Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
válasz pepetech #5050 üzenetére
Nagyon véditek ezt a "telefont" erre csak annyit tudok mondani hogy legyen hozzá sok szerencsétek!
Használjátok egészséggel a 4.1-et én már lassan telepítem lassan a 4.4-et a Note 3-ra, és élvezem annak minden előnyét!
Annyi már most biztos hogy nálam a Note maga többet kibír 1 töltéssel mint a pf tabletestől!!!
És az is tuti hogy az asus szarevősége miatt nem fogok bukni pénzt úgyhogy kötheti fel a gatyát mert kiszedem belőlük a pénzem!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
gubacsino
aktív tag
válasz pepetech #5050 üzenetére
Namost a hardware es részhez, ha TAB ot nézem a Nexus 7 (2013) SOC ugyan az mint a mienk. (Snapdragon APQ8064, Adreno 320, 2GBRAM) Most nem igazán tudom hogy a drivereket melyik fél gyártja, de akkor meg duplán szomorodjanak meg Ha az N7 re már úgy is legyártották , sok munkaórába nem kerülne integrálni nekünk is.
#5055hossszú
Útólsó szalmaszálként, samsung gyakorlat mintájára, még azt tudom elképzelni hogy "bevárjuk" az Infinity 4.4es frissítését. És utána egy 4.3al mi következünk. De ez a versenytársakhoz képest akkor is jókora lemaradás lenne. Viszont valamit azért javítana megtépázott megítélésükön.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest