Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Dexter-2000 #12382 üzenetére
a figyelmeztetés eltüntetéséhez jb kell.
gyártói aláírás nélkül downgrade 4s-en nincs, sima 4 esetén is csak akkor, ha van megfelelő mentett shsh.
amennyiben felrakod 4s-re az ios 8 verziót, utána már az utolsó ios 7 sem tehető vissza, mivel már nem írja alá a gyártó, csak egy rövid ideig volt adott a lehetőség az ios 8 hivatalos kiadását követően.
adott szempontból nincs jelentősége a jb-nek, illetve adott frissítésekkel oda jb, amíg az újabb verziókra nem készül el.
annyi, hogy jb után a rendszer jobban piszkálható, és szélsőséges esetben az okozhat lassulást, akadást és egyéb problémákat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Edi77
őstag
válasz Dexter-2000 #12386 üzenetére
Shsh: [link]
'lassító patch'...az miaz?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Dexter-2000 #12389 üzenetére
Szerintem nem lassítja be direkt az Apple, pláne nem ad ki ilyen patch-eket. Max a régebbi telókon nem fut olyan pöpecül a friss rendszer, mint a legfrissebbeken. De ez mindenhol így van
(#12391) szildavid90: Nekem volt fönt a 8-as, de visszatettem időben a 7-est. A kis ikont meg tényleg csak JB-vel lehet eltüntetni, vagy frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
csab2
veterán
válasz Dexter-2000 #12389 üzenetére
Ez hülyeség.
Talán azért lassulnak be a telefonok, mert a legújabb szoftver - amit a legújabb telefonhoz terveznek elsősorban - fut rajtuk? Nem csoda szerintem, hogy egy 3 éves konstrukción lassabb a szoftver.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz Dexter-2000 #12397 üzenetére
Persze tudom, hogy vannak ilyen cikkek, csak szerintem hülyeség amit írnak. Gondolj bele, hogy pl. az iPhone 6 hardvere mennyivel gyorsabb és fejlettebb, mint a 4s hardvere! Szerintem természetes, hogy az iOS 8 - ami hasít az új hardveren - kicsit döcögősebb a 4s-en. Az én 4s-em - szerintem- abszolút használható az iOS 8-cal. Az alkalmazások indulásánál elszöszmötöl egy kicsit, de utána már okés a dolog. Az új funkciók nekem megérnek annyit, hogy picit lassabb az új szoftver, mint az előző volt. Ráadásul tuti, hogy egy-két friisítés javítani fog a helyzeten.
Másrészt meg azért is hülyeség az a nézet, hogy az Apple direkt lassítja a régebbi modelleket, mert ha az új modellek vásárlása felé szeretné terelgetni a felhasználókat, akkor egyszerűen nem tenné elérhetővé az új szoftvert a régi modellek számára. Ennyi. Ja, és nem foglalkozna azzal, hogy olyan javításokat dobjon ki, ami gyorsítja a régi modelleket, nem ölne ebbe a munkába erőforrásokat.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Óvodások homokozója
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest