Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz karl_fischer #13942 üzenetére
Az a fura, hogy nekem 2.3-al is elment 2-2,5 napot marina 5-el. Aztán felraktam a marina 5.1-et akkor kezdett szarakodni, visszarakás után is 10-12 óra aktívabb használat után kifingott, most 2.2-vel elvan már egy napja és még van 45%. Viszont a gps az ..... Talán ha lesz normális 2.2 custom rom akkor megoldódik
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
steveboy86
tag
válasz karl_fischer #13942 üzenetére
Könyörgöm hagyjuk már ezt az okostelefon dumát... Szerintem már régen nem arról szól a dolog, hogy minél több napot menjen el a telefon, és aki visszarakta 2.2-re, az sem azért rakta vissza, hogy 3 nap helyett 4 napig ne kelljen tölteni, hanem mondjuk kibírja 1 napig legalább. Tudom mindenki más aktivitással használja, amit saját tapasztalatból tudok mondani, 2.3-mal nekem soha nem bírta reggel 7 órás levétel után tovább, mint este 6 óra. És mivel olyan 8 előtt nem kerülök töltő közelébe, így elég necces a dolog, viszont 2.2-vel mindig bírt egy olyan másfél napot, az más kérdés, hogy így is töltőre raktam minden nap, de legalább nem kellett azon aggódnom, hogy mikor fog kikapcsolni a telóm.
Szerintem aki visszatért 2.2-re, az nagyrészt ebből az okból tette, és talán azért ez nem egy olyan nagy elvárás egy okostelefontól sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG V30 - vezércsel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest