Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
"a vevőnek mindig igaza van" nyugaton és távol-keleten érvényes. itthon, Mo.-on nem. sérült, nem leírás szerint megküldött termék rendezése az eladó dolga. bár kérhetné, hogy küldjük vissza, mi értelme, ha a postaköltség több. ők már belátták azt is, h a vevőt megtartani érdemes hosszabb távra, nem pedig egyszer jól lenyúlni. és a gondolkodás bejött,mert az ő eladói mentalitásuknak köszönhetően költöm pénzem jelentős részét külföldön, nem pedig itthon.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Kínai mentalitást sem kell félteni, 10-20% szélhámos.
Állandóan azzal szórakoznak, hogy nem küldik el-mert pl. nincs raktáron, azt írják postára adták majd küldenek egy hamis tracking numbert, ami nem működik, kamukáznak, hogy várj egy hetet, majd újra írsz akkor már feledták, és küldik a valós tracking numbert, majd azt hazudják, hogy küldési probléma volt...De biztosan nem csinálnék olyat, hogy megjöt a csomag és azt mondom nem jött meg....
Egy szer jártam úgy hogy 2 hónapig nem jött meg a csomag, reklamáltam és az eladó elküdte még egyszer, majd mindkettő megjött. A másodikat is kifizettem neki (pedig csak egy kellett) úgy, hogy "vettem még egyet" megírtam neki ne küldje és azonnal bejelöltem, hogy megérkezett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- BLACK FRIDAY csak a hétvégéig! HP Elitebook 850 G5, I7-8650U, 16 GB, 512 SSD
- Way Huge Fat Sandwich Harmonic Saturator (Distortion) , újszerű, eladó!
- HP Hp Probook 640 G4, I5-8350U, 8 GB, 256 SSD
- DELL Latitude 7400 Intel Core I7-8665U, 16 GB, 256 SSD Hibátlan állapot!
- BLACK FRAIDAY! Hp Elitebook 850 G7 Intel Core I7 10610U, 32gb DDR4, 512 NVME
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest