Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz #90933760 #3765 üzenetére
Igaz amiket írsz.. És tudom,hogy nem csak a fiatalok tehetnek arról, hogy ilyenek. Sőt. Főleg nem ők tehetnek róla, hogy ilyenek hisz a gyerek tükörképe a szülőnek alap természetében. Az meg,hogy a szélsőséges társadalmi dolgok mivé változtatják őket az ellen sajnos nem lehet mit tenni. Bár az értelmesebb, jobb nevelésben részesült gyerek tud különbséget tenni jó és rossz közt, elfogadható és elfogadhatatlan közt. Szóval alapvetően a szülő a befolyásoló tényező a gyermek életében. Régen igen is felnéztünk és tiszteltük a pedagógust ma már inkább lenézik és megvetik őket... Azért itt az alapvető probléma.. Túl sokat engednek meg maguknak a fiatalok és szerintem egy alapvető szigorral jobb kezeléssel ez féken tartható!
Részemről befejeztem az offolást..
Sok is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest