Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaki97
csendes tag
Amúgy valaki nem tudná megmondani,hogy miért recseg a hangszorója a telefonomnak néha amikor teljes hangerőn hallgatok egy zenét?? És,hogy attól nem lesz baja a telonak/aksinak ha töltön van szinte egésznap?
[ Szerkesztve ]
-
Csaki97
csendes tag
Még valami.Régen volt egy Huawei u8110 es telefonom azon egy COCO Cyanogenmode os rom volt rajta ott valamit csináltam a memóriakártyámmal vagyis a 2GB os memóriakártyámbol csináltam egy 1.33GB os memókártyát valami appal ami benne volt a romba.Valahogy nem lehetne visszaállítani a 2GB ot a memókarira??
-
Csaki97
csendes tag
Meddig lehet húzni a teló prociját minden féle hiba nélkűl?
-
Csaki97
csendes tag
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32821743&postcount=975 valaki próbálta már ezt a romot?Ha igen akkor mennyire stabil,van valamilyen hibája?
-
Csaki97
csendes tag
válasz monalala #21718 üzenetére
Telós frissitésnél elösször letölti az updatet utána meg telepíti a teló az updatet.Utána megint kell keresni egy frissitést és úgy már 2.3.4 es fogja megtalálni és arra frissiti a telót ha letöltötte.Legalább is nekem így volt.És szerintem így gyorsabb és egyszerübb is frissiteni 2.3.4 re.
[ Szerkesztve ]
-
Csaki97
csendes tag
Valaki tudna linkelni egy működő képes recovery managert?(vagy ezen egyáltalán működik ez az app?)
-
Csaki97
csendes tag
Tudok róla,hogy van ilyen,de mivel egy jó ideje rossz a gépem ezt nem tudom megcsinálni...próbáltam már más gépen,de ott nem sikerűlt...szóval azt hittem vagyis úgy tudom,hogy ezzel az appal lehet flashelni recoveryt..
De ha nem úgy van akk bocs..és már idegesít,hogy sehogy se tudok egy romot rárakni a telóra....de szerintem jobb lenne ha már feladnám ...gép nélkűl ez sehogy se fog sikerűlni...szerintem..[ Szerkesztve ]
-
-
Csaki97
csendes tag
Valaki tudna mondani offline navigácios appot ami rendesen működik ezen a telón?
[ Szerkesztve ]
-
Csaki97
csendes tag
sziasztok.valaki nem tudja melyik telefonbeszelgetes felvevo program mukodik erre a telora??? Ha tudja valaki az linkelje legyszi...megkoszonnem.
[ Szerkesztve ]
-
Csaki97
csendes tag
Sziasztok valaki feltudná rakni a qme 1.0-át? vagy valami gépről telepíthető romot?
-
Csaki97
csendes tag
Sziasztok.Nem tudom olvassa e még valaki ,de szükségem lenne a qme1.9+newker2-es romra akinek megvan az lenne szíves linket küldeni??!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest