Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Senki9876

tag

válasz gtasystem #251 üzenetére

Most komolyan abbahagyhatnád már. Egy ideig talán vicces is volt, de most már nagyon zavaró hogy nem fogod fel milyen "érdekes" a világ képed. Ez talán nem is nagy gond, ha nem kezelnéd ennyire primitíven. Annyira bebeszélted magadnak hogy minden úgy jó ahogy te csinálod, hogy más véleményét nem bírod elfogadni.
    Belegondoltál már abba hogy a biccelés mennyi "kárt" okoz?

[OFF]Ha biccelsz elveszed a helyet olyanoktol akik rendesen fizetnek a jegyért/bérletért.

Bliccelők végett kell sok ellenőrt tartani. (Azt a pénzt pl amiket az ellenőrökön megspórolhatnának, költhetnék: javítás, fejlesztés, sofőrök fizetésének emelése vagy a felsőbb vezetőség prémiumára)

és még sorolhatnák példát csak hát most más nem jut az eszembe
    [/OFF]

Ilyenek végett mint te tart Magyarország ott ahol most.

Bevallom neked én szlovákiai magyar vagyok ezért lehet hogy nem kellene ilyen ügyekbe beleavatkoznom, de már nem bírtam olvasni mennyi hülyeséget írsz le.
    ( mind emellett tiszteletbe tartom a véleményed. Ha neked ez az életvitel megfelel, akkor hajrá csak így tovább)

Skyhigh: Sokkalta több pénzbe kerül a BKV nak a bliccelés mint amit leírtál, amúgy nagyon jó okfejtéseket olvashattam tőled.

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés