Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joda89
csendes tag
Sziasztok !
Találtam egy Iphone 4S-t ami eladó, nagyon szép állapotú, csak annyi a baja, hogy frissítés közben 48-as hibakódot dobott ki.
Mi lehet ilyenkor a baj? -
senki66
senior tag
Pár napja, ha csatlakoztatom usb-én a 4s-emet a számítógéphez azt írja ki:
" Az xxxxxx készüléke nem szinkronizálható, mert a számítógép már nincs feljogosítva az Iphone-on lévő vásárolt elemekre. Ennek a gépnek az Itunes-on vásárolt elemekre való feljogosításához válassza ki az Áruház > Ennek a számítógépnek a feljogosítása menüelemet." Ha megteszem akkor kéri az Apple ID/password-öt megadom, akkor kiírja, hogy ez a számítógép már engedélyezve van és nem történik semmi egyéb. Ha rányomok a szinkron gombra, akkor kezdődik az egész előről. Mi lehet a gondja? -
d@minator
addikt
válasz senki66 #17103 üzenetére
Próbáld ezt: [link] Van, hogy elég a telefon újraindítása / szg. újraindítása, itunes újrarakása. Van, hogy a telefonon is újra engedélyezni kell a szg. feljogosítást. Azt hiszem feloldott telót kell a gépre dugni és akkor jelenik meg.
Minap a képeket nem engedte leszedni a telefonról másnap már engedte. Ilyen is van. -
senki66
senior tag
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
IOS 6.1.3 Jailbreak mivel megoldható?
p0sixspwn-ot próbáltam, de iTunes 9-es verziót kér, azt pedig nem szeretném piszkálni, tele van zenével, ahol egyesével kitöltöttem a metaadatokat. -
Dovloran
senior tag
válasz tibi970307 #17106 üzenetére
Esetleg, ha tudsz szerezni egy másik gépet akkor azon meg tudod csinálni. Én is p0sixpwn-ot használtam a JailBreak-hez és nem tudom, hogy kint van-e hozzá kettő fajta JailBreak.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Noxy
veterán
válasz tibi970307 #17106 üzenetére
Ezért kell ilyenkor virt.. gépet, vagy még 1 OS-t felrakni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz tibi970307 #17109 üzenetére
Szifon.com + sok sok Google.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon elgondolkodtam a 4S cseréjén. Szörnyen lassú és már nem bírom
Mikor a 9.2.1-re frissítettem, nagyon jó volt, kezdem is megörülni, hogy végre minden rendesen megy, de kb 1 hét elteltével megint visszaállt a régi szenvedés. Hetente azért mégse csinálhatok teljes visszaállítástSzóval rátérve a kérdésem lényegére, szerintetek az iPhone 5 mennyire lenne előrelépés? Valakinek esetleg tapasztalata a készülékkel? 5S-el is szemezgetek, de jóval olcsóbb egy 5, igaz "öregebb" is. A 6/6S is nagyon tetszik, de irreálisnak tartom ezt az árat egy telefonért, úgyhogy az semmiképp nem játszik nálam
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
MK VII
veterán
válasz troszti #17111 üzenetére
Üdv..
Érdekes, hogy pont ezt tapasztalom én is.. Mármint a lassúságot és az akadozást.. Nem tudom mire vélni, mert nekem 7.1-es van fent. Eddig nem is volt gondom... A napokban viszont akadozós, lassú, nehezen nyitja meg az appokat, hívásnál, ha felveszem mintha egy pillanatra kifagyna.. Híváslistát mindig törlöm, van majdnem 2gb helyem, alig van app rajta amit használok..Sima 5-öst a helyedben nem vennék semmi pénzért.. Nagyon sok gond volt velük.. 5S már jobb viszont rohadt gyorsan merül. Én a helyedben várnék az 5SE-re. Az már i6 belsős... Igaz nem lesz szerintem túl olcsó, de nem is i6 árban lesz.
Nekem ahogy lejár a hűségem be is fogok nevezni egy 5SE-re.[ Szerkesztve ]
-
troszti
aktív tag
válasz MK VII #17112 üzenetére
Értem, köszi a választ
Érdekes, hogy a 7.1 se valami jó, azt hittem csak a 8/9-el vannak gondok. Hát az biztos, hogy nem egy mai készülékről van szó, szerintem már lejárt az ideje
A másik dolog, ami engem nagyon idegesít, hogy a már alapból is nevetséges 8GB-ból csak 5,3-at tudok használni. Alig van rajta valami, és így is mindig 500MB alatt van a szabad hely.Szerintem egyenlőre marad az 5S akkor, nem nagyon akarok tovább várni. Már csak találnom kéne egy jó állapotban lévő használt készüléket, mert újonnan nem nagyon akarják levinni az árát
-
bgabi727
csendes tag
válasz troszti #17113 üzenetére
Most 135ezer a 16os 5s az iStyle-ban, ettől nem nagyon lesz olcsóbb, hiszen ez a kivezető akció, amint jon az 5se, a jelenlegi 5s-t nem lehet majd kapni. Úgyhogy ha újonnan hivatalos helyről szeretnél venni akkor van kb egy hónapod, utána jon az 5se de az mar 180-190 korul lesz.
[ Szerkesztve ]
-
troszti
aktív tag
válasz bgabi727 #17114 üzenetére
Egy független telefonért ez tényleg jó ár. A gondom csak az, hogy szolgáltatónál, egy alap díjcsomag mellé miért 120 ezerért akarják adni? És persze nem csak hogy nem lesz független a telefon, még írjak is alá két évet...
-
MK VII
veterán
válasz troszti #17115 üzenetére
Azért, mert kihasználják, hogy az embereknek nem feltétlenül van 120-150 vagy akár 250 ezer forintjuk egyben egy telefonra. Nem fogják olcsóbban adni mint a függetlent, mert így is megveszik sokan törlesztőre.
Láttam én már előfizetéssel drágábban telefont mint függetlenül. Undorító politika a szolgáltatók részéről..Ű
Tisztán látszik, hogy kőkemény kihasználják az embereket... De hát milliárdos biznyic a telefonbiznyic. -
törölt tag
Sziasztok! vettem ilyen telefont de nem tudom magam regisztrálni az appstore-ban mert a bankkártyám egyikbe sem tartozik maestro. Nem tud valaki ehhez valami megoldást?
-
törölt tag
Köszönöm már rájöttem,rossz menüpontban voltam.Apple id -nél kellett.
-
Zozzer888
addikt
válasz troszti #17111 üzenetére
Hello
Én is ezt tapasztalom...illetve már egyre rosszabb. Az iOS 7 nekem nagyon nem tetszett, az én telóm kész bugtenger lett tőle. Az iOS 8 már jobb volt, a legjobb talán a 8.4-el volt. De a 9 óta katasztrófa, kilépeget appokból, lassú.
Nézegettem az 5S-t, de arra jutottam, hogy nekem ebből elég volt. Szétnézek droid tájon (még nem volt soha), aztán meglátjuk mi lesz.
De gratula az almának, így kell megtartani a vásárlókat Bár amíg van elég, premierkor üzlet előtt sátrazó tag, addig nem azt fogják siratni, aki 3 évente néz magának valami lekösznő modellt
Persze teljesen nem szakadok el, megtartom a 3G-s touchom, - ami ma már sokkal stabilabb mint most a 4s - meg azért el lesz itt a 4S is a fiókban, ki tudja, hátha visszamenekülök
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
fradi81
veterán
hello
App időzített kilővésére tudtok valamit?moto g72, Ninebot d28e
-
zolax
tag
válasz Zozzer888 #17123 üzenetére
Nekünk a családban 2db 4s van, a feleségem a mai napig a 7.1.2 rendszert használja rajta. Sohasem fagyott, lépett ki semmiből, atomstabil. Nekem a 9.2.1 van rajta, de - bár lassú - stabil ez is. Nem lehet hogy nálad valami hardveres gond (is) van?
Én a droidról lebeszélnélek, de te tudod, akkor már inkább valami lumia.. -
snooze
veterán
-
Dovloran
senior tag
Nyugalom srácok, amint kijön a JailBreak a nyilvánosság számára a legfrissebb iOS-hez amik most a 9.1, 9.2 és 9.2.1 (és valószínűleg a 9.3 megjelenéséig még várnak a JailBreak csapatok) akkor az én leírásom alapján vissza lehet rakni a 4S-re az iOS 6.1.3-at vagy a 8.4.1-et amit nyáron reklámoztam itt nagyon a fórumban. A módszer nem az én érdemem minden hála @tihmstar-nak!!! Nekem csak szerencsém volt, hogy véletlenül pont aznap kerestem rá a downgrade-re 4S-re amikor ez a hacker a napok/hetek/hónapok alatt fejlesztett munkáját éppen kiadta, így szinte azonnal tudtalak titeket értesíteni erről
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Zozzer888
addikt
Nem tudom, elvileg nem szabadna, hogy hardveres gondja legyen. Sokat használom és sok mindenre, lehet hogy ezekhez az igényekhez már kevés. Kilépni amúgy a Waze-ből szeret, meg a FamilyGuy/AngryBirds Friends okoz neki problémákat. Előbbi rendszeresen kilépeget, utóbbi csak nehezen indul. A weblapok betöltése is nehézkes, a Totalcar oldala pl 10-ből 6-szor kifagy rajta. (Safari és általában 1-2 ablak van megnyitva, leginkább 1). A kamera pedig a nyitóképernyőről indításnál, a felhúzástól számított 9 másodperc után lesz használható.
A Lumiákat ismerem, jópofa a WP, de nem nekem való.
snooze:
Persze, nem mai csirke. A droidot nem ismerem, de kíváncsi vagyok már rá. Ha másra nem, arra jó lesz, hogy látni fogom merre halad a konkurencia. Ha jobban bejön akkor maradok, ha nem akkor nagyobb öröm lesz 5S-re váltaniZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
manu75
aktív tag
A lumia csak addig jó míg nem kap fekete képernyőt és mehet a kukába a telefon. Apukám lumiája beszélgetés közben elsötétült és utána kiírta, nincs bootolható rendszer. A szervizben annyit mondtak, hogy ezt a hibát nem tudják javítani, neten pedig kismillió fórumot találtam ahol épp erre a hibára panaszkodtak. Pedig arra a telefonra semmi nem volt telepítve, csak telefonálásra használta. Soha többet windows telefont. Droid nekem sosem volt épp elég volt hallgatni a párom, hogy már megint nem működik neki, nincs hang, akad lefagy stb. A 4s pedig nem lassú, a kamera kb. 2 másodperc alatt bejön és a többi app is rendben működik, lehet van olyan amire 3-4 másodpercet is kell "várni" de ez legyen a legnagyobb gondunk az életben.
-
Zozzer888
addikt
válasz manu75 #17134 üzenetére
Nekem lemérve 9 másodperc, mire tudok fényképezni:S Mikor felraktam a 9.2-t akkor lecsökkent 5 körülre (ez elfogadhatóbb), de már megint ennyi...Pedig be szoktam zárogatni az alkalmazásokat...
Lehet újra kéne húzni...Majd írok, mennyi lett.
-
Dovloran
senior tag
válasz Zozzer888 #17135 üzenetére
Szerintem tedd azt, hogy feldugod a telódat a gépedre, lemented róla az összes adatodat majd fogod és iTunes-ban teljes visszaállítást csinálsz a telón. Hidd el ez biztos segíteni fog. Egy tiszta nem OTA-val újrarakott rendszer csodákra képes.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon régen volt iPhone-om, de sikerült jó áron hozzájutnom. Újra ismerkedem a készülékkel, kérlek segítsetek nekem. Jelenlegi iPhone-ommal kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek. A készülékemen iOS 8.4.1 (12H321) fut. Olvastam, hogy az iOS 9-es főverzióra történő frissítése után nem lesz lehetőség régebbi verzióra visszalépni. A jelenlegi rendszert úgy érzem nem kell tovább frissítenem, de ha azt gondoljátok többen is, hogy érdemesebb régebbi változatra downgradelni akkor melyik kiadás lenne az? A Facebook és egyéb más alkalmazások nem nyújtanak előnyöket, mert mobilnet nincs rajt. Kifejezetten telefonálásra használom, kevés Wi-Fi-vel. Ha downgradelnétek, melyik verzió lenne a stabil választás? Azt tudom a telefonról, hogy sosem volt szervizben, mondhatni patika állapotban sikerült hozzájutnom. Egyetlen probléma, hogy a beépített akkumulátora nem jól működik. Cserére szorul, de félek szervizbe adni a telefont. A győri belvárosi McDonald's-ban levő Apple boltban 11.990.-Ft-ért szerelnek bele új aksit. Persze gyárit. Utángyártott pedig 8.990.-Ft. Remélem jól emlékszem, lehet 1.000.-Ft eltéréssel, de jól írtam az árakat. Igazából attól tartok, hogy nem gyári aksit tesznek bele. Olyan szervizt ajánlanátok, ahol ki lehet várni a cserét és előttetek dolgoznak? Bizalmatlan vagyok a szervizekkel, mert szó szerint szűz a telefon és vigyázni szeretnék rá.
! Ha van Pest-en olyan szerviz, ahol előttem cserélik ki az aksit és megvárhatom és megbízhatóak kérlek írjátok meg. !
Eredeti töltőkábelt, autós kiegészítőket hol érdemes vásárolni? Győrben vagy online az már mindegy.
Remélhetőleg nem megyek az agyatokra, de jobb utánakérdezni, mint hoppon maradni.
Előre is köszönöm!
-
Zozzer888
addikt
válasz bwin.party #17138 üzenetére
Szia!
Ha csak telefonálásra kell akkor szerintem mindegy milyen szoft van rajta.
Akksit az iSamuraiban szoktak akciósan cserélni 4990-ért, akció nélkül 7990 ott is.KATT
A kábel szerintem tök mindegy milyen, legalábbis nekem az ebay-es 200-300 ft-os kábelokkal semmi nyűgje nincs.
Autós tartozék alatt mit értesz? 12V-os töltőt már lehet nem mernék az ebayról rendelni, hanem valami relativ jobb minőségbiztosítással dolgozó helyről vennék egy "szivargyújtós" USB átalakítót. Tartó meg szintén ebayról...
Ha olyan tartót szeretnél, amivel rá tudod "kötni" az autód fejegységére, akkor a DENSION-nál nézz körül. Szerintem most már dobálják ki az ilyen régi csatlakozós bölcsőket...
-
sajby
senior tag
válasz bwin.party #17140 üzenetére
Utángyártott jó minőség.
iStyle szerviz árlistán találsz eredeti akkumulátort.
29.900FT.[ Szerkesztve ]
-
HoriBali
csendes tag
válasz bwin.party #17140 üzenetére
Utángyártott!
Eredetit (ami szintén kétséges, mert hivatalos info szerint, az Apple nem gyárt külön akksit) az iStyle-ban kapsz 30-ért, ami már a vicc kategórián is túlüt.
Amikor volt még 4S-em, az iSamurai-ban cseréltettem akksit, semmi probléma nem volt vele. -
bwin.party
aktív tag
...márciusban marad az iStyle!
-
MK VII
veterán
Nem tudom már mitévő legyek...
Egyre többször crashelnek az appok... Akármit megnyitok és kezdeni akarok vele valamit, kilép..
Gmail app, Chrome app, App Store.. Kb akármelyik képes bezáródni váratlanul..
Ráadásul naponta már 3x töltöm a telefont aztán alig használom. Fényerő automatikusan gondol egyet és maxra vagy akár minimumra teszi magát. Automata fényerő ki van kapcsolva..
Kezdem borzolni a szemöldököm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest