Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
Sziasztok ha vettem akkumlátort de a régi még bírja 2-3 hónapot akkor ráérek jövőre amikor jó idő lesz kicserélni április-május,ha dobozában tárolom egyszer se kell feltölteni tud valaki segíteni?
Azért vettem meg mert a mostani ki tudja meddig lesz jó. -
Vorontsov
tag
Köszi a segítséget,kevesebbet megyek 30-ról 18-ra-erről 14-km-re csökkentem le.
18-ról14-re 2 hónap alatt. -
Vorontsov
tag
Sziasztok elektromos bicikli/motoromba cseréltem új akkumlátort és a teljesítménye nem jó neki.
A feltöltési ideje 8óra és körötte,amikor a gépet megvásároltam akkor volt 6-7-óra.
A hatótávolsága pedig 20Km-a 30Km-helyett.
A bicikli/motor hibát kizárnám egyből,mivel az akkumlátort kiszedett állapotban töltöm mindig,semmi nincsen rácsatlakoztatva ami hibát okozhatna.
Maradt a töltő-az akkumlátor burkolat biztosítékkal és csatlakozókkal,
a harmadik verzió az új akkumlátoroknál 1-2 selejt is előfordulhat.
Tervezem a akkutöltő és burkolat/csatlakozó feszültség mérését stb...
majd az akkumlátorét feszültségmérést.
Ezek az ötleteim vannak valakinek ötlete,javaslata.
3DB akkumlátor van benne.
36V12Ah sorbakötve....dátum rajta az akksin 2022.02.23.
Köszi ha segít valaki. -
Vorontsov
tag
válasz Dr.FantastiK #5277 üzenetére
36v 12Ah ugyan akkora amekkora az előző volt a Bolt-tól vásároltam,ahonnét vettem.
Beszereltem és nem ment vele annyit amennyi kellene neki mennie.A töltő gyári ztech feltöltés után átvált zöldre azt se gondolom rossznak.
Mi romolhat el egy gyári ztech elektromos motor-bicikli töltőjében, ha normálisan van használva és nem dobálva, fix helyen.Ztech gyártmány.
Motor típusa Kefe nélküli agymotor
Motor névleges teljesítmény - Watt440W
Motor névleges feszültség - V36V
Motor energiafogyasztás - kW·h/100km2-3kW.h / 100kmMax.
Sebesség - km/h25km / hMax.
Hatótávolság - km≥30kmMax.
Terhelhetőség - kg130kg
Első fékDobfékHátsó fékDobfék
Felni és gumiméret22'' x 2.125
Akkumulátor típusÓlomakkumulátor
Akkumulátor kapacitás Ah12Ah
Akkumulátor feszültség - 12V3X
Akkumulátor töltési idő - h6-7h
Kerékpár mérete1710 x 690 x 1100 mm -
Vorontsov
tag
válasz Dr.FantastiK #5279 üzenetére
Szia megmértem feltöltés után 13.6V a feszültség/darab,de úgy hogy este feltettem feltölteni és reggelre lett ez az eredmény.
Összességében sorbakötve 40.9V-volt.Ugye ez szorozva 3-al stimmel.
10Km-től lecsökkent 12.6V-ra/darab.
Egész 37.7V sorbakötve 10 km után.
36V-az elvárás neki.
Feltöltés után is egyforma értékek és 10Km-megtétele után is azonos értékek.
Szériaszám egymás után van és dátum is friss.
Én minden alkalommal leszedem a burkolatot ami az akkumlátort magába foglalja.
Ami legelsőnek feltűnik az a töltési idő ami 8 óra és körötte.
Itt 6-7 órának kell lennie.
10 Km-esetében 1.5-2 órának-itt nálam ez most 3 óra.
Itt lehet gond szerintem
1.-töltő-
2.-burkolati csatlakozó elemek-
3.-akkumlátor.
Megpróbáltam,köszi a tippet, ha van még esetleg valakinek ötlete kérem írja meg,köszönöm.
Úgy gondoltam megveszem,beteszem és kész.
Szia a mért értékek szerint az akkumlátor jónak kéne legyen,de használat után drasztikusan lecsökken,amit írtam ill 10Km-után van.
30-helyett 20-amit meg tudok tenni.
Beszerelést követően a töltési idő 8 óra.....már itt a probléma.
Ha töltő lenne rossz akkor a mért értékek is rosszak lennnének.
Maradt a
1.-burkolat csatlakozókkal és
2.-maga az akkumlátor.[ Szerkesztve ]
-
Vorontsov
tag
válasz Dr.FantastiK #5282 üzenetére
Előzőleg is ugyan ez a márka volt benne Ztech az tudott 30Km-t ez csak 20-at.
Hosszan elhúzódó töltési idő ami gyanús nekem,6-7óra helyett 8óra.
ezért zárnám ki a motor/kerékpár hibáját stb.Külön kiszedve töltöm azt...
Tegyük fel ha benne a biztosíték a ludas ami 1000-1190.ft-de ha beküldöd szervízbe 15-20-30.000.-ft ot is elkérhetnek érte.
Áram leadás-felvétel-tárolás stb mérése.
45.000.-ft volt az akkumlátor bele,hozzá a szállítás 5.700.-ft,de nem ők hozták ki hanem gls....
lehúzás érzetem volt....mivel ha én ugyanezt szeretném elküldeni a postával 2.500.-ft ért elviszik az adott címre.....Célszerű figyelembe venni a hozzá kapható fogyó alkatrészeket,ilyen a biztosíték stb,kábel ami nem jól vezet,elsőnek a biztosítékra gondolok csak nincsen ott mennyi ideig jók,mikor célszerű cserélni őket.Célszerű az akkumulátor dobozokban lévő régi üveg biztosítékokat erre cserélni a gyakori meghibásodások elkerülése céljából.
Kösz a választ,üdv.[ Szerkesztve ]
-
Vorontsov
tag
A történetem osztanám veletek mit szóltok hozzá?
Vettem új akkumlátort sajnos nem lett jó.A töltőt külön használom és az akkumlátort,tehát a bicikli hibáját kizárnám.Betettem az új akumlátort és feltűnt a töltési ideje nem 6-7 óra amennyinek kéne lennie hanem 8 óra.A teljesítménye nem 30 km hanem csak 20km.Munkába járásra használom.Hogyan nézzem meg hogy megfelelően működik ha nem teszem bele kipróbálni?
Ezt válaszolta a bolt:
Kedves Gábor!
Mi tudjuk értelmezni amit mondott azonban ön ezek szerint nem azt ami le van írva a weboldalon, ugyanis a MAXIMUM hatótáv 30km nem egyenlő azzal, hogy ön el is megy vele ennyit.
Ezek a motorok 15-20 km t tudnak maximum, ennél többre soha nem voltak képesek és nem is lesznek.
Egyszóval az akkumulátorok teljesen jól müködnek, nincs oka pánikra.
A töltési idő is relatív, attól függ mennyire merítjük le az akkumulátorokat.
Üdvözlettel:Likebike
Sajnos nem ennyit tudnak,hanem ami le van írva.
Tudta a 30Km-t ugyanis a munkahelyem oda vissza 10Km én ezt 3x tudtam megtenni.
Na most itt az van amikor új volt 3x be tudtam menni a munkahelyemre a mostani akksival amit kiküldtek csak 2x.
Méréseimet gps-el mértem,ha nem is lenne pontos a mérésem a lényeg:nem 3x csak 2x tudok bemenni dolgozni..Ráadásul még hülyének is néznek.
Mit tudok tenni?Köszönöm szakértelmét ill tanácsát.Kedves Gábor!
Mivel az akkumulátor már be lett épitve ezért nem áll módomban visszavásárolni az akkumulátorokat.Nem mondtam be lett építve csak letesztelve.
-
Vorontsov
tag
Itt van a földön a régi akksi.
-
Vorontsov
tag
válasz arcitec #5310 üzenetére
"Pár forint"
Ha szarabb mint kéne lennie akkor mire föl emelték az árát meg.
A kipróbálás joga megillet hiszen hogy döntöm el valamiről hogy nem jó ha kise próbáltam.?
Ez volt az 5. hely ahonnét vásároltam....Dr. Koller Edit főosztályvezető nevében és megbízásából
üdvözlettel
Horváth Nikolett
fogyasztóvédelmi szakügyintézőA H-betűs hölgy magyar? new york city-s hölgy?
Business Address223 EAST 52ND STREETNEW YORK NY 10022(212) 752-0669Kedves más helyett válaszolós,rád nem vagyok kíváncsi, sem a társaság többi tagjára.
Az viszont elég gáz az ember megvesz valamit, amit ha kipróbál és nincsen megelégedve vele nem küldheti vissza.
A bolt tulaja meg azzal magyarázza annyinak kell lennie.
Másik bolt azt mondja a 15Km nagyon kevés....
Ez a Like bike cég nem normális az is biztos.
Hiszen az adatlapján rajta van mit kell neki tudnia.Nekem nem is az a legnagyobb baj hogy ezzel átbasszák a fejemet,hanem az nem tudom meg mi a szar......
Így én nem is merek máshonnét sem vásárolni semmit.
2020-as motor/kerékpárról beszélünk betegségem miatt vásároltam meg.
Vannak megfelelő helyek ahol ezeket a boltokat vizsgálják mert nem értük el a 14-napot.Az az érdekes ha elmondása szerint nincsen semmi baj vele, miért nem veszi vissza?
-
Vorontsov
tag
válasz arcitec #5313 üzenetére
Szia netes vásárlás,Likebike.
Ha elmondása szerint nincsen neki baja miért nem veszi vissza?
Békéltető testület és szervezetek vannak.
Le is törölték a webes elérhetőségét a netről nekem van képmentésem róla...
2022.betegen dolgozni akarsz,mostmár nem csak gyógyszerre kell a pénz hanem
semmit érő akkumlátorra,biciklire,motorra.
Na mindegy is. -
Vorontsov
tag
válasz zazenke #5321 üzenetére
Néztem egy srácot ő slagcsövet-locsoló vastag műanyag csövet rakott be gumi helyett átfurta vele a felnit hogy a fékezés hatására ne mozduljon el popszegeccsel belelőtt,
a másik ember szivacsot ami hengeres volt,volt olyan is ismerős aki kevlár szalagot rakott bele vagy már 10 éve.
Megfelelő nyomás a gumira van irva kívűl mennyinek kell lennie,alatta van akkor a hatótávolság sebesség nem lesz jó.
Egyik boltba láttam múltkor choppert-rollernek árulták.
Nyomás nézést szerintem mindegy hogyan nézed,annyira csak nem raktad tele,ha igen elforgatod egy picit.
Nekem benne van hátul a kerébe a motor 22"de nagyon nehéz szétszedni.
A nővérem barátja mondta nem jó az ha nagyon kemény kiengedett belőle,ami hiba volt mert neten rákerestem,mintha tapéta vágóval vágták volna ki,macska karmolás olyan volt.
Ugyanis a fékezési erő hatására a belső elmozdul és kiszakad a surlódás hatására,pont úgy nézett ki,mit a képen van.[ Szerkesztve ]
-
Vorontsov
tag
Sziasztok ezt mit jelent most vettem?
Lyukas a másikból folyik valami talán a sav,kinyitás után tapasztaltam?
Valaki ötlet vissza kéne küldenem,előzőek nem voltak ilyenek sőt a használtak sem?
-
Vorontsov
tag
A teljes történet:
Sziasztok ezt mit jelent, most vettem?
Lyukas a másikból folyik valami talán a sav vagy ki tudja mi,kinyitás után tapasztaltam?
Valaki ötlet vissza kéne küldenem,előzőek nem voltak ilyenek sőt a használtak sem?
Ólomsav akkumlátor elektromos motorba.
12.8V volt amikor a dobozból kivettem/per darab.feltettem töltőre.
A töltőm zöldre váltott:
13.6.
13.4
13.5
együtt:40.5V.
Mentem a cseresznye fa körül.
13.2V mind a három
együtt:39.6-8V.
Feltettem töltőre ismét és elkezdett tölteni 20 perce folyamatosan,igaz ha mentem vele 10 métert.
Úgy is lehet tölteni olvastam a régen használt akkumlátoroknál segíthet töltés szünet töltés ill 5 feltöltés után érik el teljes kapacitásukat.
Kisütés nem tudom kell-e neki,valahol olvastam valami 20órásról akkuforrás:
Hasonlatos :
[link]
Tud-e valaki segíteni mi tévő legyek?
A Bolt beszélt a gyártóval a lyuk gyártási folyamat eredménye stb....ha akarom küldjem vissza.
Félek elmennék dolgozni és 2Km után lehetne betolni meg haza nem lenne jó,ill ha felrobbanna.
Köszi ha segít valaki -
Vorontsov
tag
Kösz a választ mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs