Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Jhonny06:] Ha bármikor haszontalannak érzed magad az életben, gondolj a fizetős Citromailre
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [inf3rno:] Testsúly beállítása és egészséges életmód
- [Re:] [Samus:] The Last of Us - A sorozat
- [Re:] Penészedik a házad?
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
gamerkiller
senior tag

zH.
senior tag
243GB UP.. de nem megy egész nap a gép + mostanában csak azt töltöm vissza ami lejött. Nemrég volt újrarakva ,szal elég kevés. 1TB-ig viszont nem nagyon akarom újrahúzni a windowst..
Aki meg extreme-seedelni akar annak ott a Seedszero. 1-2hét egy terra. Van akinek 2-3nap alatt megvan.
[ Szerkesztve ]
just be

No-kia
őstag
nekem 200GB le van és 13Gb föl, de sztem 2 hónapnál nem régebbi a rendszerem ami most fönt van
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

Ice!?
őstag
Környék kérdése.. Ide csak vezeték nélküli "2,5megás" retket hoznak (inkább fél megás, mint kettőfél'..), amit kb a hajamra kenhetek. És több, mint 2x drágább, mint a fent említett csávónak a 25/8as.

bitblueduck
senior tag
Köszi az eddigi hozzászólásokat. Azért nektek is van adatforgalom. Azért írtam ezt, mert elgondolkodtam, hogy 5 éve pl ezek sokkal durvább mennyiségeknek számítottak - pl a 130 óra alatt majd 130 giga - nekem 1/0,125MBit volt akkor, amin többen osztoztunk, és nem számított olyan rossznak.
Ice!?: Sajnos a legnagyobb probléma a lefedettség. Van olyan ismerősöm, aki ha 100 méterrel távolabb lakna, akkor ugyanannyi pénzért többször gyorsabb netet kapna más szolgáltatónál.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
Nagy város, szinte fillérekért kapnak ilyen, vagy ennél nagyobb netet. Falun meg van 1 szolgáltató, aki egyed uralmon van és fel nyomja az árát, mert tudja, hogy a paraszt meg fogja venni. Városban meg megkapod negyedéért a 2x-ét, vagy akár a többszörösét.
Ja és a nagyvárosokat nem kell félteni, ott mindig lesz nagy net, falun nem. Nálunk a leggyorsabb a 18 megás, kb ilyen árban van az előfizetés... Úgy hogy a városiakat nem sajnálom, hogy milyen nettel tolják... Egyáltalán nem...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
bejegyzés P2P és internet ma Magyarországon
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Bomba áron! Lenovo X1 Carbon , Lenovo garancia, 8.gen.i7/16GB RAM/256 SSD FULLHD IPS matt
- Üzletből, garanciával Lenovo Thinkpad P52 Workstation, i7-8850H/32RAM/512SSD/Quadro P2000/FULLHD IPS
- Hyundai iTMC Mini , I3-7100 CPU, 8GB DDR4, 256GB m.2 SSD, WIN10,
- Hyundai ITMC , M.ATX Számítógép ház, USB 3.0 csatlakozóval
- Microsoft Surface Pro 4, 12.3" QHD Érintős, I5-6300U, 4GB DDR4, 128GB NVMe SSD, WIN 11, GARANCIA, SZ