Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
válasz Trailblazer #36296 üzenetére
Én rendeltem tőlük egy soundbart és egy Bluetoothos hangszórót, gyorsak, és a második csomagom elveszett, írtam nekik és azonnal küldtek a másodikat. Korrektek, garanciával még nincs tapasztalatom.
-
Septum15
aktív tag
válasz Trailblazer #36299 üzenetére
Én nem is láttam a reklámot, csaj a soundbar egyedül náluk volt elérhető, a hangfal meg náluk volt a legolcsóbb és megbízhatónak minősítették őket.
Én se veszem magamra. -
Septum15
aktív tag
válasz seniman #40713 üzenetére
Nekünk tavaly nyáron volt olyan, hogy faterom kapott egy pénztárcát a keresztanyjától ajándékba születésnapjára, és a boltba elfelejtették kivenni belőle a mágnes csíkot. Aztán elmentünk Horvátországba és ott derült ki, és kicsit nehéz volt megoldani az ottani biztonsági őrrel, aki nem tudott se magyarul, se angolul, se franciául. De nagy nehezen megoldottuk aztán utána sikerült benne megtalálni a mágnes csíkot is, és aztán már nem volt probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest