Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz dewil666 #3307 üzenetére
Nem csak a hővezetése nagyon jó,hanem a szigetelése is szóval nem baj ha kicsit túlfolyik,és nem kell évente pasztázni mert sokáig elég szóval nem szárad ki.
Ne sokat tegyetek de azért legyen is ,mert nem hűteni fog hanem szigetelni.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Így van
És ha mindent jól csinálsz jobb lesz a hűtése mint a dupla csöves gyári 3210m nek
Kell a pasztának egy kis idő amíg beáll ez rá is van írva az MX4 re 50-60 óra azt hiszem.
Előbb picit melegebb,de nem vészes ,és amikor beáll akkor csökken a hőfok is.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
A bios attól függ milyen op rendszert használsz ,mert a win8 nak kell az uefi is...
A másik amikor beteszed a procit utána kell csinálni a biosban egy load default resetet ,amit el is kell mentened,hogy menjen a torbo is a prociban.
-
Angel2014
addikt
Még van 3 pályám és végig is játszottam
Az nvidia honlapján tegnap jött ki erre a játékra optimalizálva az új driver szóval ne a lenovo oldaláról rakd fel.
Win8.1 nek van startmenüje de meg is várhatod a március akkor kijön a végleges win10 , de ha nem bírod kivárni akkor felteheted a béta változatot a win10-ből.
A legideállisabb most a 8.1.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Láttam már pár fórumtársat beletenni nagyobbat nálam tökéletes.
Szerintem függ a ruter minőségtől, kábelszolgáltatótól, milyen messze van a ruter a tv-től és árnyékolja valami ,nem e törte fel a szomszéd, támogatja a TV kodekja azt a filét ,stb...Milyen DLNA-t használsz...?
Én a sima windows media playerben állítottam be és kész...
Azért 150 Mbit nem kevés lehet a ruterban kell átállítanod 300 ra de itt oda kell figyelni a TKIP/AES résznél mert az is vissza vesz a sebességből , mert valamelyik nem képes a 300 mbitre.
Épp a napokban állítgattam a netgear ruterem és kaptam ezt a figyelmeztetést.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Windows 7 től felfelé a media player támogatja a DLNA szervert....elég ha beállítod abban , és a laptopról kiküldöd a TV-re és a TV-ből is bele tudsz menni a laptopba.
Jobb egérgomb a filmre vagy a filére és play to......
Én így állítottam be:
Felesleges külön progit felrakni az is csak terheli a gépet és nem is annyira jó, de ha progi van ottól sokkal jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
A DLNA az csak egy szerver amit a windows media playerben állítottam be.....ha ráteszek másik lejátszót pl power dvd-ét akkor le fogja játszani?
Le hát és a play to is menni fog!!A másik attól hogy a windows media player nem játsza le attól még play toval kiküldöm a tv felé és ha a tv is támogatja simán elindul.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Goatman #3384 üzenetére
Szia erős az neki nem? nagyobb áramfelvétel ,nagyobb hőfok , és erősebb kártya a prociban mint maga a gépben. és a hűtés ennek a procinak kevés lesz , az én allienemben az i7 -es procit két venti és dupla 4 vastag csöves hűtés látja el és van amikor az is kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz dewil666 #3386 üzenetére
Szia! Igen azonos HD4000 1 gigás a laptopban mennyi van?
Azért a mi gépünkbe az i5 -ös proci épp határeset sőt valamikor sok is, azért egy i7-es procit nem lehet egy kalapba tenni, nagy ugrás és mérföldkő van közte....
Egyszerű tegyen be egy i5-öst és meglátod semmi baja nem lesz meglátod.
Lehet hrottlingol ezért csinálja, az bizony meg hűtés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Hátha érdekel benneteket .....[link]
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Szerintem ezt a csatit ne tedd vissza már....
Úgy jársz a legjobban ha veszel egyet vagy szerzel ...ilyen csatik vannak asztali gépeken is akár régieken is stb...fogod elvágod a kábeleket 4-5 cm rre összeforrasztod az ujj csati véget és egy leblankolt vezetéket öngyújtóval rázsugorítod hogy ne legyen zárlatos....
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
-
-
Angel2014
addikt
Azt javaslom frissítsd fel a biost! Amikor megvan indítsd újra és állítsd be az other ost hogy ne win 8 ba fusson.
Utána F8 és indítsd el csökkentett módban és töröld le a bluetoth drivert ..indítsd újra a géped és rakd fel újra a drivert.Itt a bios is meg a driver is: [link]
-
Angel2014
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest