Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Megint sok az elmelet a vegen megint az lesz, hogy hozzak az nv szintjet, az nv meg par honap mulva tarolja a piacot.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Nem temetem, de szkeptikus vagyok, hogy egy ilyen polaris utan annyit tudnak elorelepni, hogy az versenykepes legyen az nv kovetkezo architekturajaval... mire megjelenik a pascal lassan egy eves lesz.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Nem csodalkoznek, ha terveztek volna az rx480nal gyorsabb chipet hasonlo alapokra (magasabb tdpvel) csak miutan rajottek, hogy nem versenykepes, lezartak azt a vonalat, es a masik projektet porgettek fel. nem ugy tunik, hogy ez a ket projekt valaha is hasonlo keszultsegi szinten lett volna, kulonben nem lenne egy ev kozottuk.
Vagy eleve arra szamitottak, hogy az rx480 utokepesebb lesz, es feljebb pozicionalhatjak, csak a konkurencia bearazta a termeket.
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #106 üzenetére
Csak nagy ra az esely, hogy az nv az idei evet sem "skippeli".
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #110 üzenetére
az amd lemaradasa akkora, egy kis fejlodes is versenykeptelenne teheti az amdt, mert ok meg nem tudnak akkorat ugrani.
Es igen, igazatok van, minden ceg ugy tervezi, hogy atadja a piacot a konkurencianak egy idore, szerintem is logikus a procifronton mar bejott nekik.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Lassan kilyukadunk oda, amit kezdettol fogva mondtam, a kartyagyarto fogja megoldani a problemakat. Hogy ez most drv, hw, stb alapon mukodik reszletkerdes. Ha jol mukodik, onnantol keresztet is lehet majd vetni arra, hogy optimalizalni fognak.
Pcn mindig kell egy kozos nevezo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest