Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Általában naponta néhányszor, de vannak napok amik kimaradnak.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Héten csak 2 videót láttam a témában.
Holly cow-t gyakrabban dobta fel.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
pusszycat
nagyúr
Csak mikor meglátom a colosseum-ot. Vagy eszembe jut a lökött Néró. Vagy olyan filmet nézek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
pozsoka
senior tag
Kb, mint a szexre.
Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
bul07
nagyúr
Múltkor beszélgettem a szomszéddal, hogy is fogalmazzak szépen mert szomszéd , elég az hogy szerinte igazság csak a kurucinfón van
Jött a Nagy Magyarország meg miegymással
Én mondtam hogy az már történelem, túl kell lépni rajta
Erre oda mondtam még neki hogy akkor az Olaszok jöhetnének mellüket veregetve hogy nekik joguk van a Dunán túlra mert a Római birodalomnak ott volt a határa(Meg Erdélyre is bár az rövid ideig 170évig volt az övék)
Erre már nem tudott mit mondani[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Utat
Egyébként miért érdekes ez a kérdés? Szimbolizál valamit, hogyha gondol rá az ember, vagy a média nyomását méred a kérdéssel?
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Shing
őstag
Néha tényleg. Amikor a ChatGPT láz beindult, arról faggattam első topicok között, hogy milyen volt, mi okozhatta a bukását, stb.
-
"Mit adtak nekünk a rómaiak?"
A máig fennálló Római birodalmat. Amikor már képtelenek voltak a gazdasági és katonai hatalmat megtartani, alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez.
Jelenleg legalább 1 milliárd ember tartozik a Római katolikus egyházhoz. Ők adják a keresztények felét. Ez azt is jelenti egyben, hogy a birodalmuk 50%-t vesztették el a múltban. De még mindig jelentős politikai és gazdasági erővel, ebből következően hatalmas befolyással rendelkeznek.Ezt adták nekünk.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
dellfanboy
őstag
mondjuk en az elmult par honapoban tobbet gondolok az okori gorogokre mint a romaiakra. foleg, hogy mukodhetett ott a demokracio, oktatas..
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
bkercso
nagyúr
válasz Hieronymus #14 üzenetére
+1 A címet olvasva gondoltam, hogy már vlk leírta.
Meg a folyamatos terjeszkedést, csak ma gazdasági növekedésnek hívjuk. Ezt is átadták.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
pusszycat
nagyúr
Én folyton csak a mamára gondolok.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz pusszycat #18 üzenetére
Augustus hónapban minden nap bekerül a néhai római császár a közbeszédbe (bár a többi hónap nevét is rómaiak adták, még ha nem is tulajdonnévből eredeztetve). Az gondolom legalább félig ér.
Aki napi szinten közlekedik valamelyik magyar városban (főleg Budapesten) az elég sok romanizáló épületet láthat, az építészeti hatás urbánus környezetben a legerősebb. A Hősök tere pl. ebből a szempontból elég megmosolyogtató hely, mert egy tagadhatatlanul római-stílusú szoborcsoportba helyezzük az elvileg kelet felől érkező honfoglaló őseinket, mint egy utólagos önigazolásként, hogy biztos örülne a táltos nagypapám, hogy olyan emlékművet kapott, mint a rómaiak. Ennél nagyobb képzavar aligha lehetne, de hát...Római Birodalom. -
addikt
-
Korrektor
válasz Feketelaszlo #19 üzenetére
Augustus hónapban minden nap bekerül a néhai római császár a közbeszédbe (bár a többi hónap nevét is rómaiak adták, még ha nem is tulajdonnévből eredeztetve).
Meg ugye ott van rögtön a híres Julius is
-
-
westcoastog
veterán
Van egy dísztárgy colosseum a monitorom mellett.
-
pusszycat
nagyúr
Ha MO. épült volna a colosseum, már rég szétlopták volna.
-
Korrektor
Ezek után ma a következő cikkajánló érkezett: "Why Everyone’s Talking About the Roman Empire"
-
hNp88
aktív tag
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
alcsa
senior tag
-
Szophiánye
újonc
Minden nap elélvezek a Római birodalomra... nem az a kérdés hány naponta mennyit gondolok rá, hanem hogy minden nap mennyit nem... csak amikor alszom, talán akkor pár órát nem gondolok rá, kivéve amikor arról is álmodom... csak Róma... aki kitalálta ezt a z egész eszelős baromságot, azzal megetetnék egy élő rómait...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- AMD Ryzen 7 5700X3D Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- ÚJ Aranyozott DVI-HDMI átalakító/ több darabnál akció
- Thrustmaster T150 kormány + T3PA pedálszett + TH8A váltó (+ Wheel Stand Pro állvány az egészhez)
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest