Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
123mokamiki
csendes tag
válasz Fricy78 #2025 üzenetére
Nincsen külön garanciajegy hozzá. A számla a garanciajegy. Nem tudok futárról, de beviszed bármelyik T-mobile üzletbe, akár lakhelyeden. Ott felveszik hibára és mindent ők intéznek. Vagy helyben javítják, vagy felküldik Pestre. Viszont ha jót akarsz, akkor előfizetésest nem veszel. Jó magyar szokás szerint ugyanis nem szokták fizetni a részleteket és a T letiltja. Ha Domino csomagban vették, akkor érdemes.
Egyébként nem tudom, hogy mit nevezünk sok hibának, laggolni szokott, de azt minden telefon csinálja, még a Windows Phone is, hiába mondják, hogy nem laggol, az is laggol. Most adtam el s WP-met. Fagyni egyszer fagyott 3 hét alatt a PF2, ebben viszont jobb a WP, az fél év alatt egyszer se fagyott. Kijelző rendben van, a hangszóró szerintem nagyon halk, gyenge. Az Asphalt 7 szokott laggolni az elején míg betölti, utána szépen megy.Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz Fricy78 #2025 üzenetére
Van garanciajegy mindkét készülékhez külön. Ez is T-mobilnál lett vásárolva.
" Az Asus fenntartja a jogot arra,hogy a javítási igény elfogadását a jelen dokumentum bemutatásától tegye függővé". Be van ragasztva egy címke mindkettőbe amin a SN szerepel. Hagyományos T-s garanciapapírt én nem kaptam mellé. Itt biztos pontos választ adnak,hogy számlát is kérnek vagy sem. -
123mokamiki
csendes tag
válasz Fricy78 #2033 üzenetére
Én tokban se hordom, mindenhová leteszem és úgy néz ki, mintha most hoztam volna ki a boltból. Szerintem a sok hiba csak az első prototípusokban volt. Én soha nem veszek többet se prototípust, se premier telefont. Azokkal csak a nyűg van... Arról nem beszélve, hogy negyed millió forintért hadd ne én tesztelgessem. Egyébként szerintem mindegy mit írunk, aki már ide bejön kérdezősködni, az általában megveszi, csak megerősítésre vár. Tapasztalat.
Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.
-
Locutus
veterán
válasz Fricy78 #2033 üzenetére
Néhány embert valóban érintenek ezek a hibák, még sokkal többet viszont nem Nincs olyan készülék, aminek ne lennének valamilyen hibái.
A kameralencse pl nekem is porosodik, viszont ez eddig még nem befolyásolja a képminőségét, ha meg majd igen, akkor kipucolják és kész.
Az hogy a hangszóró gyenge viszont nem igaz. Max akkor, ha az audio wizardot offon tartod. Az a progi pont azért van integrálva az asus által, mert nagyban tudja javítani a kihangosítás, filmnézés, zene stb minőségét. Hangerőben is sokat dob az offhoz képest.
Ha megbízható forrásból veszed, akkor szerintem nincs okod aggodalomra. Még mindig a csúcskészülékek egyike a piacon, ha a telefont nézed. Ha meg kombóban, akkor továbbra sincs versenytársa.
Ja, és nekem pl atom stabil, sosem fagy. Jóformán azért indítottam csak újra 1 vagy 2 hónap után, mert jött frissítés hozzá. (másrészt az akksi időn is segít, ha néha azért tiszta lappal indítod)[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
xyvz2
tag
válasz Fricy78 #2102 üzenetére
És hogy rakod fel hogy 1: ne frissüljön le, mert akkor ugye megint gebasz van 2 : ha eleve a frissebb van fönt? 3: biztos én vok a láma, de ha beírom az áruházba hogy viber2.3.2.61 és semmit sem talál csak a frisset...???!!! Pedig rohadtul kellene 1 működőképes viber, ÁÁÁÁ KELLL NAGYON NAGYON...
[ Szerkesztve ]
-
Versus
senior tag
válasz Fricy78 #2115 üzenetére
Mondjuk nem meglepő ahogy próbálnak mindenkit rábeszélni a Samsungra.
Gondolom szépen tol vissza a Samsung a T-nek, míg az Asus nem tud ilyen támogatást nyújtani.
A szervizes részről meg inkább nem mondanék semmit.....De amíg tönkre nem megy addig olyan telefonom van ami nem jön szembe mindenki kezében !
Premium Vintage
-
csucs78
csendes tag
válasz Fricy78 #2120 üzenetére
Kivacsi vagyok hol olvastad azt az info. Eleg nagy baromsag lett volna a szolgaltatotol, hogy a nem tudom hanyadik szallitmany elkapkodasa utan, mivel azok elfogytak, emiatt kiveszi a listarol a keszuleket. .. Mindegy, remelem jok lesznek az eladasi mutatok es hatha emiatt az Asus meggondolja magat az Infinity Mo-s forgalmazasaval kapcsolatban.
iPhone 12, iPad PRO
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest