Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
10.3.0 (10.3.1) óta semmi gondom ezekkel, megjönnek az értesítések időben facebookon. Nem használok semmi messengert, a hub-ba integrálva is jól működik. Autoloaderrel menj neki, nagyon egyszerű. Eventus kolléga blogban leírja, én úgy szoktam tolni, mindig simán felmegy. A legutolsó 10.3.0 elég stabil, nekem semmi gondom nem volt vele. Most 10.3.1 van, itt-ott vannak anomáliák, de rendszeres bugot nem nagyon fedeztem fel.
O+8T
-
akosxyz
senior tag
Nem lehet, hogy a szinkronizálás van időre állítva?
Nálam tegnap este volt egy kis anomália,ami ma reggel is jelentkezett. Igrann-ból léptem ki, és a szokásos gesztussal a háttérbe raktam, utána x és az oldal ott megállt. Nem jelentek meg az ikonok és semmire nem reagált a telefon. Nyomtam a kikapcsgombot egy ideig és újra is indult (gyorsabban mint szokott). Valószínűleg csak egy fast resi volt vagy nem tudom deutána működött minden. Ma reggel is kicsit belassult eme csodás program, szóval úgy érzem le lesz cserélve
-
jokerke86
tag
Nézd meg a BB World-ben, hogy van-e frissítés a facebook appra. Nekem a legújabb feltett szoftnál is mindig van 1-2 app, amit frissíteni lehet. Szóval ha tudod, akkor frissítsd, hátha megoldja. Volt facebook verzióm ami csinált hülyeségeket, mondjuk nem az volt a baja, mint a tiednek, de megoldódott a legújabb verzióval.
-
lovace
aktív tag
Mivel nálam is botrányos 10.3.1 óta bízom benne, hogy ez erre vonatkozik:
"Issue Description: In some cases, after you update your
device software, your Facebook account might not be
added to the BlackBerry Hub as expected.
Fix Description: Fixed in this release."Én most kaptam meg az 1779-es frissítést Z10-re, de ebben a fórumban láttam sokszor, hogy panaszkodtok a halkulásra, ezért ide is beszúrom a changelogot, mert elvileg ezt is javították benne:LINK
-
Crafter32
őstag
10.2-vel nincs gond. Teljesen felesleges a 10.3, csak azért, hogy újabb legyen. Nokiában nem láttam mostanában szép telefont. Az Apple sem egy angyal, még 1x sem ismerte el, hogy hibázott: fogd jól a telefont, hogy legyen térerő, csak akkor hajlik ha használod stb. Nem beszélve a értelmetlen magas árról.
Mindegyik rendszernek megvan a maga gondja. Ki mit tud elviselniAz ujfgsm oldalán ha jól emlékszem a zsír új Q10 most 50e. Brutál alacsony áron megy a Q10 még akkor is ha több, mint 2 éves.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akku hiba kiszűrés az oprendszeren keresztül történik.
Egy: ha azóta nem volt újraindítva egyáltalán, akkor talán most lehet, hogy eljött az ideje.
Ha nem javul, akkor az is Battery and System analizer... röviden a BASA meg tudja mondani az akksi ciklusát, állapotát.
Ezek után lehet továbblépni a rendszer teljes újrarakása felé vagy akksicsere.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
viw
aktív tag
Szia, a 10.3.2.2789 a legnagyobb verziószámú, ezt töltsd le. Ne a feltöltés dátumát nézzed hanem a verziószámot.
A Q10 3 fájlja közül csak a Q10_10.3.02.2789_SQN100-1-2-3-4-5.7z (1.47 GB) kell csak.
A PC/laptopra kell driver, ezt a BB link szoftver fel is teszi neked.
Teló legyen feltöltve valamennyire, rádugod a gépre és ha a BB kapcsolat megjelenik az óra mellet, akkor utána elindítod a rom telepítést az exe fájlal.
A megjelenó karekteres felületben gyönyörködsz és beírod a teló jelszavát, majd resetelődik, telepítődik a telód, kb 10 perc. Ez a kis ablak magától el fog tünni ha végez, teló újraindítás és kész is. Persze újra be kell állítani mindent. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest