Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Esetleg megtudnád mondani mekkora gyári fesszel mennek azok?
Az enyémet már pár napja használom 806mhz-n, csak nem tudom sok e az 1400mV, bár tegnap ps1 emulátorozás közben megakasztottam a telót, lehet csak egyszeri volt, de lehet ehhez az órajelhez kevés a fesz, nem tudom. -
beers
addikt
-
blueye
veterán
No, most még gép előtt vagyok, lefuttattam kétszer a mtk6577-root-eu.zip-et és magyar superuser v3.1.3 (46)-om van, root OK. Kösz!
Eltűnt az app-ok közül a kínai # de root-ot kért a magyar SU-tól. Gondolom ezt a kínai SU-t törölnöm kéne, nem? Ha Mobileuncle Tools-ban látom, törölhetem?[ Szerkesztve ]
-
-
gara1
csendes tag
számítógépre dugva sajnos még látni se látja a belső sd-t a szgép.Külső sd o.k.Ennek ellenére működik a belső sd és az odatelepített onnan futatott programok is.
Már csak ennek a miértjére kéne rájönni.
Az előző recovery visszaállításkor feldobta a belső sd hibát az UMiS1 és szgép nem látta nem működtek onnan a programok, most nem dobta fel a hibát működik de szgép nem látja.
mostani recovery visszaállításkor kiirta azt , hogy android secure.img-t nem találja és kihagyja.Ez esetleg lehet a kulcs? -
csucsu52
aktív tag
Köszi, fent is van :-)
Létezhet, hogy a vodafone mobilnet beállításai miatt rebootol a rendszerem rendszertelenül?
Ugyanis adatforgalom nélküli sim kártyával minden ok...
Most próbálkozok ezzel az apn beállítással, hátha... -
fotosjani
aktív tag
Szia Cappa!
Leteszteltem, szerintem tökéletes
Készítettem egy Tar mentést, majd a visszaállítást is elindítottam és semmi gonddal nem találkoztam.
Nagyon köszönöm a fáradozásodatEsetleg még egy kérésem lenne, XDA-n esetleg megosztanád a CWM-et?
Mert oroszoknál, spanyoloknál, olaszoknál is nagyon keresik az angol 6-os CWM-et, de még csak a mi fórumunkon elérhető -
SimS
senior tag
Üdv
MobileUncleTools-al felraktam, újraindult.
Backup-ot azonban nem hajlandó futtatni - nem tudom, hogy a recovery hibája-e.CWM-based Recovery v6.0.2.8 by apeelme
SD Card space free: 6127MB
Backing up boot image...
Error while backing up boot image!Internal sdcard-ra is ezt írja.
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
SimS
senior tag
Üdv
Ma kíváncsiságból feltettem a TS7-hez tartozó CWM-et, amit készítettél - a build.prop-ban a device azonos.
Azzal is futtattam egy backup-ot. Lement, nem tudom jó-e.. a backup-ba alig tett 12MB-t, de lett egy blob mappa 1.6GB-val és sok almappával.SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
-
sajtjani
tag
Szia Cappa!
Igen rootolt az N9599T. Leírásod alapján meg csináltam mindent. Parancssorból télleg mutatta a dumchar_info-t. Itt van mindenA három img: cm6-star-n9599_.img XDA
N7889_130520__recovery_130820-201923.img Valahol középen (orosz gyerek bizonygatta hogy portolva lett az N9599-re )
ez is valahol innét
Már képtelen vagyok vissza keresni.
Köszi szépen! -
SimS
senior tag
-
sajtjani
tag
Mélyen tisztelt Cappa varázsló úr! Tökéletes lett, már mentettem is. Nagyon, nagyon... köszönöm szépen!
Közben összehasonlítottam a romokat és szerintem minden Star N9599T 8GB ROM típushoz jó, függetlenül attól hogy 1.2 vagy 1.5Ghz processzorral van szerelve. Mehet publikálásra, szerintem ez a világ első és egyetlen CWM-je erre a típusra!!!
Donate gombot nyomtam Talán még közös kedvencünket tudom küldeni -
toxin2
tag
Szia!
Play áruházból fölraktam a twrp manager nevű csodát.
Ez ugyanúgy működik az android futó felületén, mint
amikor recoveryként futtatom. Install recovery menüpontot
kiválasztva fölrakta magát (gondolom én), aztán a reboot
recovery menüpontját kiválasztva reboot után csak egy
hanyattvágott droid fogadott, menüpontok nélkül.***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****
-
toxin2
tag
Szia!
Így jó lesz? Mit is kellene írnom pontosan a count és skip után?
dd if=/dev/mmcblk0 of=/storage/sdcard1/stock_recovery_MoreFineS6Pro.img bs=1024 count=? skip=?***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****
-
toxin2
tag
Szia!
Nagyon köszi, megy. Mentés készült vele, lefutott rendben.
Amit szeretnék még (ha megoldható), hogy a betűméreten
állítani kellene. Jelenleg kb, 2mm a FullHD felbontás miatt.***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****
-
toxin2
tag
Szia!
A CWM git forrás itt elérhető:
https://github.com/C3C0/android_bootable_recovery[ Szerkesztve ]
***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****
-
toxin2
tag
Szia!
Nagyon köszönöm a munkádat. Ez a verzió is működik,
de a betűméret sajnos nem változott. A szemüveget
néha nagyítóra kell cserélnem. Így 48 évesen ez már
játszik sajnos...Üdv: Toxin2
***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****
-
toxin2
tag
Szia!
Összehasonlítottam a fotókat a 2 verzióról.
Szerintem a FHD verzión még kisebbek a karakterek.
Ezek szerint minél kisebb felbontást választasz, annál
nagyobbak lesznek a betűk, ha a cwm teljes képernyős.
Ha szépen megkérlek a cvm portolásáról írnál valami
infót a blogodban?***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****
-
toxin2
tag
Szia!
A leírásod (köszönet érte) és némi google alapján elkészült az
első saját recovery fájlom. Kinézetileg hagy némi kívánni valót
maga után (még), de működőképes twrp-t sikerült fölcsiholni.
A legtöbbet a natív linuxos mkbootimg progi után kellett
vadásznom, wint csak melóhelyen használok. Fölraktam ide,
hátha kedvet kap valaki:
MTK Linux tools
Alapnak Jiayu G2 twrp-jét használtam, az XML konfigurációs
fájlt még csak részben sikerült beállítani, mint az alábbi képeken látszik.
Ez viszonylag olvasható betűméret ezen a készüléken. Feltöltsem, ha lesz végleges? Üdv: toxin2[ Szerkesztve ]
-
rstwingo
tag
Köszönöm a választ , rákeresek akkor
Az érdekesség a dologba, hogy legelőször feltettem egy kész recoveryt (nem a tabra valót) az a recovery működöt is , csak a rendszer nem indult , visszatettem a gyárit akkor a rendszer is elindult, csak elment az IMEI számom és nem volt hálózat, ezt visszahoztam a mentésből
Az általam gyártottaknál megy a rendszer csak a recovery nem jön be, lehet az átfedések miatt,
de akkor keresem az átparticionálást -
rstwingo
tag
Hát rá kell jönni a nyitjára az tuti
Igaz kezd érdekes lenni ez a recovery dolog is
Ha sikerül egy működő CWM, akkor elszáll az IMEI szám. ha nem sikerül, akkor a rendszer jó
Csak tudnám mi köze a recoverynek az nvram-hoz, mivel semmi nincs benne olyan, amitől ezt kellene csinálnia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs