Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
válasz pepetech #5032 üzenetére
én teljesen megértelek bár a nekem nem recseg a hangszóró, a kamera porosodás az ok, én is csak a szekrénybe dobtam be, mert nem válok meg tőle csak most mérges vagyok rá.
Azért intézem az infinity-met.a miracast-ra meg nehogy már vegyek külön eszközt amikor minden vas megvan hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
válasz pepetech #5032 üzenetére
A kategória kortársai már mind megkapták a 4.3at is. Ha így nézem, az szerintem minimum járna nekünk. És ott a Bluetooth LE, OPEN GL 3.0, igen komoly fejlesztés.
De itt a teljes lista hogy mit nem kapunk meg.
4.2
4.3
a 4.4et már nem is linkelem...
Persze mindenki eldöntheti mi az ami hiányzik neki, de egy "elavult" rendszer
vagy is egy olyan amit a gyártó már nem támogat, sokkal sebezhetőbb.
Most persze még nem sok olyan program létezik, de mi lesz akkor ha majd egy olyat töltenénk majd le ami, magasabb (4.2,4.3,4.4) verziószámot igényel...Segítünk! Ne hagyja el a telefonját! Ha nem kap frissítést, használja a családtagok eszközét !
Ami szerintem még bőszíti a vásárlókat, hogy sokan a kezdeti időkben, kisebb vagyont fizettek az eszközért. Mondhatni prémium készülék volt prémium áron. Ha ez így van akkor ők joggal várhatnák el a prémium szolgáltatást is? Nem lettek "lehúzva" kicsit sem? Itt nem az számít, hogy használja é bármelyik új FW szolgáltatásait, vagy van e rá szükségük. Ha nem az, hogy ezt, ilyen magas áron (bár írott törvény nincs rá) illet volna, illene megtenniük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest