Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
Némileg vitatkozom azzal a kijelentéseddel, hogy parádés az Asus supportja... Volt PF2-öm, gyári 4.1.2-vel vettem, de több mint egy év alatt sem kapott 4.2-es frissítést . Aztán valamikor tavaly év végén (majd kijavítanak a jelenlegi tulajok ) kapott 4.4-et.
Maga a készülék nem rossz, nekem viszont nem kellene a 4GB-tal, ekkora felárért meg végképp! A kamerára ráfért a frissítés, abban nem járt élen az Asus eddig sem , viszont a felhasználói felület még mindig tetszik!
-
ghiottone
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz WOT-H-A-C #39 üzenetére
"Itt a gond, belenagyítva kiábrándító. Tanulni kell még a helyes használatot"
Bele akarsz nagyitani vegyel DSLR gépet...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ATM_automata
őstag
válasz WOT-H-A-C #157 üzenetére
Hát én még sehol nem láttam 32GB/2,3-as verziót, ha valaki igen szóljon. Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy pl az ASUS-nak mi a véleménye a CN/TW-s WW szoftos készülékekről. Mert hogy csak Alin a múltkor akcióban az egyik eladó 1600db-ot adott el belőle, ami azért nem egy kisker mennyiség.
What else?
-
mckangi
senior tag
válasz WOT-H-A-C #164 üzenetére
Tehát akkor zsákbamacska?
A frekvencia leírásból, a használt hálózat mhz értékeiből talán meglehetne állapítani?
Mondjuk a magyarországi szolgáltatók frekvencia értékeivel sem vagyok 100%-ig képben. Mert nemrég ugye frekvencia pályázat volt, és nem követtem, hogy ki mit rakott a kosárba.
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
twollah1976
őstag
válasz WOT-H-A-C #847 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekelne.
Ha már állítólag (mindenkinek meg van az a közmondás, hogy: "messziről jött ember azt mond, amit akar" gyári akkor miért nem WW verzió?
Nincs ebben semmi rosszindulatú dolog, egyszerűen jó lenne tisztán látni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
anonym1s
őstag
válasz WOT-H-A-C #868 üzenetére
Elso nap teljesen gyari allapotban volt, nem telepitettem ra egy programot sem, es csak a gyari bongeszot hasznaltam, es ha beragad valami program, akkor melegszik a telefon de ez nem volt meleg. Delutan 20% korul volt amikor ott hagytam az asztalon, aztan amikor haza ertem 5 ora hossza mulva, mar ki volt kapcsolva, es nem tudom mikor kapcsolt ki, lehet epp akkor, de lehet mar egy oraval korabban.
Tegnap este is ugy emlekszem 27%-on volt amikor leraktam es reggel fel8-kor mar ki volt kapcsolva. Szerintem nem normalis hogy keszenletben annyira merul (vagy meg gyorsabban) mint amikor hasznalom.[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz WOT-H-A-C #1016 üzenetére
Minden ilyen vásárlásom a web-kártyámról megy.
A PayPal és az Ali kártyás vásárlás között az óriási különbség a Ft - USD (vagy más) átváltási árfolyam. Az Ali kb. az OTP deviza eladási árfolyamon (vagy annál picit jobban ) vált. A PayPal viszont kb. 2-3 %-kal rosszabb, ezért csak végszükségben, pl. ha képződött a PayPal-on bevétel, de még ott is pl. GBP-USD konverzió rossz.
Az Ali is ugyanúgy védi a vevőt ma már, mint az Ebay és PayPal.
Az Alipay jó, használom, áfázási határérték alatti kacatokat veszek pillanatok alatt, kényelmesen. Legutóbb este a Tronsmart autós töltőt.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Semm1
tag
-
-
gusthy
veterán
válasz WOT-H-A-C #1262 üzenetére
Jaja, tudom, hogy a 3 GB sokat dob rajta, de lesüti a tenyeredet melegben nyáron az egész topic erről szólt, hogy megsül a telefon. Ez jóval kevésbé.
Egyébként pl az AnTuTu-n látszik, két egymás utáni futtatásból a második jó, ha 30000.
De mondom, jó gép, nem akarom leszólni -
alexw801
senior tag
válasz WOT-H-A-C #1276 üzenetére
Amennyiben Hong Kong szerinted nem Kína része. Szerintem az, sokat jártam oda.
Én az 550ML-t és az 551ML-t is angliai postázással lényegében hong-kongi eladótól vettem, WW verzió mindkettő, és 4, ill. 2 hónapja hibátlanul működnek. Akkor a hong-kongi kínai hol vette?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz WOT-H-A-C #1281 üzenetére
Tajvanban csak TW verzió kapható, sajnos.
Az első vásárlásnál 1 hét alatt küldték Angliából Budapestre.
A második eBay vásárlásomnál az volt az érzésem, hogy kb. 10 nap alatt Hong Kong-ból küldhették át fiam angliai címére. Valami ügyes bundával, elvégre a Royal Post nem halt ki teljesen Hong Kong visszaadásával...
Ugyanis bármit vettünk eddig az UK-ban, max. 3 nap alatt free odaért fiamhoz. Akkor miért 10 nap?
Hasonlóan küld a MyMemory, valami csatorna szigetről, de nem látszik, hol adta fel, sőt újabban az sem, mennyi az érték. Ennek ellenére nem szoktam a 22 EUR-nál sokkal nagyobbat venni egyszerre, jobb a nyugalom.
Az eBay-en mindkét eladó hong-kongi személy/cég volt, ez olvasható volt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
beloadjoker
őstag
válasz WOT-H-A-C #1461 üzenetére
Értem, de van benne számláló? Ha igen nullázható? Tehát biztosan bukom a garit véglegesen egy rom cserével mondjuk? Értem, de később lesz hozzá tuti
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz WOT-H-A-C #1463 üzenetére
Ez jó hír, megmondom őszintén eddig nexus és Oneplus volt számomra a favorit teljes szabadság miatt, ilyen készülékeim is voltak/vannak de kipróbálnék egy inteles vasat is viszont főzött rom és kernel nálam alap, ezekkel is szórakozok, és linuxal is telón, erre a socra szerintem még natívan is mehetne, nem csak linux deployból pl
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz WOT-H-A-C #1468 üzenetére
Persze tudok róla, de pl cm már van a telóra, az a win meg így csak bohóckodni jó de pl wine már szépen futna linux alatt rajta , de sok más lehetőséget felvet még, legszebb triple boot lenne persze natív rendszerekkel android/linux/win ezen a socon már röhögve elmegy egy debian xcevel mondjuk és hely is lenne, mondjuk én egy 64eset vennék ami megküldenék még egy 64es esetleg 128as karival
És még egy kérdés tehát rendszert /romot kernelt/vissza lehet húzni akármit csinál az ember, unroot megy gondolom, bootloader visszazárása is megoldott?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
e-newsee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest