Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Mindegy mennyiért adják,ezzel a külsővel ez egy rétegkészülék,(kb mint amit én használok,csak éppen az Lg emellett vagy félszáz típust forgalmaz) hogy nem fog szembejönni egyik plázában,a metrón,vagy kb sehol sem,az száz százalék,az ára pedig csak rátromfol erre.
Márpedig a BB-nek most olyan cuccokat kéne ontania,ami helyrehozza mind anyagilag,mind ismertség,elismertség szempontjából.
Ezzel a készülék portfólióval megmaradnak marginális szinten,aztán előbb utóbb OFF. -
ak76
senior tag
Mi van velük?
A Z10 bukás,a Z3 globálisan nem kapható,a Z30 rétegtelefon,tucatnyi készülék kellene olyanok mint a Z3,árban,tudásban.
A BB problémája hogy még mindig nem értik,az Apple kihúzta alóluk a "mi prémium gyártók vagyunk" c. szőnyeget,a piacuk 90%-át el bukták,mind az államokban,mind világviszonylatban,ha fel akarnak törni több típusra,komolyabb marketingre lesz szükségük,a Passport kaliberű vasak tech demónak nagyszerűek,de ettől még simán felkopik az álluk.
Én szurkolok nekik,design szempontjából imádtam a 9900-t és a 9780-ast is,sőt,volt Z10-es,és Q10-esem is,jó cuccok,de amíg a TV-ből meg a csapból is az android,meg az iOs folyik,esélyük annyi mint a trójai falónak az epsomi derbyn. -
ak76
senior tag
Nyilván neked van igazad,
ezt bizonyítják a Z30-as elképesztő eladási adatai is,10 emberből kilenc ilyennel járkál,a portfolió kihúzta a csőd széléről a BB-t,optimistán,nyílt,tiszta tekintettel nézhetnek a boldog jövőbe,a szárnyaló Z10-Q10 eladásokkal együtt...[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Miért kéne ingyen adni a készülékeiket
Adják csak annyiért amennyiért akarják,a piac majd eldönti veszik e annyiért vagy sem,ami miatt nem megy a szekerük,azt sokan sok helyen kielemezték már,akit érdekel utánanéz,tehát csak kulcsszavakban:
-Marketing
-Portfólióbővítés
-Marketing
-Portfólióbővítés
-Marketing
-stb stb stb -
ak76
senior tag
Örvendetes hogy Inz..Izd..izé...Indonéziában,(vagy hol),remekül startolt a Z3,de nyilván
átgondolt,jól megfontoltpiaci elemzések alapján nem vezették be a készüléket,a MAI NAPIG,sem ájrópa boldogabbik felén,sem az usában,minek azt,pitiáner piacok,csak pár százmilliónyi potenciális vásárló,nem kell az nekik,majd Indonéziában megfordul a jó szerencséjük...
Persze sokan mondhatnák majd ideér,szeptemberre,októberre,karácsonyra itt lesz,csak közben a konkurencia SZÁGULD,a ma csúcstechnikája holnap már ócska kövület,ne menjünk bele mennyire szükségesek azoknak az innovációknak a nagy része amikkel a Samsung/Apple & tsaik öntik az újdonságokat a plebsz nyakába,a lényeg hogy a BB-nél KÉSNEK,mint ahogy a Z10 is késett,mint ahogy a Z30 is jött,phablet kategóriában 5 collal (muhaha) hónapokat,ÉVEKET vannak lemaradva a BB vezetőségében. -
ak76
senior tag
Valahol?
Hány tucat helyet linkeljek ahol ezt írták,vagy felesleges,csak a te BB-s kifestő könyved számít,minden ezen túli meg csak bullshit?
Ismertem ilyeneket bármely tetszőleges Nokia topicban ahol a józanabbja,kb 5 évvel ezelőtt megjósolta a Symbian,meg vele a nagy N vesztét,persze falkában ugrottak a torkának,olyan harcos hívőket sem láttam azóta sem.
Mára múltidő mindegyik,a hívők is,meg a Nokia is...[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Te végeztél egyetemet,de mégsem akarod megérteni hogy a BB elemi érdeke lenne hogy ELADJA a termékeit,jönnek ezekkel a Passport féle extrém cuccokkal,miközben a Z3-ast nem hozzák IDŐBEN a nagy piacokra,persze India nagy piac,gondolom az a másfélmilliárd rohan majd Z3-ast venni,közben az androidos,meg a többi rendszert futtató cégek ülnek a babérjaikon,a BB tarol,mindenki örül,nincs itt semmi baj.
Ló..szt mama,10 mobilreklámból kilenc nem a BB-t népszerűsíti,a termékportfólió elavult,vagy eleve bukott cuccokból áll,mint a Z10,hiába jó,hiába eredeti,akkor sem veszik,ez hogy finoman fogalmazzak nem épp sikerrecept,ennél nagyobb,keményebb marketinggal operáló megamultik is kilehelték már a lelküket,lásd fentebb.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
"Passport is drága lesz, mint egy felső alma, de persze a blackberry csinálja rosszul."
Miért,szerinted jól csinálja?
Az almát vacak 8 gigával,3 évesen is megveszik 80K-ért a fényévekkel jobb Z10 meg 30%-al olcsóbban sem kell a kutyának se,akkor ki csinálja jól,és ki rosszul?
Azért mert az 5s,meg majd a 6 is 200K felett játszik,az miért jelenti azt hogy a Passportnak is ott kellene indítania,nem egyértelmű hogy a két cég már régen nem egy ligában játszik?[ Szerkesztve ]
-
-
ak76
senior tag
Na erről beszéltem.
A 400 dodó,az errefelé 400 juró,ez az ár dollárban is sok,ha a hype után beszakad az ára,jó vétel lehet,de ez a geekeken kívül senkit sem fog érdekelni,pláne ahogy fentebb is írta valaki,10-ből kilenc azt sem tudja mi fán terem a BB.eventus:
Szerintem ez nem a szűk látókőr,hanem a hatékony marketing gépezet eredménye,ha a BB fele ilyen hatékonyan menedzselné a saját portfolióját,,nem itt tartanának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest