Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz pcMANiac #1289 üzenetére
Jesszus pcMANiac, miket írsz? Egyáltalán nem ezekről van itt szó, amikről írtál.
Az R1-nek kell majd látnia a HD2 belső vinyóját. Ezt pedig a PC is látja simán, csak tudod Samba-t kell telepíteni a player-re, mert fájlszerver proggy nélkül hogyan is működne szerverként a cucc? A NAS funkciók egy része pont erre való, hogy szerverként tudjon műxeni a player-ed és elérhető legyen bármilyen más LAN-on lógó cuccról, vagy FTP-vel a netről is akár.
Néha komolyan nem tudom, minek törjük magunkat, meg koptatjuk a billentyűzetet, hogy segítsünk néhányan, ha rendesen el sem olvassátok és/vagy nem tudjátok értelmezni....
-
kuksa90
őstag
válasz pcMANiac #1307 üzenetére
Nemcsak nálad...ez nem a hibája az asusnak, hanem a tulajdonsága.
Olyan 1800 kbyte/sec és 4300 kbyte/sec közötti értékeket vesz fel,jobbára az alsó tartományban.
Node nem sietek sehova: este ráuszítom, és reggelre felpakolja.Pár film összegyűlik a pc-n, utána hadd szóljon.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
SANKADI
aktív tag
válasz pcMANiac #1307 üzenetére
Én most másoltam fel egy 3 GB-os DVD-t, 5200-5800 Kb/s sebességgel vitte Norton Commander -el FTP-n. Kb. 10 perc alatt felment.
A Router egy Cisco EPC3925 szerkentyű, (ED3-as koaxos IPTV rendszerhez adják, van rajta WIFI, + 4 darab vezetékes ethernet port, ebből 3 szabad, 1 az IPTV). Az Oplay-hoz kábelen van csatlakoztatva. Ezek szerint ez egy jó sebesség?-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
SANKADI
aktív tag
válasz pcMANiac #1312 üzenetére
Hát, nemtudom az R1-es- hez HD2 FW-vel lehet tenni közvetlen Wifit (egy USB-sre gondoltam) ? Ha igen kipróbálom, igaz nincs rá szükségem.
De elég gyorsan másol olyan gépról is, amely a routerhez wifin csatlakozik. Lemérem ennek is a konkrét sebességét. Igaz ez már csak egy közvetett Wifis kapcsolat. De ha az Oplayer mellé teszi az ember a routert, már lehetnek bárhol a wifi-vel kapcsolódó gépek tonképpen.-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
-
SANKADI
aktív tag
válasz pcMANiac #1424 üzenetére
De, olvastam, de előtte meg azt írták kapcsoljam be.
De most visszatettem a rev2_bin verziót, és már működik is ahogy azelőtt, nekem az a Total Commanderes másolás tökéletesen elég, csak néha tudjam cserélgetni filmeket. A többi csili-vili dolgokat úgysem használnám. De annyit változtattam, hogy nem a plus, hanem a bin verziót tettem vissza, esetleg így tudok majd kedveskedni a magyarosítással a feleségemnek.-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
Pribi
senior tag
válasz pcMANiac #1459 üzenetére
No találtam leírást a kábelről, meg is csináltam, de semmivel nem tudok hozzá kapcsolódni. Egyszerűen nem megy. Lehet, hogy szar a kábel, nem tudom. Nincs valakinek egy ilyen kábele véletlenül? Lassan tényleg feladom.
Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
boroskarcsi
tag
válasz pcMANiac #1523 üzenetére
értem és köszönöm.
arra tudsz vmi megoldást, hogy hogyan lehet kikapcsolni a wifit?
(próbáltam a connection 2-re rosszat megadni( az 1-n lenne az én routerem), 1x ment is, de azóta nem sikerül, sőt most már a gépemet sem látja az R3...kezdek kiakadni.bocs: áram ki-be- erre megoldódott.
kérdés: van olyan "kolléga" aki némi KP ellenében házhoz jönne és beállítana mindent?
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz pcMANiac #1541 üzenetére
Két XP-s gép van, egyiken sincs jelszó (csak 1-1 felhasználó van).
Mindkét gépen engedélyeztem a vendégfelhasználót. Az egyik gépre be tudok lépni a könyvtárakba is, a másikra nem... Valami jogosultság-probléma lesz, de nem értem: a gépre mindkét esetben be tudok lépni (a vendégfelhasználó engedélyezése nélkül, nem engedett be a gépre se).
A samba szerver bekapcsolása elkerülte a figyelmem, köszi."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz pcMANiac #1543 üzenetére
Bekapcsoltam az egyszerű fájlmegosztást, de továbbra is jelszót kér. Kifogytam az ötletekből.
Sajna egyéb anomália is jelentkezett. Tegnap este dugtam rá a hálókábelt, próbálgattam a beállításokat, majd kikapcs és mentem aludni. Ma reggel bekapcsoltam, és egy fehér Asus felirat fogadott a képernyő tetején, majd se kép se hang. Áramtalanítottam a masinát, majd visszadugtam és próbálkoztam a hálózat elérésével. Kikapcsoltam, majd egy perc múlva, mikor visszakapcsoltam volna, nem reagált a távirányítóra... Újabb áramtalanítás következett. Ezután belefagyott a tallózási műveletbe is.
A következő áramtalanítás alkalmával lehúztam a hálókábelt és láss csodát: a masina működik rendesen (azóta párszor kikapcsoltam, és tesztképpen tallózgattam a menüpontok között, elindítottam filmlejátszást stb.).
Lehet hogy a 15m-es hálókábel összeszed valami zavart (elég sok tápkábel mellett tudom csak elvezetni: tévé, hifi, DVD-lejátszó stb.)? Gyárilag 1.33P firmware van rajta (mivel csak lejátszásra használnám, no meg jó lenne a hálókábelen keresztül fájlokat másolni a vinyójára, esetleg a gépemről lejátszani filmeket; más funkció nekem nem kell, ergo nem akarok nem gyári firmet rakni rá ha nem muszáj)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz pcMANiac #1550 üzenetére
Végignéztem a linket. Ezek a beállítások vannak nálam is, mégse megy.
Viszont a lejátszó CD-jén levő o-link alkalmazással sikerült elérnem a gépen levő könyvtárakat a lejátszóról. Elég gány dolog így, mert ha nem fut ez a program, akkor nem látja az egyébként megosztott könyvtárakat sem, de legalább működik...
Ami a fagyást illeti: hardverhiba vagy inkompatibilitási gond lesz. Ha kikapcsolom a rádugott mobilrack-et, normálisan működik. Ha kihúzom a hálókábelt, megy bekapcsolt rack-kel is. A kettő együtt viszont fagy. Az e-satás portba van dugva a rack (usb-vel), lehet kipróbálom a másik usb portot."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
kisgyerek85
senior tag
válasz pcMANiac #1593 üzenetére
Igen, nekem ez az egyszerűbb megoldás
Nem kell ott gubbasztani meg ki be húzni a tápot, hanem csak rádugom a pendrivet visszajövök a gép és megcsinálom amit te írtál.
Még nem találkoztam hibaüzenettel, de legalább tudom ha előjön akkor a gubbasztós módszert kell választanom -
sellerbuyer
őstag
válasz pcMANiac #1619 üzenetére
Kiemeltem vastagon a lényeget (ami nem sértő, hanem úgy gondolom, hogy maximálisan igaz). Ha nem látod, vegyél szemüveget. Ha nem fogod fel....erre nincs tippem. A szarkazmusodat meg tartsd meg magadnak, thx.
Ha neked van időd/energiád egy csomó döglusta embernek privátban leirkálni ugyanazt és ugyanazt, amit már százszor leírtál, akkor kivétel nélkül mindet hozzád fogom irányítani, aki megkeres engem. Majd meglátjuk, akkor mekkora lesz a szád.
[ Szerkesztve ]
-
Rapit
csendes tag
válasz pcMANiac #1625 üzenetére
A múltkori ajánlat alapján megnéztem a gépen, hogy milyen a filmek video codec-ja. Tök vicces, mert teljesen megegyezett mindenben a hálózatról lejátszott és a szintén hálózatról le nem játszott film.
Fogtam, kimásoltam őket pendrive-ra, és megnéztem úgy, hogy bedugom a lejátszóba. Agyfrászt kaptam, mert lejátszotta mindkettőt.Van ilyen tapasztalatotok? Mármint hogy két egyforma codec-ű film esetén hálóról az egyiket lejátsza, a másikra azt mondja, hogy hibás fájl! Nem látok logikát benne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs