Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
15 évig dolgoztam a debreceni Tejüzem-ben, ami az országban a legnagyobb volt, amíg a "szakmai befektető" Holland megvette. Aztán úgy áll, ahogy most.
Biztosíthatlak, hogy víz soha nem lett a tej-be keverve és nem is tejpor-ból készül.
Erről a barátom [link] is tudna nyilatkozni, aki a közvetlen termelésben vett részt, én "csak" TMK-s voltam.[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
Mostanában nem követem az eseményeket, de úgy tudom, hogy most is sok a tej az országban és még exportáljuk is.
Annak idején napi 100.000 l körül volt a felvásárlás, most állítólag a negyede sincs.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
Persze mert akkor még nyugodtabban éltek az emberek, + nem ették ezt a sok nylon szart.
Az esetek 99%-ban én is csak a kedvesem által elkészített kajákat vagyok hajlandó fogyasztani. Az a biztos.
Nem azért nem eszem az előre csomagolt kajákat, mert félek, hogy mi lehet benne. Az nem igazán érdekel, csak az ízvilága egyszerűen rossz.
Tegnap pl. a kedvesem friss tök-ből csinált, kenyérre kenhető krémet. Szerintem 2-3 napig megvan reggelim-vacsorám.
Egyszer nem volt kedvem tepertő krémet csinálni, ezért a párom hozott a boltból.
Mit mondjak, a kutyáim ették meg.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest