Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
11:00 órakor már nem volt 50/7-es kupon, mikor megnyitottam a kuponos linket az appban, 12:00 órakor aktív volt a gomb, de mire megerősítettem, már elfogytak...
Szép feladat bezsákolni egy 50/7-et, de nem adom fel[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
vince
őstag
válasz Shummo #173046 üzenetére
Régről van, 860 körüli tallérom volt összesen. Egy időben nyomattam a daily check-in-t, meg valami növényt is öntözgettem serényen, aztán meguntam, mert semmi haszna nem volt a talléroknak, aztán tessék
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Rendeltem két e-inkes hő- és páramérőt, a buta verziót, de bt-sat küldtek, mert sima nem volt (persze nem szóltak előre, csak egy nyomtatott papírt tettek a borítékba, hogy miért jött a drágább). Mi kell ahhoz, hogy ezek okos funkcióit ki tudjam használni? Simán csatlakoznak a telefonhoz és Mi Home app vagy kell valami gateway?
-
vince
őstag
válasz Zoli-bácsi #174018 üzenetére
Innen rendeltem, de a basic version már nem választható.
-
vince
őstag
válasz kenand #174020 üzenetére
ok, köszi!
Igazából a tesómnak rendeltem, nekünk vagy négy, az elég. Nem használ okostelefont, így azt kell átgondolnom, hogy megtartsam az okosakat és adok neki két simát vagy megkapja a két okost és marad itthon a négy sima, és én sem szórakozok okosotthonnal..."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz chatran #174024 üzenetére
Nem is találja meg ezt, kerestem többféleképpen az appal, de semmi. A hozzá kapott füzetecske meg csak kínai nyelvű, azzal sem lettem okosabb
-
vince
őstag
válasz ztibor #174031 üzenetére
China mainland régión valóban látja a hőmérőket. A Mi Air Purifier 3H-t viszont így meg nem látja
Nincs olyan program verzió és/vagy régióbeállítás, ami mindkét eszközzel kompatibilis?"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Köszi a tippeket a patkolt Mi Home appal kapcsolatban, feltettem, kezeli az eszközöket ugyanazon a régión... Hadd tudja meg Putyin et., hány a fok idehaza
-
vince
őstag
válasz Mr.Csizmás #174859 üzenetére
A kolléga a számtanra utalt
"Jó (sic!) megírt magyarral és hozott jegyekkel még egy közepes gimi összejöhet.""Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Ismereteim szerint a BT-s verzió szürke színű.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz #65537792 #175476 üzenetére
Tippre valami holland/belga/stb. posta és ez talán annyit jelent, hogy ott náluk megjelent a csomagod.
-
vince
őstag
válasz st6969 #175677 üzenetére
Be kell nedvesíteni a hátoldalát felrakás előtt, így igazítani is tudsz rajta gond nélkül. Ha a helyén van, óvatosan ki kell nyomni alóla a vizet pl. egy plasztikkártyával. Védeni egyértelműen kevésbé tud, mint egy üvegfólia.
-
-
vince
őstag
válasz Keef_Lee #176057 üzenetére
Én szívesen megrendelem neked, ha gondolod, de ha nem tudod személyesen átvenni, a legolcsóbb foxpost is többszörözi az árat
Az ország melyik részén mozogsz?"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz GZoli7 #176368 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, én úgy tudom, hogy 2000 lumen alatti fényforrásnál (legyen az akár led, akár xenon) nem kell sem automata magasságállítás, sem mosó, efelett mindkettő kötelező.
A kérdés egyébként olyan szempontból lényegtelen, hogy bármelyik lámpatestbe kizárólag olyan technológiájú izzó/égő tehető, amivel a gyár megálmodta és ami teljesíti a vonatkozó követelményeket (bevizsgált, E-jel, ilyesmik)[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Atomgeszi #176470 üzenetére
Gyere át a szaktopikba. Zoomos lámpát mondjuk ott pont nem nagyon szoktak ajánlani, mert kényelmes ugyan, hogy egyben van egy flood és egy thrower lámpád is, de van sok hátránya: nulla szórt fény, nagyon éles határvonal a megvilágított és nem megvilágított terület között, zoom állásban kivetíti a led alakját (négyzet), mozgó elem (zoommechanika) a lámpában.
A Ledlenser lámpái állítólag jók, azok nem konvex lencsével működnek, de az zsebbenyúlós történet. Ha tetszett a Convoy S2+, ezt jól kiegészíti a C8, messzire hord."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz Czimby #176476 üzenetére
Ha belefér a keretbe a Convoy C8-nál durván kétszer drágább Astrolux FT03, akkor én is azt javaslom, az egy valóban nagyon jó lámpa. Esetleg árban a kettő között félúton a Sofirn C8G. Méretek egymáshoz képest:
Sofirn SP32A (kicsit hosszabb, mint a Convoy S2+) - 21700 akku - Sofirn C8G - 18650 akku - Klarus XT12GT - 26650 akku - Astrolux FT03"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz Jarod1 #176485 üzenetére
Ott az összes résztvevő listája a kép alatt. A bal szélen egy Sofirn SP32A, amit sajnos a gyerekeim 2019 szilveszterén elhagytak valahol
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Ciccuka #176508 üzenetére
27% + a jelenleg nem ismert sávos eljárási díj.
Ahogyan azt kettővel előtted leírták
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz macilaci78 #176513 üzenetére
A 150 euró érték alatti termékek továbbra is vámmentesek maradnak (ha nem külön szabályozott termékkörről van szó, pl. alkoholtartalmú termék, dohánytermék, ilyesmik).
Szűk egy hetes cikk a témában: Ha szokott rendelni kis izéket Kínából, akkor ez a cikk az új áfaszabályról önnek szól
[ Szerkesztve ]
-
-
vince
őstag
válasz Salex1 #177003 üzenetére
Mindegy, hogy mikor rendelsz, amivel július 1. után foglalkoznak itthon, arra az új szabály fog vonatkozni.
-
vince
őstag
válasz macilaci78 #177151 üzenetére
A felelőtlen rendelgetők...
-
vince
őstag
válasz AndrewBlase #177170 üzenetére
Csak azért, hogy harmadjára végre helyesen is meglegyen a szó:
csereszabatos"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz Jahno #177527 üzenetére
A csak azt miképpen találtad ki? kérdésre, feltételezve, hogy az azt arra vonatkozik, hogy mekkora a valós kapacitása egy ismeretlen pendrive-nak.
-
vince
őstag
válasz Jahno #177544 üzenetére
No de az mennyi,
Ezt tudod kideríteni a H2testw nevű kis alkalmazással.
és milyen kártyánál?
Egyedileg kell kinyomozni minden egyes gyanús kártya esetén. Ha veszel tíz darab 512 exabájtosnak hirdetett sd kártyát vagy pendrive-ot, akkor mind a tízet ellenőrizned kell, nincs garancia rá, hogy a tényleges tárterület azonos mindnél. Így még lehet tíz működő, 8-16 GB-os (csak hasra ütve írtam valamit) eszközöd."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz MittuDomain_ #177671 üzenetére
Távirányítós kacsa modell - végem van
-
vince
őstag
Ha egy aliexpress küldeményem a posta.hu nyomkövetője szerint A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben állapotban van a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ helyszínen (két napja), akkor az már átment a vámkezelésen vagy még ezután fog? Nem centiztem volna ki ennyire, de az eladó rossz cuccot küldött, megreklamáltam és újraküldte június 10-én...
-
vince
őstag
válasz ztibor #178043 üzenetére
Szuper
Olvastam valami olyasmit (talán itt a topikban), hogy ha július 1. előtt jelezzük a postának/vámhivatalnak, hogy van csomagunk, akkor azt a régi szabályok szerint kezelik. Erről van valami konkrét infó?"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz zoltan6 #178046 üzenetére
A fotón kettővel több kritérium kerül megfogalmazásra, mint amit leírtál:
– 2021. június 30-ig beérkezik a Nemzetközi Posta Kicserélő Központba az esetemben ez oké
– a VÁM elé állítás is megkezdődik eddig az időpontig erre várok
– a NAV engedélyezi a postai kézbesítést erre szintén várok"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz Degeczi #178049 üzenetére
A postnl nyomkövetője ugyanarra az időpontra vámot is vizionál:
26-06-2021 13:47 The item is being processed by customs
26-06-2021 13:47 The item is at customs
26-06-2021 13:47 The item has been processed in the country of destination
26-06-2021 13:47 The item has arrived in the country of destination"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz Degeczi #178051 üzenetére
Beszéltem ma a posta ügyfélszolgálatával. Az ügyintéző sem látott többet, mint én a posta.hu nyomkövetőjében, de azt mondta, hogy igyekeznek, hogy ami július 1. előtt beérkezik, azt ne akasszák meg.
Nekem az előbb frissült a tracking, már az OLK-ban van a pakk, ez jó jel"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz gixxergabi #178070 üzenetére
Mi lenne, ha nem is igyekeznének?
-
vince
őstag
válasz betyarr #178084 üzenetére
hát,mondom az érdekes,mert szelvény volt bedobva nekem,ami azt jelenti,hogy a kézbesítő a kezembe nyomta volna ha otthon talál
A kézbesítő sokszor csak a kitöltött értesítőt kapja/írja meg reggel, a csomagot eleve nem is viszi ki.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz mirci18 #178674 üzenetére
Az áfa alapja nem csak a küldemény értéke, hanem a nemzetközi szállítási díja is. Esetedben is két tételből áll a sarc, 799 Ft kezelési költség és 691 Ft az áfa. Utóbbiból következik, hogy a csomag teljes értéke (áru+szállítás díja) 2560 Ft körüli.
-
vince
őstag
válasz Debilon #179957 üzenetére
Offtopik itt, Alzáról rendeltem most néhány 1 és 1,5 méterest, 1380 és 1780 Ft-os áron (van még 0,5 és 2 méteres is). Elvileg 5 ampert tudnak.
-
vince
őstag
-
vince
őstag
válasz batagy #180339 üzenetére
Tévé/telefon/tablet/laptop/monitor kikapcsolása megfelelő alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest