Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
-
cselt
senior tag
Ismét király cikk lett, gratu (Bár kicsit reménykedtem, hogy már a Fanatec pedálról szerzett tapasztalataidról fog szólni a cikk )
Szerk.: Az ablaktörlős cuccot bemutató link nálam nem működik. (lehet, csak én vok a béna, de azért nézd meg)
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Pár hónappal ezelött is volt fent egy ehez hasonló cikk,már akkor nagyon akartam egy ilyet,de most mégjobban
-
mexicanraven
senior tag
Méltó folytatása az előző cikknek! Ez netán nem fog szerepelni a Prohardveren??
when the sun shines, we'll shine together
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem vagy semmi...
Ehhez azért kell egy kis kreativitás, vagyishát nem is kicsi. Láttam már jó pár ilyet, de ez übereli őket, ezzel a hidraulika dologgal. Na meg hát a kormányod...
Gratulálok...
Véleményem szubjektív...
-
szatocs
őstag
Ismét nagy alkotások, mondjuk a baráti alapon elkészített cockpitet még nem láttam a másik fórumon sem. Annak a mozgása nagyon érdekelne, van esetleg arról is videód?
Vagy már közölve is lett, csak én nem találom?=== Szatocs ===
-
Daniel Alves
őstag
RESPECT
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Noel Ryyka
csendes tag
Tisztelem az ilyen beteg embereket nagyon jó lett!
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nagyon szép munka, gratula
Nekem muszáj volt vennem egy sportautót, mert a szimulátor már nem nyújtotta azt az élményt amire vágytam. Természetesen szigorúan csak tuning-autós találkozók alkalmával száguldozom
-
rudi
nagyúr
-
Kephamos
addikt
[link]
Azért nem olcsó mulatság ez. Nagyon nem. Ahogy nézem Festo szerelvények láthatóak a képen. Csak a szelepek kerülhettek vagy 100K-ba -
raczger
őstag
bl1@ufr
van s2-őd? merre szoktál játszani?
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát ez nagyon durva.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
őstag
Királyság Up!
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
ádyz
addikt
Jogsid van-e?
Congratulations.
Amennyi penzbe van ez neked, vehetnel egy igazi autot is, nem?
-
atike
nagyúr
Dekomoly! Grat!
-
ThaBoss
senior tag
Szép munka, elismerésem!
-
szatocs
őstag
Írtad, hogy a G25-E elkészítési útmutatót ingyen küldik, amennyiben regelek az oldalra. Ezt melyik menüpont alatt, és postázzák, vagy letölthető?
(Azért nem privátban írtam, hátha mást is érdekel )
=== Szatocs ===
-
rori
csendes tag
-
neilszab
őstag
Hát látom téged is "magával rántott" a téma rendesen...
Nagyon érződik, hogy neked is annyi minden van még a tarsolyodban, amiről még hosszú oldalakat tudnál írni, csak győzzük majd elolvasni! A cikkeddel engem inkább csak "felcukkoltál", mintsem kielégítetted volna a kiváncsiságomat...
(Csak hogy érzékeltessem miről beszélek, miután elovastam a cikked (éjjel), utána még vagy 3 órát szörföltem a neten a további részletekért, mire észbekaptam, hogy holnap meló...reggel volt is belőle gond a HÉV-en)
Engem, hogy öszinte legyek ez a mostani kormány kijelzős, meg sokgombosítás dolog nem fogott meg annyira (persze gyönyörűen néz ki, igazán remek munka, de sztem én 17 rongyot nem áldoznék erre), viszont nagyon szívesen olvasnék még a mozgó cockpitedről, vagy konkrét irányítással/vezérléssel (pedál, kormi tuning)) kapcsolatos módosításaidról, illetve majd a Clubsport pedálodról is...ha megérkezik
Amúgy az új szélesebb kormánnyal és nagyobb kormányszöggel érzel magadon vmi javulást/fejlődést?
Grat a cikkhez...
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
pointer4
tag
G25-E Manual
Sajnos amikor még a gyári 28cm-es kormány volt a G25-ön, még nem toltam 540°-al. Tehát ahhoz nem tudom hasonlítani. De, biztos hogy kényelmesebb, és pontosabb, még ha kicsivel is. Nagyobb kormánnyal könnyebb megfogni az erős FFB-t, és az erőssége miatt jobban is jelez.Írni, óó igen, még sok mindenről lehetne. De hát ez csak kedvcsináló, akit érdekel valami mélyebben, az úgy is feltúrja magának a szükséges szakirodalmat.
Persze a hülyeséget is mondenkinek magának kell megszűrni [link] -
törölt tag
nagyon fasza a cucc.
régen is akartam kérdezni, sory valaki tuti feltette de nem olvastam vissza:
nem mozog ez egy kicsit sokat a pályához képest? ha nem látnám a képet tuti azt mondanám hogy valami offroad versenyen mész hegyen völgyön átgrat hozzá még egyszer
-
64b0r
aktív tag
Istencsászár lett!!!
Viszont ha lehet annyi kritikát az íráshoz hozzáfűznék, hogy a cikkben lévő kisméretű képeket cseréld le kicsit nagyobbakra, mert ezeken nem sok látszik így.On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
neilszab
őstag
-
Pofee
csendes tag
Legutóbb mikor ott voltam a hidraulika sem ment, csak te lökdösted
Látom ismét tesztelnem kell a fejlesztéseket
[ Szerkesztve ]
-
pointer4
tag
Jól szóltak előttem. Talán még látszik is, hogy bal kanyarnál jobbra mozzan a szerkezet, emiatt a gravitáció jobbra húz, amerre a centripetális erő ellentéte akarna kihúzni a kocsiból. Így még az 1g erő se érhető el, mert nem fordul el addig, hogy a gerincem vízszintesen legyen. De erről írtam az első cikkben.
A képeket nem szívesen nagyítanám fel, látványosak, meg minden, de elterelnék a figyelmet a szövegről. Akit érdekel, úgy is rányom a linkre.
-
miccur
aktív tag
Haha és ehhez még ablaktörlő is lesz Én arra leszek kiváncsi , jó lett a cikk.
[ Szerkesztve ]
no comment.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest