Hirdetés

Aktív témák

  • agressiv

    addikt

    válasz #06658560 #1239 üzenetére

    Az az oka, hogy undorító dolognak tartom az egészet.
    A természet ellen vannak akárki akármit mondd, te védheted a melegeket amennyire csak akarod ha az jó neked (esetleg te is meleg vagy?) de undorító beteg dolognak tartom azt, hogy gyereket neveljenek azt, hogy felvonulnak, és azt, hogy nyilvánosan büszkén művelik a beteg dolgaikat!!!

    És igen egy Buzi beszédén kúrvára észrelehet venni, hogy valami nem stimmel.
    Ha már itt tartunk igen inkább árvaházban nőljek fel vagy fogadjon örökbe normális család mint két buzi!!!!!! :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W

    Mint ahogy már mondtam egy párszor engem nem zavarnak, ha otthon vannak de ne lássam őket és ne akarják az emberekre ráerőltetni a beteg életüket mert nem tartozik ránk ha nekik ez jó akkor legyen de a többieket ne baztassák azzal, hogy ők is ugyanolyan emberek mint a heterók mert mondjuk ki nyíltan, nem azok. Nem olyanok mint a többi ember ha mindenki buzi lenne te sem születtél volna meg és ez a lényeg az egészben a természet így találta ezt ki és ez szent!!!

    Szóva mivel végülis erről szól ez a topic ne vonuljanak fel és ne villogtassák a betegséküket!!!!!!! :W
    Ha pedig saját maguknak akarnak felvonulni akkor vonuljanak fel ott ahol nincsenek mások mert ezzel másokat ugyanúgy bánthatnak. Ebben az esetben nem csak ők lehetnek a sértettek ezt ne felejtsd el! Ha nekik joguk van felvonulni akkor van másoknak is joguk tiltakozni ellene.

    Hát még a borz.....

Aktív témák

Hirdetés