Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz sz_gabor #6265 üzenetére
Saját tapasztalatom nincs róla, de vállalhatónak tűnik. A hatótávja nem lesz óriási (60-70 km-t ígér valamelyik shop, azt nem túl durva használat mellett vszleg tudni is fogja), de ha meg tudsz vele fordulni, akkor gondolom a napi töltés már nem probléma.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz sz_gabor #6269 üzenetére
Az a Bafang bringa nagyon érdekes - papíron jól fest, csak ugye az a kérdés, hogy tényleg
az van-e benne. Kapásból a magyar linken a motor és az akku feszültsége szerepel mind 48V, mind 36V értéken (vszleg a 36V a helyes), az Ali linken a motor teljesítménye kérdéses (vszleg 250W) - stb. A garanciának is érdemes utánanézni, hogy hogyan tudod érvényesíteni, ha bármi gond van. Nekem ez ennyi pénzért már fázós.#6270 yahagyma: köszi, ez érdekes / hasznos volt. Különösképpen:
BuBán és Balaton körül is rengeteg helyen van már telepített ebike töltő vagy töltési lehetőségEz nekem új és igen örvendetes. A Balaton körüli hálózatot meg is találtam, viszont a BuBa-ról semmit, itt tudsz esetleg konkrétabb infokat írni?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz sz_gabor #6294 üzenetére
Igen, van 250W is írva, meg van "Wattage: 251 - 350w" is. Az OEM gyártói oldalon meg a hátsó váltó fokozatszámát nem sikerült konzisztensen eltalálni. Lehet persze mondani, hogy ezek apróságok, csak ugye ezek azok a pontatlanságok, amiket 2 perc alatt észreveszek, kérdés, hogy mi van még.
Ha valaki nagyon képben van a témában, akkor lehet, hogy jó üzletet lát (és talál) benne, de limitált ismeretek mellett én a 720e-t nagyon soknak tartom azzal szemben, hogy 600-800 között már vannak ismert márkákból is lehetőségek."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz sz_gabor #6296 üzenetére
720e helyett 500e-ért teljesen más a leányzó fekvése. Ha Neked jók a tapasztalataid a kínai rendelésekkel, és nem para az Aliról ekkora értéket rendelni, akkor hajrá Ha 1-2 alkatrész esetleg más is lesz, mint ami le van írva, 500-ért az sokkal tolerálhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest