Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
V-I-D-A
aktív tag
Az a 2giga pontosan 5,4giga!
Amúgy én is a Telekomnál vettem 45ezerért. Akkor sem adnék többet egy telefonért, ha az lenne a legjobb a világon. Főleg hogy mindíg kettőt veszek. (egyet magamnak, egyet a feleségemnek) Nekünk elég az 5,4 giga, nem vagyunk hardcore felhasználók! -
V-I-D-A
aktív tag
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz tonyqa23 #13611 üzenetére
Érdemes még a Spotlight keresésnél is mindegyik elől kivenni a pipát. (Beállítások-Általános)
Nálam nem csörög tovább, ha felveszem. De én átrágtam magam minden beállításon, szóval lehet hogy több beállítás azonos használata szünteti meg a hibát egyes készülékeken.
A 8gigásoknak meg ajánlott bekapcsolni a Beállítások-Icloud-Fotók-ban az Iphone tárolás optimalizálása menüpontot, akkor lassabban fogy a tárhely! (Ez az Iphone készülékre optimalizált verziókat tárolja. Az eredeti méret a felhőben lesz tárolva, és ha ránagyítasz pl. az Iphone-ban az optimalizált képre, az Iphone automatikusan letölti a teljes méretűt a felhőből, szóval nem fogod pixelesnek látni nagyítva sem.) -
V-I-D-A
aktív tag
válasz half333 #13709 üzenetére
Hát az outlook azonnal megjön, a Gmail-t meg annyi időnként ellenőrzi, amennyire állítottad a begyűjtést. (minimum 15perc, maximum 1 óra) A Gmail-t nem lehet push-ra rakni, mert tiltja a google. Kivéve ha letöltöd a Gmail appot a store-ból, az az egyetlen amivel megy a gmail push.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz half333 #13711 üzenetére
Ha kézire állítod, csak akkor fogja jelezni, ha belépsz a gyári programba. Ha push-ra állítod, akkor azonnal jelzi amint megérkezik (nem kell hozzá belépni). Ha fetch-re állítod (mondjuk 15 percre) , akkor is jelez, csak mondjuk legrosszabb esetben 15 percre rá, mint ahogy megérkezik (itt sem kell belépni).
Tehát akkor is jelzi a Gmail-t ha a gyári programot használod, csak nem azonnal, hanem 15 perc múlva.
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz szildavid90 #13769 üzenetére
Nincs felvétel?
-
V-I-D-A
aktív tag
Nekem semmi bajom a 8.1.3-al, úgy látom vagyunk még így páran:
[link]
Hozzá tartozik, hogy én a gyári Marimba csengőhangot használom. Lehet letöltött csengőhanggal nálam is lenne hívásbug, azt nem próbáltam. -
V-I-D-A
aktív tag
Olyan navigációs programot keresek, ami nem foglal sok helyet (lévén 8Gb-s telefonom van), internetkapcsolat nélkül is működik (illetve 32kbps-re lassítottal), és magyar nyelvű. Elég ha csak Magyarországot tudja. Melyik lenne a megfelelő választás?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz viperabácsi #13860 üzenetére
Hát ezt mondom már mióta! FRISSÍTS!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz viperabácsi #13862 üzenetére
Ezt már célzottan így készítették. Benne van a hivatalos leírásában is! Egyébként én az IOS 8 minden frissítését OTA-n raktam fel, és semmi gondom nincs vele!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz pszichiater #14019 üzenetére
Az csak a kifogás volt, hogy tudjál venni újabbat!
-
V-I-D-A
aktív tag
A Telekomnál ismét kapható a 4s! [link]
Igaz valamivel többe kerül, mint tavaly év végén! -
V-I-D-A
aktív tag
válasz bjergerking #14129 üzenetére
Az IOS 8.2 nem gyorsabb rajta mint az előzőek, de használható. Ha stopperrel a kezedben élsz, ne frissíts semmi képpen!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz laszlolczka #14218 üzenetére
Sikerült! Hálás köszönet! Már települ is!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz laszlolczka #14220 üzenetére
Nálam a 8.3 Beta1-et írt telepítéskor. Most nem a Beta 3 települt? Hol látom azt?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz laszlolczka #14222 üzenetére
Ja, így már világos! Köszönöm!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz laszlolczka #14222 üzenetére
A Feedback Assistant programmal, ami megjelent kell valamit kezdeni?
-
V-I-D-A
aktív tag
Felraktam az IOS 8.3 bétát, és a gyorsulás szemmel látható! Nem kell stopper! Ajánlom! Bugot eddig nem találtam.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz laszlolczka #14234 üzenetére
Hiszen 4s-en eddig is volt!
-
V-I-D-A
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest