Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScourgeA
tag
válasz pepetech #6585 üzenetére
Értem, amit mondasz, és abszolút egyetértek. Én le is szoktam a tabletezésről. Egy darabig szórakoztató aztán nagyon bosszantó a rengeteg hiba. Nekem ez az egész Android olyannak tűnik, mint a 10 évvel ezelőtti Linux rendszerek. Programfutási hibák, összeomlások, torpanások, szaggatások és belassulás..Azért az mégsem járja, hogy 2014-ben ne lehessen egy videót megnézni. És igazad van, "mi" megadtuk a magunk részéről, amit kellett, az akkor elérhető legütősebb hardvert vettük meg (nem kevés pénzért), és amit ezért kapunk, az néha a vicc kategória. Éppen most gondolkodom rajta, mi legyen a PF2 utódja. Meglepve látom, hogy az Infinityt (A86) már nem árulják, és éppen tegnap kapta meg a KitKat-et. Most a PFS (PF500KL) az aktuális utód, és az utolsó firmware 17 (!) hibát javított rajta. Milyen szupportja, eszköz-, és alkatrész ellátottsága lesz egy telefonnak, amit egy évig sem árultak (A86)? Engem pl. nagyon bosszant, hogy a PF2-höz szinte semmit sem lehet kapni.
Eddig kategorikusan elzárkóztam az Apple-től. Még 2010-ben jártam náluk, de olyan volt az egész, mintha egy templomban vallásos hívőkkel beszéltem volna. Úgy gondoltam engem nem paliznak be. Most viszont gondolkodom az új iPAD-en Retina kijelzővel. Láttam egy videót, amin a Samsung S5 és az iPhone6 ugyanazokat a taskokat futtatta. A hardver a Samuban jóval erősebb (2 X 1.4 helyett 4+4 X 2.5 GHz processzor, dupla RAM, stb., és az iPhone néha jóval gyorsabb volt. Azt hiszem, ez a szoftveroptimalizálás és kitesztelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest