+ módban nálatok is gondolkodik egy kicsit exponálásnál?
-
HREH
senior tag
válasz Viktor0610 #15169 üzenetére
Akkor oké, köszi a megerősítést
-
HREH
senior tag
Haverom vett egy Sony Xperia SP-t, van hozzá kontrollere és mondta, hogy telón tudna játszani kontrollerrel. N5-ön ez megoldható valahogy? (tehát hogy lássa a kontrollert az N5?)
Más: code blue kernelt érdemes kipróbálni? többen írtátok, hogy nagyon jó, vannak esetleg hátrányai pl. teljesítményben?
-
HREH
senior tag
Van most egy 4.4.2-es nagyon jól belakott, rootolt, xposed + gravityboxos rendszerem, de OTA természetesen nem jelez.
Hogyan kell feltolni a 4.4.3-at, hogy minden "belakás" megmaradjon, és lehetőleg az xposed is menjen rendesen?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Xposed Framework megy 4.4.3 alatt?(#16014) csabikaa89: Igen, a Flash Stock + Unroot menüpontot kell használni, betallózod az image-t és szépen felrakja.
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz slice14 #16022 üzenetére
Nincs mit
GBox changelogban is most látom, hogy "Adjusted for compatibility with Android 4.4.3" - szóval ha ez megy, akkor az Xposed is megy
Fel is raktam jó sok modult, nem kevés idő lesz beállítani(#16023) GrooveHero: erre én is kíváncsi lennék!
(Azaz lettem volna, de már megvolt a full wipe )
Valaki tényleg megírhatná, hogy mivel érdemes....[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz slice14 #16025 üzenetére
Hát igen, eszembe se jutott az ilyesmi
Android Backup File-t csináltam a Wugfresh Toolkittel, de cseszik visszarakni a dolgokatMeg ahogy látom GBox-ban a beállítások backupolása, és restoreolása prémium funkció...
Vagy Te mivel csináltál mentést a beállításokról?[ Szerkesztve ]
-
-
-
HREH
senior tag
válasz horvathkrisz #16034 üzenetére
Van benne egy halom javítgatás, foltozás, mm-qcamera-daemon fix, HDR-en is javítottak, térerő eldobálás, kékfog ill. wifi fix stb, stb.
Dirty flash-sel is fel lehet dobni de a clean install az ajánlott.Szvsz érdemes, hátrányod nem lesz belőle!
(ráadásul a listák görgetésének finomságán is javítottak, nekem nagyon cseszte a szemem, hogy egy referencia teló is megdöccen a listagörgetésnél)
Mert, hogy tesóm SGS5-je döccen a görgetésnál azt megértem ( ), de egy Nexus ne csinálja már, akkor se, ha ez Android gyermekbetegségszerk: Akkor ideje kékesedni + GPU driverek is mennek fel
(+ optimized bionic + dalvik, mondjuk az nem tom minek, de azért felrakom )[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz radicspeter1 #16049 üzenetére
Köszönöm
(Számítógépre mit másolok fel?)"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest