Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Kolondrum:] Ez mi a tkm?? NAV vs. Megszűnik az áfamentesség
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [mustang08:] Pályamódosítás felnőtt fejjel
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
cselt
senior tag
Ismét király cikk lett, gratu
(Bár kicsit reménykedtem, hogy már a Fanatec pedálról szerzett tapasztalataidról fog szólni a cikk
)
Szerk.: Az ablaktörlős cuccot bemutató link nálam nem működik. (lehet, csak én vok a béna, de azért nézd meg)
[ Szerkesztve ]

pointer4
tag
Köszi, javítottam
Minden csak a postán meg a Fanatec-en múlik
[ Szerkesztve ]

14adam
addikt
Pár hónappal ezelött is volt fent egy ehez hasonló cikk,már akkor nagyon akartam egy ilyet,de most mégjobban

mexicanraven
aktív tag
Méltó folytatása az előző cikknek! Ez netán nem fog szerepelni a Prohardveren??
szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem vagy semmi...
Ehhez azért kell egy kis kreativitás, vagyishát nem is kicsi. Láttam már jó pár ilyet, de ez übereli őket, ezzel a hidraulika dologgal. Na meg hát a kormányod...
Gratulálok...
Véleményem szubjektív...

szatocs
őstag
Ismét nagy alkotások, mondjuk a baráti alapon elkészített cockpitet még nem láttam a másik fórumon sem. Annak a mozgása nagyon érdekelne, van esetleg arról is videód?
Vagy már közölve is lett, csak én nem találom?
=== Szatocs ===

hackeeeee
Jómunkásember

Daniel Alves
őstag
RESPECT
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com

szatocs
őstag
Nem erre gondolok, hanem arra, ami a végén van.
=== Szatocs ===

Noel Ryyka
csendes tag
Tisztelem az ilyen beteg embereket nagyon jó lett!
[ Szerkesztve ]

blueMerle
veterán
Nagyon szép munka, gratula
Nekem muszáj volt vennem egy sportautót, mert a szimulátor már nem nyújtotta azt az élményt amire vágytam. Természetesen szigorúan csak tuning-autós találkozók alkalmával száguldozom

rudi
nagyúr
Még az is lehet
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Kephamos
addikt
[link]
Azért nem olcsó mulatság ez. Nagyon nem. Ahogy nézem Festo szerelvények láthatóak a képen. Csak a szelepek kerülhettek vagy 100K-ba

pointer4
tag
Sajna arról még nincs, de idővel bepótolom.

pointer4
tag
de mégis magyarországon vagyunk.
(40k)

Kephamos
addikt
Jó, akkor + a PLC és már simán meg is van a 100K. Amúgy kíváncsi volnék rá, hogy pontosan milyen szelepeket, milyen plc-t és milyen munkahengereket használt fel a kolléga. Puszta kíváncsiságból.

raczger
őstag
bl1@ufr
van s2-őd? merre szoktál játszani?
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Cthulhu Dawn
őstag
Hát ez nagyon durva.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
Királyság Up!
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

pointer4
tag
"Láttam már jó pár ilyet, de ez übereli őket, ezzel a *hidraulika dologgal."
*pneumatika

ádyz
addikt
Jogsid van-e?
Congratulations.
Amennyi penzbe van ez neked, vehetnel egy igazi autot is, nem?

jaffa888
csendes tag
De jó ksi cucc,nekem is eggyet!UP
Disco's Hit...

pointer4
tag

szatocs
őstag
Írtad, hogy a G25-E elkészítési útmutatót ingyen küldik, amennyiben regelek az oldalra. Ezt melyik menüpont alatt, és postázzák, vagy letölthető?
(Azért nem privátban írtam, hátha mást is érdekel )
=== Szatocs ===

neilszab
őstag
Hát látom téged is "magával rántott" a téma rendesen...
Nagyon érződik, hogy neked is annyi minden van még a tarsolyodban, amiről még hosszú oldalakat tudnál írni, csak győzzük majd elolvasni! A cikkeddel engem inkább csak "felcukkoltál", mintsem kielégítetted volna a kiváncsiságomat...
(Csak hogy érzékeltessem miről beszélek, miután elovastam a cikked (éjjel), utána még vagy 3 órát szörföltem a neten a további részletekért, mire észbekaptam, hogy holnap meló...reggel volt is belőle gond a HÉV-en)
Engem, hogy öszinte legyek ez a mostani kormány kijelzős, meg sokgombosítás dolog nem fogott meg annyira (persze gyönyörűen néz ki, igazán remek munka, de sztem én 17 rongyot nem áldoznék erre), viszont nagyon szívesen olvasnék még a mozgó cockpitedről, vagy konkrét irányítással/vezérléssel (pedál, kormi tuning)) kapcsolatos módosításaidról, illetve majd a Clubsport pedálodról is...ha megérkezik
Amúgy az új szélesebb kormánnyal és nagyobb kormányszöggel érzel magadon vmi javulást/fejlődést?
Grat a cikkhez...
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

pointer4
tag
G25-E Manual
Sajnos amikor még a gyári 28cm-es kormány volt a G25-ön, még nem toltam 540°-al. Tehát ahhoz nem tudom hasonlítani. De, biztos hogy kényelmesebb, és pontosabb, még ha kicsivel is. Nagyobb kormánnyal könnyebb megfogni az erős FFB-t, és az erőssége miatt jobban is jelez.
Írni, óó igen, még sok mindenről lehetne. De hát ez csak kedvcsináló, akit érdekel valami mélyebben, az úgy is feltúrja magának a szükséges szakirodalmat.
Persze a hülyeséget is mondenkinek magának kell megszűrni [link]

szatocs
őstag
Köszi, sikerült letölteni!
=== Szatocs ===
nagyon fasza a cucc.
régen is akartam kérdezni, sory valaki tuti feltette de nem olvastam vissza:
nem mozog ez egy kicsit sokat a pályához képest? ha nem látnám a képet tuti azt mondanám hogy valami offroad versenyen mész hegyen völgyön át
grat hozzá még egyszer
Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök végre a gép elé és csináltok valami értelmeset?

64b0r
aktív tag
Istencsászár lett!!!
Viszont ha lehet annyi kritikát az íráshoz hozzáfűznék, hogy a cikkben lévő kisméretű képeket cseréld le kicsit nagyobbakra, mert ezeken nem sok látszik így.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

neilszab
őstag
A szerkezet nem a kocsiszekrény mozgását, meg a huppanókat szimulálja, hanem a kanyarodáskor, fékezéskor, gyorsulákor a rád ható G-erőket igyekszik visszaadni, ezért mozog ennyire.
De majd a "mester" elmondja....
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Pofee
csendes tag
Legutóbb mikor ott voltam a hidraulika sem ment, csak te lökdösted
Látom ismét tesztelnem kell a fejlesztéseket
[ Szerkesztve ]

pointer4
tag
Teee, te kis teee
Képem is van a riadt arcodról az ülésben
A hifraulika meg nem is fog, ez pneumatika.
[ Szerkesztve ]

pointer4
tag
Jól szóltak előttem. Talán még látszik is, hogy bal kanyarnál jobbra mozzan a szerkezet, emiatt a gravitáció jobbra húz, amerre a centripetális erő ellentéte akarna kihúzni a kocsiból. Így még az 1g erő se érhető el, mert nem fordul el addig, hogy a gerincem vízszintesen legyen. De erről írtam az első cikkben.
A képeket nem szívesen nagyítanám fel, látványosak, meg minden, de elterelnék a figyelmet a szövegről. Akit érdekel, úgy is rányom a linkre.

miccur
aktív tag
Haha és ehhez még ablaktörlő is lesz Én arra leszek kiváncsi , jó lett a cikk.
[ Szerkesztve ]
no comment.....
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Acer Aspire 3 Ryzen 3500U
- Predator Triton 500 - i7-10875H, RTX 2080 SUPER, 32GB DDR4, 2 x 1TB NVMe SSD
- Bomba áron eladó 8.Generációs Hp Pavilion x360 /2in1/i5/8GB/256Ssd/Fhd/Garancia/
- DELL Latitude 7400 | Újszerű | Magya Bill | I5-8365U | 8GB | 256GB | FULLHD IPS | Gar:2022.09.12
- Pénztárcabarát áron eladó 8.Generációs Hp Cromebook 2az1-ben Garanciával