Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
válasz anonym1s #621 üzenetére
A szülinaprra gondolsz amikor az iGOra gondolsz?
Mert más fajta iGO-ról nem tudok ami tartalmazná a magyar térképet.A warez minden formája tiltott a fórumokban!
Elvileg innen le tudod szedni az iGO Navigation SzülinApp-ot.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
alexw801
senior tag
válasz anonym1s #625 üzenetére
Nem ismerem az S5-öt, nem érdekel a sz@rszung, de az enyém ezt tudja:
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_107257-107257.html
Tehát US, orosz, kínai és japán holdakat lát.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz anonym1s #636 üzenetére
Nem ismerem a Samsungokat, és ezután sem fogom megismerni.
Mint már írtam, az MTK-s legalább fél tucat nálam megfordult telefon GPS-e mind csak US holdakkal működött és 2-4 m pontosságot írt ki. Nem tudom, ez mit jelent, hihető-e?
Viszont a Zenfone 2 magassági adata reális, a többi nem volt az.
Megy mindenféle navi-térkép app-al: Locus pro, Osmand+, Maverick, Citymaps2Go, HERE, iGO SzülinApp, stb.
Igazított iGO-t nem teszek rá.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Enoleyz
csendes tag
válasz anonym1s #647 üzenetére
[link] A 4G-ben különböznek. Ezt, a dobozon találod meg. Ez pl, egy TW verzió. Ha netről rendeled, akkor kérdezz rá, de ha nem EUból jön akkor sanszos, hogy nem WW verzió. (előfordulhat, de eléggé ritka ahogy hallom) EZEK az európában használatos frekvenciák.
[ Szerkesztve ]
-
ATM_automata
őstag
-
mobileman
senior tag
válasz anonym1s #696 üzenetére
Úgy, hogy azonnal leveszik a pénzt a számláról.. Nem kaptál Te soha pénzt paypalon keresztül?
Max úgy csinálják, hogy a legközelebbi utaláskor nem továbbítja a más által vásárolt összeget, azonnal zárolják refundra...
De az is lehet, hogy közvetlenül leveszi a paypal az eladó összekapcsolt számlájáról a pénzt, feltéve, ha rendelkezésre áll a szükséges összeg.[ Szerkesztve ]
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
alexw801
senior tag
-
twollah1976
őstag
válasz anonym1s #747 üzenetére
Az üveg nem rossz ötlet, csak vigyázni kell a felrakásával, mert ha por kerül alá akkor egyből mehet a kukába.
Valamelyest ki fog állni a telefon síkjából, mert üvegről van szó, nem egy fóliáról.
A leíás alapján a szélei le vannak kerekítve, elvileg nem vágná a kezed.Az ablakos, flipes tokokkal óvatosan.
A Note 3 topikban panaszkodtak, hogy a gyári Samsung ablakos, flipes tok ablak kivágása ledörzsölte az oleofób réteget a kijelzőről.A saját rossz tapasztalatom a flipes tokkal, hogy anno a Samsung Galaxy Note 10.1-em üvegét a flipes tok szöszös, bolyhos belső anyagába tapadt porszemek karcolták meg.
Nem volt vészes a dolog, ettől függetlenül bosszantó volt, mert mindig vigyáztam hova teszem le a tabletet.Ha már flipes tok akkor az említett problémák miatt érdemes a kijelzőre valami fóliát, üveget felrakni.
Bár az üveggel meg elvileg az lehet a probléma, hogy mivel picivel vastagabb lesz a kijelző felőli rész a flip tok nem fogja rendesen fedni a kijelzőt.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
twollah1976
őstag
válasz anonym1s #759 üzenetére
En a tipusszamot neztem es az mind a kettonel egyezett.
Inkabb megveszem itthon Asus garanciaval es nem kell feleslegesen idegeskednem.
Nem egy par tizezer forintos tetelrol van szo, hogy konnyen lenyeljem a bekat ha valami baja lesz.
A masik fele, hogy a haztol hazig garanciaval joval egyszerubb az ember elete.
Ezt mar tudom, mert halt mar meg nalam Asus monitor (ketszer is).\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
alexw801
senior tag
válasz anonym1s #809 üzenetére
Minden Android telefonnál screenshot készítés: hangerő le + bekapcsoló gomb határozott hosszabb egyidejű benyomása.
Frissítést feltétlenül érdemes csinálni.
Here the release Note of New firmware update...【Version】
WW_2.20.40.58_20150804 (size:138MB)【Model Name】
ZenFone2 (ZE551ML)【Release Date】
2015/08/06【Release Note】
1 Fix WIFI info sync-up issue
2 Add Hands up function
3 Added six major functions in Mobile Manager app.
4 Improve System UI and lock screen stability
5 Improve Launcher App stability
6 Fix Alarm function issue after set up in Snap View mode
7 Improve Task Manager
8 Optimize Multi user and Do not disturb mode function stability
9 Fix camera sphere panorama issue
10 Fixed Cover View issue
11 Improve Flip cover function
12 Improve Auto Start Manager stability
13 Fixed when AC removed, UI still shows in charge mode.
14 Fixed Cisco Anywhere VPN connectin fail issue
15 Fix Wi-Fi hot spot MAC address
16 Fixed issue that noise comes out when use earphone.
17 Fixed issue that UI shows only can making emergency call but actually not.
18 Fixed vibrate function fail.
19 Fixed NFC can not auto connect to BT earphone.
20 Fixed can't transfer files through NFC.
21 Fixed can't use Kingston 32G SD
22 Fixed auto enable MTP issue.
23 Support AES.
24 Fixed Screen won't turn on after hang off the phone.
25 Fixed no show PCCW issue.
26 Fixed Wi-Fi hot spot can not be access by Xbox360
45 Fixed 4G internet issue.
46 Fixed ID modem issue.
47 Fixed internet icon issue.
48 Fixed charge issue.
50 (RU) Fixed the issue that apps Task Manager error when use Boost function.
51 (RU) Fixed the setting in russian issue
(source: asus zentalk forum)For ZE550ML, the firmware version is WW_2.20.40.40_20150804 (size:108MB)
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz anonym1s #867 üzenetére
Ez akár adódhat az eltérő felhasználási szokásaitokból is. Vagy csakbsimán beragadt egy app a memóriába és nem hagyja aludni a procit, ha rootolt a teló akkor tegyél fel egy wakelock detektort és az megmondja mivan.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
twollah1976
őstag
válasz anonym1s #869 üzenetére
Kapcsold ki a helykeresést (GPS), bluethoot-t, a beállításokban az automatikus frissítés keresést.
Az akkumumlátornak kell pár nap mire beáll.
Az is lehet, hogy túl sokat keresi a hálózatot, ha csak beszéd alapú kártyád van állítsd át a hálózatot csak GSM-re.
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz anonym1s #858 üzenetére
Így lehet az akku időt hosszabbítani:
http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=25133&pid=1437678 best way to save battery according to ASUS
1. Lower screen brightness
An overly bright screen consumes more power and can be harmful to the eye. To adjust brightness, swipe down from the notification bar twice and use the slider. Extend your battery life, and protect your eyes while doing so!
2. Shorten screen timeout time
To squeeze more juice out of your battery, you can shorten the screen timeout time so that your phone goes into sleep mode faster. Try changing the time from the default 1 minute to 15 seconds. To change this setting, tap Settings > Display > Sleep.
To change Cover View screen timeout time, go to Settings > ASUS Cover > Automatic sleep.3. Trim unnecessary background apps
Prevent unnecessary apps you don't need from running in the background and consuming your battery by using Auto-start Manager. Tap Auto-start Manager to select apps you want to discontinue from running.
4. Use Smart-saving Mode
ZenFone 2 has many extremely useful battery modes, one of which is Smart-saving mode. It provides extra toggles for brightness, a feature that turns off internet, and an Extend Standby feature that lowers battery consumption by efficiently managing your push notifications when your phone is in sleep mode.
Tap Settings > Power management > Power Saver > Battery Modes > Smart-saving mode.5. Tap Boost from Quick Settings
Have you ever wished for a single button that solves all your problems? When you tap Boost, not only does it make your phone faster, but it also lowers battery consumption. Swipe down from the notification bar twice to find the Boost button.
6. Choose Wi-Fi over 3G/4G Data
Using Wi-Fi instead of a data connection will use less battery because your phone doesn't need to constantly search for the network.
To turn on Wi-Fi, swipe down from the notification bar twice and tap the Wi-Fi icon.7. Turn off Location Services, Bluetooth, and NFC
Don't be lazy! Turning off these services when you're not using them can extend your battery life. To turn these services off, swipe down from the notification bar twice and tap the Location, Bluetooth, or NFC icon.
8. Set up an Auto-switch mode schedule
You can't be using your phone all the time! Set up a time interval in Auto-switch mode to automatically switch to a lower battery consumption power mode when you're not using it. To do this, tap Settings > Power management > Power Saver > Auto-switch mode. After enabling this feature and choosing your starting and ending times, we recommend setting it to change to Ultra-saving mode (the default).
-
e-newsee
addikt
válasz anonym1s #858 üzenetére
Nincs semmi trükk, ha nincs benne SIM kártya, ne csodálkozz, szerencsétlen attól még folyamatosan keresgél. Tedd repülős módba, amíg nem lesz bele kártyád, és próbáld ki úgy is! Nekem anno a k800i-m olyan volt, hogy ha véletlenül ledobtam, akkor elmozdult a kártya, és egyszer csak kiírta, hogy tegyek bele SIM-et. Ha ezt nem vettem észre időben, egy nap alatt lemerült, amúgy meg 3-4 napig kihúzta.
Csak egy ötlet, egy próbát megér."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz anonym1s #877 üzenetére
Nem tudom, hogy az újabbaknál hogy működik, lehet, hogy ha nincs benne kártya, akkor letiltja az antennát. De a k800-nál ha kivettem a kártyát, gyorsabban merült, ez biztos.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Huha81
tag
válasz anonym1s #877 üzenetére
Szia,
lehet nem releváns, de nekem az előző telefonommal pont ez volt. Az egy kínai telefon volt, átlag 3 napig bírta az aksi. Egyszer megdöglött az egyik sim kártya benne és a telefon fél nap alatt lemerült. Feltöltöttem, de amíg nem tettem bele másik sim kártyát, addig sosm bírt fél napnál többet 1 töltéssel. Akkor még nem volt annyi eszem, hogy letíltsam a sim foglalatot
-
alexw801
senior tag
válasz anonym1s #886 üzenetére
Ezeket alkalmazva kb. 3 napot elmegy készenlét és kevés telefonálgatás használattal, ez a legerősebb verzió. Az előző ML550 tellefonom észrevehetően hosszabb akku időt bírt, mint ez az ML551 64 GB teló. És tulajdonképpen mindenre elegendő volt az is, felesleges volt 30 ezerért váltani erre.
Én mindig 2 (céges) SIM-et használok, egyik hang üzemre, a másik adat üzemre (ez modembe való Tkom mobilnet kártya), de csak akkor kapcsolom be a mobil internet elérést, amikor használni akarom. Amúgy is neten lógok majd egész nap laptopon, otthon és munka közben is, nem kell, hogy még a telefon is ugyanezt tegye párhuzamosan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anonym1s #895 üzenetére
55% on vagyok tegnap reggel 6-kor vettem le a töltőről, viszonylag kevés a kijelző idő kb 1,5h nem igazán volt időm nyomkodni.
1 nap alatt kb 4h kijelzővel estére kb 30% van még az aksiban.
a két telefon csak az órajelben különbözik de csak terhelésben, alapon az is 500mhz ketyeg.
Kifogtál egy hibás darabot ez mindegyik gyártóval előfordul[ Szerkesztve ]
-
sputyi70
aktív tag
válasz anonym1s #903 üzenetére
Akkor tényleg van valami a háttérben. Nállam 2 napot bír simán úgy,hogy azért használom is. Még a 2000-mAh órás Xiaomim is simán bírta az 1 napot. Vagy aksi baj van nállad,vagy valami progi beragadt. Ettől még nem a telefon a szar,mert nállad valami nem klappol. A Hsz-ket azért kapod,mert álltalánosítasz.
-
twollah1976
őstag
válasz anonym1s #907 üzenetére
Anno Galaxy SIII-on a Google Zene ragadt be allandoan pedig el se inditottam.
Galaxy TabPro 8.4-en es Galaxy Note 3-on meg a YouTube, aztan nagy nehezen kijott hozza egy frissites amivel mar nem ragadt be.
A telefonok, tablet meg nem melegedett.Nem lehetseges, hogy valamelyik a telefonnal jovo bloatware akad be?
Letiltottad a "felesleges" programokat?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
twollah1976
őstag
válasz anonym1s #925 üzenetére
Idézek a tesztből:
"Az egyik, hogy az összes takarékoskodási izét kikapcsolva, aktív használat mellett is simán megvan a másfél napos készenlét, nyilván óvatosabbra véve, odafigyelve ez két napra is kitolható. Nagyjából 4-5 órás képernyőidőt értünk el egy töltéssel, ami átlagos."Akkor most két lehetőség van:
- 1.: a Mobilaréna Asus Zenfone 2 tesztben Bog nem mondott igazat az akkumulátor idővel kapcsolatban, ami szerintem elképzelhetetlen, hogy astáb jó pénzértsegget csinálna a szájából.
2.: én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy a telefonodban az akkumulátor hibás.Más.
Mi lenne ha mondjuk egy, két napra beraknál egy kártyát a telefonba és úgy hagynád, használnád, mert lehetséges, hogy kártya nélkül jobban merül a készülék.
Minden előfordulhat amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét.[ Szerkesztve ]
-
ATM_automata
őstag
válasz anonym1s #958 üzenetére
anonym1s: reggel leveszem a töltőről, elintézek pár telefont, emailt, stb. Játszani nem szoktam rajta, arra itt a Nexus 7 meg a PC
nubiai:
Hát igazad is van meg nem is...meg hát ez az egész olyan fura helyzet. Nyilván a különböző verziók egyik lehetséges oka, hogy ezzel lehet szabályozni a piacokat, bolti megjelenéseket és az egyes országok felhasználói szokásainak megfelelő szoftveres tartalmakat. Ergo EU és Amerika kb egy piac szokások és "korlátozások" tekintetében. A készülék verziók és kb ugyan azok, ha amcsit veszel az itthon is menni fog. /régen ez nem így volt/. A távol keleti verziók esetében ugye van egyrészt egy más frekvencia tartomány, másrészt meg egy google tiltás /pl. kína/, így oda más appok kellenek, más nyelvi környezet stb. A gyártó célja nem az, hogy a kínai zugárus beterítse az egész világot az Ő készülékével, hanem az, hogy az üzleti tervnek megfelelően működjenek a piacokon a megjelenések és értékesítések. Jó példa lehet az autó ipar USA vs. EU. Ugyan azok az autók, mégis mások egy kicsit itt meg ott..pont annyira, hogy ne tudd értelmesen javíttatni itthon az amerikait. Viszont ott a Lexus 50%-al olcsóbb, mint itthon.../most csak mondtam valamit/.
Kb ez a telefon biznisz is. Reklám költségek, értékesítési csatornák stb. Cserébe 2 év gar és normális support, frekvencia kiosztás. Példaként mondanám a Nikont. Az osztrákoknál olcsóbb a gép, meg is veheted. De csak 1 év gar van rá. Itthon nem tudják az Áfa miatt olyan áron adni, de 3 év a gar, hogy ne legyen kedved kint megvenni
What else?
-
alexw801
senior tag
válasz anonym1s #974 üzenetére
Az ASUS jól összerakja, majd a frissítésekkel gondozza a telót, ezért nem tartottam megalapozottnak a korábbi határozott negatív posztjaidat.
Hajrá!Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...