Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Szuper cikk, az értékelések különösen tetszettek...jelenleg megelégedve (igen, tudom hogy fura) használok egy Creative fatal1ty hs-1000-est, de miután meglett az Edifier szettem, nagyon elgondolkodtam a későbbi füles cserén is (mondjuk karácsonyi ajándékként)...
Ki is néztem a Beyer-t már magamnak, és lám, nem is lenne rossz választás! A kérdés csak az hogy mekkora különbség lenne a két füles között, hiszen ennek a hangjával is meg vagyok elégedve (habár mélytúlsúlyos) játékokban TÖKÉLETESEN visszaadja a teret egy xonar d1-gyel párosítva...persze zenében nem olyan erős, de attól még élvezhető...
Vajon a Beyer DT235 mennyire lenne erős játékban, mennyire adná vissza a teret (annak ellenére hogy zenére tervezték)?
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
Elég nagyok az elvárásaim mert gamelésre is kellene (battlefield 3) meg zenére is...tehát azt kéne tudnia, hogy nagyon jól pozicionálja a hangokat (legalja minősítés ide vagy oda, ebben tényleg szuper ez a füles), plusz semleges, analitikus legyen a hangja (na ebben tényleg nagyon gyenge a hs-1000)...
Te, vagy esetleg valaki más - aki tapasztalatokkal is rendelkezik, tehát használta a fülest kompetitív gamelésre és zenére egyaránt - tud a célnak megfelelő fülest ajánlani?
Esetleg Superlux HD-330 tapasztalatok valakinél? Zenére remek lenne de játékra?
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
Olvastam a HD 518-asról is tesztet, elég meggyőző, viszont ennyit jelenleg nem szánnék fülesre, úgyhogy gyűjtök még egy kis pénzmagot, és valamikor (ha eljön az ideje) váltok! Úgy látom ez már az audiofil kategória legalja (maximális tiszteletemet megtartva írom ezt), szóval én pont ilyenre vágytam! Olvasottak alapján AMP nélkül is elég jó szól, tökéletes választás lenne nekem... Remélem legalább annyira tartósak, mint amennyire a hangjukról áradoznak!
Köszi a segítséget és a tippeket mindkettőtöknek!
-
kNG
senior tag
Igen, ez lesz a megoldás, de még gyűjtök...
HD518 a kiszemelt...nincs megállás...vagy audio technica ATH-AD700...szóval még idő...
Bodz: Köszönöm, akkor lehet végül kompromisszumkötős megoldásként a Superlux HD330 marad!
[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
válasz GeryFlash #55 üzenetére
Hallatlanban sennheiser HD202...sony MDR-XD100 semmiképp, ilyenem volt, nem szerettem a hangzását!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest