Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
CeleronD 256 rammal. Jujj. Te nem tudom, de őszintén, ennyi idő óta amióta megvan az a gép, nem volt pénz legalább még egy 256-os ramra? 256-tal még az XP-t is szörnyű használni. Meg ha jól értem, a kevés ram miatt nincs rajta víruskereső sem?
Na ezek azok a helyzetek, ami miatt ki kell tiltani az XP-s gépeket a netről. Azzal hogy csak recepteket néz az illető, valszeg nem is tudja, hogy milyen veszélyeknek van kitéve és mit okozhat a többi netezőnek.A Pentium4 gépek meg 10+ éve vannak már, bőven lett volna idő félretenni egy új gépre. Az emberek új autót is vesznek néha, mert a régi kiöregedett...
kecskebégető: a gyorsan-t úgy értem, hogy a végső határidőnél gyorsan megoldják a problémát.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest