Hirdetés

2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gamerkiller


gamerkiller
senior tag

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#2) zH.


zH.
senior tag

243GB UP.. de nem megy egész nap a gép + mostanában csak azt töltöm vissza ami lejött. Nemrég volt újrarakva ,szal elég kevés. 1TB-ig viszont nem nagyon akarom újrahúzni a windowst.. :U
Aki meg extreme-seedelni akar annak ott a Seedszero. 1-2hét egy terra. Van akinek 2-3nap alatt megvan.

[ Szerkesztve ]

just be

(#3) No-kia


No-kia
őstag

nekem 200GB le van és 13Gb föl, de sztem 2 hónapnál nem régebbi a rendszerem ami most fönt van

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#4) Ice!?


Ice!?
őstag

Környék kérdése.. Ide csak vezeték nélküli "2,5megás" retket hoznak (inkább fél megás, mint kettőfél'..), amit kb a hajamra kenhetek. És több, mint 2x drágább, mint a fent említett csávónak a 25/8as.

(#5) bitblueduck


bitblueduck
senior tag

Köszi az eddigi hozzászólásokat. Azért nektek is van adatforgalom. Azért írtam ezt, mert elgondolkodtam, hogy 5 éve pl ezek sokkal durvább mennyiségeknek számítottak - pl a 130 óra alatt majd 130 giga - nekem 1/0,125MBit volt akkor, amin többen osztoztunk, és nem számított olyan rossznak.
Ice!?: Sajnos a legnagyobb probléma a lefedettség. Van olyan ismerősöm, aki ha 100 méterrel távolabb lakna, akkor ugyanannyi pénzért többször gyorsabb netet kapna más szolgáltatónál.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#6) Sub-ZeRo

Nagy város, szinte fillérekért kapnak ilyen, vagy ennél nagyobb netet. Falun meg van 1 szolgáltató, aki egyed uralmon van és fel nyomja az árát, mert tudja, hogy a paraszt meg fogja venni. Városban meg megkapod negyedéért a 2x-ét, vagy akár a többszörösét.
Ja és a nagyvárosokat nem kell félteni, ott mindig lesz nagy net, falun nem. Nálunk a leggyorsabb a 18 megás, kb ilyen árban van az előfizetés... Úgy hogy a városiakat nem sajnálom, hogy milyen nettel tolják... Egyáltalán nem...

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.