Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Na igen, ezt el is felejtettem említeni.
(#16) D1Rect: Attól függ hogy nézzük. Vegyünk példának egy olcsó ADATA HM-650-et. Ez olcsó, 650W-os, moduláris és a hatásfoka is jó (80+ Bronze).
Átlag ára kb. 22k.
Az FSP Aurum CM Gold 650W-os átlag ára 29k, tehát kb. 30% a felár (nem látom az 50%-ot, de mindegy is).
A többi 650-es, moduláris Gold táp átlag ára kb. 38k, tehát majdnem 75% a felár.Akár hogy is nézem, az FSP sokkal jobb áron adja a cuccát, mint a többi gyártó.
Az, hogy hatásfoka nem jobb annyival, hogy megérje a vásárt, az a piac szerint másodlagos. És sajnos a Te és az olyanok véleménye, akik látják, hogy ez bizony túl drága semmit sem számít. Én is látom, hogy túl drága, de attól még változtatni nem tudunk rajta. El kell fogadni.(#20) daa-raa: Az elektronikában vannak olyan feature-ok a Gold-os tápokban, amik előrelépést mutatnak a legtöbb alacsonyabb hatásfokú táphoz képest, tehát van abban valami, hogy többet kell kérni érte. Így az árát is el lehet fogadni. A luxust meg kell fizetni, mindig is meg kellett. Akinek erre van igénye, annak best buy.
Nekem 400PNF-em van, és anyagilag sem vagyok eleresztve, mégis értem a csíziót.(#21) Jhonny06: A mai tápoknak 400W felett van 8pines EPS csatlakozója. Vagy valami másra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Angel1981
veterán
Köszi az infot!
És mégis kb. mikorra várhatóak?
Egyébként kicsit furcsállom, hogy éppen hogy megérkezett az Aurum (Gold minősítéssel), szinte máris itt a Platinum.
Általában kb. 2 évet várni szoktak az ehhez hasonló "generációváltásokkal".
Tudom, tudom, biztos párhuzamosan fog futni a kettő, de azért a pár százaléknyi + hatásfokért nem kérhetnek el sokkal többet - max. a presztízs miatt. -
04ahgy
nagyúr
Nem is arról beszéltem, hogy nem. Az AX-750 is nagyon jól teljesített hardwaresecrets-ék tesztjén, akárcsak az FSP, csak kevesebb volt a kimeneteken jelenlevő zaj. Tehát én szerintem az AX-750 sem drága, mert kiváló táp, és felépítéséből adódóan +12V-on túlterhelhető, ha az 5V / 3,3V terheletlen.
Itt arra akartam reagálni, hogy az FSP-t is drágállják.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Piftuka
veterán
"Árlistán az Aurum CM, de csak 2év garanciás."
Kedves MMIX!
Tudod, hogy maximális nagyrabecsülésem övez Téged a (többek között) tápegységek területén megszerzett óriási tudásod és tapasztalatod miatt, de kérlek...
Ne kelljen az összes ilyen hozzászóláshoz leírni, hogy minden egyes olyan forgalmazó, amely 2 év jótállással értékesíti az FSP Aurum tápegységeket, "megrövidíti" a fogyasztót 3 év jótállással.
Van nagykereskedő, a Juventus Team, amely a gyártói 5 év/60 hónap jótállást adja ezekhez a termékekhez. A Gépbolt és a PC Diszkont pedig ezt a fogyasztói felé is vállalja.
Csak körül kell nézni, mielőtt az ember vásárol!
A teszt-et pedig a magam részéről köszönöm!
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest