Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt a reklámokból
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
HXSJ X50 2.4GHz Wireless Optical Gaming Mouse
XmasCZ21
Van esetleg valami ami működik hozzá kód? Már bánom, hogy nem rendeltem be akkor -
Skullwipe
senior tag
válasz gabx76 #109862 üzenetére
Nagy ritkán kéne és igen az a kérdésem, hogy nem megy mondjuk fehér felületen, egyenetlen felületen? Ugye ezeknél teljesen random hogy mekkora a LODjuk ez határozza meg hogyan is megy ez neki, az mindegy ha nem pontos, inkább az ne legyen, hogy rezeg a kurzor, mert az pont a lényeg, hogy mondjuk yt videónál ne jöjjön mindig elő a lejátszó kezelő felülete.
-
Skullwipe
senior tag
Van olyan mini usb végű (nem mikro) töltő aminek EU végű aljzata van, hogy az eszközöket lehessen tölteni vele?
-
Skullwipe
senior tag
válasz Watcher45 #107560 üzenetére
Original Xiaomi Piston In Ear Earphones Fresh Version - BLACKNekem meg is jött szépen 2 hét és 1 nap alatt, picit nyomott lett a doboz, de úgy tűnik nem lett gond belőle.
Egy ici-picit próbáltam, de pozitív valóban az élmény. Nem olyan hangos ahogy azt gondoltam, de tényleg nincs kábel zaj, nagyon passzol nekem is a fülben, és tényleg nagyon kizárja a külvilágot. Közben meg még kaptam hozzá két készletnyi gumi füldugót, szóval gondolom így örökké tart[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz Zoli-bácsi #110308 üzenetére
Szerintem annyi másolat van, hogy a nagy számok törvénye miatt lennie kell olyannak ami még ha rossznak is tűnik, de tuti normális analóg kart raknak bele, stb. De képtelenség ezt kitalálni vagy megtalálni, anélkül hogy te magad végig ne próbálnád.
-
Skullwipe
senior tag
válasz MurdR #110848 üzenetére
Erről jut eszembe fejhallgatóval kapcsolatban, van vezeték készen valahol? Csak a vezetékre gondolok, mert már minden féle fülest felhasználtam erre, és csak ezért nem akarok venni újat, amikor a régi is tökéltesen jó lenne. Hogy kell rákeresni, merre lenne ilyesmi? Csak ugye az aljzat a lényeg, azt nem nagyon lehet szépen megcsinálni, esetleg ragasztó pisztollyal, de akkor se olyan jó mint ha gyárilag öntik körbe a jacket.
-
Skullwipe
senior tag
válasz Aksomatic #111157 üzenetére
És ez akkor jó annak akinek sose volt, nem ismeri és teljesen új neki? Úgy tudtam többe kerül egy kezdő készlet, de ezek szerint nem, ennyit megérne, hogy esetleg meg mutassam. Nem nekem kell és nem én használnám, csak tényleg mutatóba, hogy mi is ez jó lehet? Egy ilyen mennyi ideig elég, tehát a folyadék benne, mondjuk egy doboz cigire elég, vagy hogy van ez, hogy mérik mivel tudom megmagyarázni hogy ez mennyi is az annyi?
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz spidersoft #112715 üzenetére
Ú, ez jól néz ki. Akkor a fareinheit amik itthon kaphatók nem jónak számítanak? Mert a hőmérséklet szabályozás nekem jónak tűnt, de nem ilyen szépen felrajzolt rajta hogy pontosan tud. Amúgy milyen fejeket tudnál ajánlani, vagy kiegészítőket fejeknél, amiket tudnék használni az általad említettnél és amit én kérdeztem?
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz spidersoft #112764 üzenetére
Ó bakker... ilyenem van a tescoból... én meg azt gondoltam hogy ez rendben van 6k-ért... gondoltam, állító van rajta, csak jó... akkor nem tudom még mindig mi a jó fajta. A páka hegyre gondoltam, mert amikor kerestem csak a márka alapján néztem, és nagyon drágán van ugyan ilyen, és nem igazán van választék, főleg nem abban az ár kategóriában amit írtál (200Ft/db).
(válla van-e? furatos? stb),
Mert ezen a fahreiheiton (kis piros) egy fehér porcelán és a végén a hegy, ezt egy nagy csavarral kell rászorítani, amin a hegy alatt pedig van egy "váll" ami miatt ez a csavar kell ez szorítja oda (persze, hogy kicsavarodik ha nem húzod meg erősebben hosszabb használat után is).
Ahány méret és alak annyi féle feladatra való: van
Igen, alapból egy tű élest kapsz, csak. És az nem jó melegítésnél mikor ki kell valamit engedni, és úgy általában ez a tű éles nem túl jó semmire, inkább lapos fejek kellenek legtöbbször NYÁK dolgokhoz (keskenyek, laposak). Nekem inkább kisebb méretekhez kellenének páka hegyek, mikor apró lábakat kelle hevíteni, bár ezekhez vannak direkt eszközök is, tudom, de azoknak nem tudom a nevét, amikor szívóval egybe épített hő leadó vég van. Na az nagyon jó, csak annyira sok mindent azért nem csinálok, hogy egy ilyen kéne, ón szippantó, meg a szalag amit használok.[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
SD kártya olvasót tudtok ajánlani? Van egy, de kiderült, hogy már 16GB-os nem megy neki olyan régi lehet, pedig 9in1.
-
Skullwipe
senior tag
válasz quailstorm #113646 üzenetére
Jó de ehhez van leírás is mellékelve? Én még azt se értem hogy ez még is micsodára való. Látom hogy van képernyő rajta. Ez oszcilloszkóp lenne? Mert ha lehet használni ténylegesen akkor ez nem rossz ennyiért.
-
Skullwipe
senior tag
válasz hattrickuser #114320 üzenetére
Már én kérdeztem hogy mit ajánlotok SD olvasónak, de senki oda se bagózott, csak meg lett egy esetleges válasz
-
Skullwipe
senior tag
Van olyan füldugó ami alváshoz is nagyon jó, nem olcsót keresek, inkább olyat ami tényleg jó anyagból van, minőségi, ajánlott?
-
Skullwipe
senior tag
válasz Timyyy #115689 üzenetére
Van ilyen (tudjátok honnan) és ennyit megér. De a jack az zajosabb, ez fülhallgatón azonnal észreveszed, eléggé izeg-mozog maga a műanyag rész a fém keretben (orion fajtához képest). A fém keret az elég vastag 1.1-1.2 mm körül van. A fájl kezelése az a számokkal kezdődik (0-z), és úgy halad a betűk felé, szóval ez valakinek vagy jó vagy nem. A hangerőt nem jegyzi meg, de hol járt azt biztosan tudja. Megy közvetlenül hálózatról is, de ilyenkor nem tölti magát, külön rajta kell hagyni kikapcsolva az akkutöltéshez. Mikor megjött teljesen hagytam lemerülni és úgy <~2 órát kibírt. A csíptetője nagyon rosszul van kitalálva, csak rátolni tudod amire felakarod akasztani, nem tudod semmivel segíteni a felakasztást. 16Gb-os SanDisk van benne szóval kezeli tényleg. Nem adnak hozzá semmit se, neked már lenni kell mindennek hozzá (microUSB-USB cable, charger, earplug, etc.).
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gigabyte Geforce 1660 6 GB VGA kártya!
- Olcsóbb Ryzen , Ryzen 1200 , RX 470 8GB , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5410,14",FHD,i5-10210U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN10,TOUCH
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest