Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jaj haggyál már ezzel beülsz az autóba elmész 10km-t a várostól és ba@szhatod a 4g-t
ne mond már ha az ország 80% nem tudsz használni valamit akkor az jó.
Sokan élnek a városokban de azok is kimozdulnak.
Nekem is akkor kellene csak, (itthon melóhelyen családnál wifit használok)
szerencsére vodás vagyok és annak jó a 3g-s lefedetsége hozzátéve hogy a GO elöfizuk még nincsenek is ráengedve a 4g- re
Nem követem de 30% nem nagyobb a vodások száma.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Hát szerintem a többi felső kategóriás telefonhoz képest ez most nagyon jó ár/érték arányban van, tény hogy kintről olcsóbb, de ez nem a telefon hibája hanem azért ami itt van nálunk sajnos...
Én úgy tudom hogy 116 ért nem kapsz ilyen hardvert újonnan 2 év normális garanciával más gyártótól, ilyen minőségben.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Sebestyen01
őstag
Akkor nem kell valtani... Mindennek van egy ara, itthol mivel nyomorlandben vagyunk ez tobb mint mashol el kell fogadni, de aki nem akar szopni a garral az mrgveszi itthol... Ha meg csak a kuszesokra van keret akkor azt, a ferrarit sem adjak suzuki arban csak mert az atlagkereset annyi... Nyilvan mindenki orulne ha feleennyibe kerulni hivatalos 2 ev garral de ez alom, mert ez azert csak egy ceg flagshipje...
Ehhez kepest akkor a tobbi telo milyen arban van, mert higy ennyiert ilyen meg egy nincs az fix... A kov lepcsofok a 180k plusz szarsung, lg, huawei, sony.... Tudnak tobbet nem(camba max de akkor mar inksbb ez meg egy kompakt valami) jobbak, nem.... Dragabbak, nem kicsit. A kistesok se szarok a zenui jol van optimalizalva 2gb ramon is smooth, max nem fogsz 50apot gyorsitotarazni csak 10et... Akinek az kell hogy atelje a telefonos IGSZI multitaskingot az meg nyitja a brifkot. -
Sebestyen01
őstag
De lesz garija, es nem fig szopni a frissitesekkel... Egyesek azert nem olyan filleresek es talan ennyit a sajat kenyelme meger... Vagy ide csak diakmunkasok irnak 40k fizezessel hogy mindenki ugy sporol hogy ennyit se bir ki? Ertem en hogy minimalber meg faxom, de akkor venni kell egy nokia 3310et es orulni hogy lyuk van a seggen es szelel, nem almodozni... Komolyan minden nap olvasni ezt a filleteskedest mar szanalom!
-
alexw801
senior tag
Az elsőt, ww verziós 550ML-t, angliai postázással vettem budapesti címemre, 1 hét alatt jött április végén, akkor 76000 Ft-ért, ebay.co.uk
Kifogástalan azóta is, 2 hónappal később kollégám vette meg, 70-ért.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Joe.36
addikt
Több ismerősömel is kifizetették... Én ezt mondtam és ingyenes volt, nekem még akkor nagy sim volt és kellett a kicsi
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
e-newsee
addikt
A T-Mobile-nál elvileg a régi típusút 4G képesre és a normál SIM-et kicsire díjmentesen cserélik. Én mindkettőt intéztem, egy dolgot kérdezett a csaj, hogy a készüléket, amibe teszem, náluk vettem-e. De nem ellenőrizte le, csak gondolom meg kell kérdezni, mert előírás. Persze nem biztos, de nálam ez volt. Amúgy ha az ember 4G-t akar, nem nagyon van más választása, mint fizetni, ha a szolgáltató kéri. Egyébként a regisztrációs oldalon ott van, hogy "A SIM kártya csere és annak kiszállítása belföldön díjmentes!"
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Joe.36
addikt
GPS roppant gyorsan talál pozíciót (hiszen nem hiányzik a GLONASS támogatása sem) És tényleg így van ( Futár vagyok )
Én teljesen meg vagyok elégedve a kijelzővel minden téren, eddig nekem ez a legjobb.
Telefonálásra tökéletes, 2 sim, Bt füles, Víber....
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Bp en szülinapi igo, sokat vagyok az 5 kerben, egyszerűen, hibátlan, tökéletes ha bekapcsolom nagyon gyorsan talál gps jelet. még engem is meglepett Játékot nem próbáltam...
És a legjobb hogy futhat mellette 1000 más nem fagy le, nem akad, nem hal be....
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Én a kijelzőt automatán használom, és az élénk mód be van kapcsolva, a betekintési szög tökéletes, a fényerőt én nem találtam kevésnek...
-
Joe.36
addikt
Nekem már a 4 giga ram és a 32 giga rom is megváltás, az android rendszer teljesen új élménye, és még szép is maga a telefon, meg a rendszer is.
-
motoflug
őstag
Fako kijelzo, a gombjai meg az egesz kulleme számomra a régi droidos telefonok világát idézte. Persze ezek kikerulhetok lehettek volna, ha meg tudom nyomkodni előtte. Kézben fogva, megnyomkodva rájöttem, hogy nem tudnam magaménak érezni. Ez persze az én véleményem, mivel kb. nem lehet rosszat olvasni róla. Az asus szoftvere, külseje, kb. mindene szimpatikusabb nekem, remélem igy is marad.
-
-
anonym1s
őstag
Nincs ilyen telefonod es kijelented hogy az alacsony fenyero teny? Nekem ilyen van es azt mondom a fenyereje eleg. Ez a teny.
A oneplusone-t meg azert dicserik. a tulajok, mert szegyellik beismerni, hogy a szokasos kinai minoseget kaptak mint a doogee, mstar, vkworld es tarsai, csak tripla aron.
Gsmarena-n beleolvastam a oneplusone hozzaszolasokba. Csak az utolso oldalt olvastam de mar ott harman szidtak, es soha tobbe nem vesznek oneplus cuccot. A xiaomi mi3-nal is hasonlo velemenyeket olvastam, es ha beleolvasnak a legujabb nagyon intenziven futtatott kinai hozzaszolasaiba, gyanitom hogy ott is hasonlokat olvasnek.
Ja, ez utobbinak letv a neve vagy mi a franc. -
-
gusthy
veterán
Sajna ez az az eset, amikor a mért értékekkel nem felesleges vitatkozni, bár tény, hogy nagy butaság volt az Asustól, hogy visszavette a fényerőt eredetileg.
Ami a gombokat illeti, ha valakinek nagyon muszáj, akkor tud rá soft key-eket csinálni, van rá egy csomó app a play áruházban, igaz, root kell hozzájuk. Az is igaz, hogy egy Highscore end telefont nem jó érzés, hogy mókolni kell, de egy LG - t vagy egy Samut is kell bizonyos dolgokhoz, ami alapvető kéne, hogy legyen. -
gusthy
veterán
A fényerő és az olvashatóság közt szoros összefüggés van.
És valóban, nagyon sokan kimérték, hogy 310 körül van.
Egyedül a Toms hardware járt utána alaposan, ők felraktak egy fényerőállító programot, és rájöttek, hogy van még benne további 100 nit, és ahogy picivel fentebb említettem, egy 400 nites kijelző már messze nem rossz. (és most már a gyári sw is hagyja feltekerni ennyire). -
twollah1976
őstag
A Knox szerintem azért lett belerakva, mert az egységsugarú wannabe rooterek hegyekbe, halmokba téglásították a telefonokat, utána meg ártatlan tekintettel hívták a szervizt, hogy "reggel be akartam kapcsolni és nem működött".
Azt azért ismerjük el, hogy több ezer, esetleg tízezer készüléknél az már jelentős kiadás egy cégnek, hogy az önhibáján kívül kell feleslegesen garanciáztatni a készülékeit.
Arról nem is beszélve, hogy a téglásított telefonokból az jön le az embereknek, hogy a Samsung az szar.
Erre válaszul jött a Knox ami ha 0x0 akkor garanciálisan javítják, ha meg nem akkor a kedves tulajdonos buherálta a telefont.Ez ugyan olyan, mint a készülékek egyik csavarján található "Warranty Void If Removed" matrica, csak ez hardveres.
Nincs ebben semmi sátáni dolog.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Joe.36
addikt
Engem nem zavar hogy nem világít, csak megszoktam, és fura volt hogy ez nem, de meg lehet szokni szerintem is. Nekem 2 Honor 4X em volt, 2 nap alatt, Speed shop ban vettem, ha benne volt mind a 2 sim és alvó állapotban volt, 3 percenként újra indult a telefon, kicserélték, és a másik is ugyanezt csinálta, kivéve ha töltőn volt....bevizsgálták a szervizükben, és végül elnézést kértek, és vissza adták a pénzt.
Kijelző szerintem továbbra is nagyom jó, automata, élénk mód, maxra téve engem már zavar is a fényereje, napfényben is jó, tökéletes betekintési szög.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Annak nagyon nem kéne zörögnie, tapasztalatom alapján nagyon minőségi az össze szerelés. Szerintem elméletileg igen leszedi ha volt esetleg.
-
kretenallat
senior tag
-
Joe.36
addikt
Hát engem nagyon zavarna ha zörögnének a gombok, vinném vissza kicseréltetni, igen a kijelző nagyon jó szerintem is.
gusthy
Nekem nagyon megfelel a gyári rendszer, gyors, stabil, szép, illik a telefonhoz, és egyedi is a stílusa, nem cserélném le, jönnek rá a frissítések rendesen, remélem megkapja majd a 6.0 is.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Annyival egészíteném ki a leírást, hogy ha jó a sejtésem és jól néztem a gyári oldalról letöltött rom zip-ben lévő frissítő script-et, akkor valószínűleg még sincs szükség a 3 rendszer image előzetesen, külön telefonra írására, mert ez egyébként is megtörténik, mert az 1 Gigás rom zip-ben ezek is benne vannak igazából.
Vagyis, ha már WW-s változatú rom van a kínai verziós telón, akkor több mint valószínű, hogy elég csak rámásolni a gyári oldalról letöltött 1 Gigás rom zip-et a belső tárhelyének gyökerébe. Utána lehúzva a számítógépről a telefont, fel is fogja elvileg ajánlani, hogy frissítést talált és hogy megcsinálja-e. A belső tárhelyen tárolt addigi fájlok, képek stb. megmaradnak frissítés után is. A telefon legyen előtte azért feltöltve legalább 50%-ra...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...