Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
túróslaptop1
csendes tag
Hát ez siralmas... Alsó ventik gyakorlatilag díszek, radiátort oda nem rakhatsz mert a levegő felmegy a pumpába, szellőzésben meg semmi haszna nyilván... Ezért a fantasztikus fícsörért felkerült a táp... A koncepció gondolom az volt, hogy legyen nagy és nézzen ki jól a képeken. kb. ennyit is tud 70k-ért... WOW. Hol lehet venni?
-
túróslaptop1
csendes tag
válasz Neovenator #92 üzenetére
Mi fojtja meg a VGA-t? ATX méretnél igencsak sok hely van a VGA és a Táp közt.
-
túróslaptop1
csendes tag
válasz Neovenator #94 üzenetére
Micsoda érv a több kártya Képzeld el hogy milyen jó a felső kártyának hogy kb 1 centire melegszik alatta egy másik kártya. (Elárulom nem ez a ház a megoldás a te problémádra) Sikerült egy szűk igényre egy pocsék érvelést összehozni
-
túróslaptop1
csendes tag
válasz Neovenator #102 üzenetére
Örülök neki hogy jól érzik magukat a kártyáid. Elvileg mint írtad mATX vagy kisebb kivitelekben mozogsz pár éve. Kíváncsi lennék erre a setupodra amiben 2 kártya van és több mint 1 cm hely van a kettő közt (Ezt ne kötekedésnek vedd, csak még nem láttam ilyen alaplapot és kíváncsi lettem). Egyébként egy vélemény esetén legalább részben mindig magából indul ki az ember. Én őszintén nem tudom mekkora piaca van a 2 vagy több kártyás setupoknak pl: "Mikroszerverek VR-hoz". Annyiban biztos vagyok hogy jelenleg jóval több az olyan igény aminél az egy kártyára törekednek mert a folyamatok jórészt megoldhatók manapság 1 kártyával. Persze mindig akad kivétel.
-
túróslaptop1
csendes tag
válasz Neovenator #106 üzenetére
"Még mindig azt gondolod, hogy a játékok valami elsöprő tömegét teszik ki a PC konfigok felhasználásának, pedig igazából töredék." Sose mondtam ilyet De akkor mondok konkrétumokat: Otthoni, Irodai, Gamer ezekre gondolok (amik a piac jórészét le is fedik) és akkor nem kell találgatnod. Most lehet itt jönni azzal hogy irodai illetve gamer fronton is vannak bizonyos szegmensek ahol kellhet 2 vagy több kártya, de 98%-ban nincs rá szükség és abszurd kijelenteni hogy a Fractal ezt a szegmenst célozta volna meg ezzel a megoldással. Téma részemről lezárva mást nem fogok tudni hozzáfűzni. Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cegléd és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Óvodások homokozója
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Thermaltake Smart 530W (SP-530P) Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest