Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ari18
őstag
sziasztok!
Felraktam a Sapphire 6970-es bios-t egy Giga 6950-re. Eddig stabil meg minden. A feszeket nagyon megemeli? mert nem akarom, hogy tönkre menjen. Hőmérsékletek rendben vannak full load 83°C, igaz kicsit hangos.
-
Ari18
őstag
válasz ImpersonatoR #2176 üzenetére
Van hangjuk (Giga 6950) Mondjuk szerintem én valami "bugosat" fogtam ki, mert 20%-nál is olyan mintha búgna. Sokkal zajosabb, mint a 6870-em volt.
-
Ari18
őstag
Akkor még jó, hogy nem rendeltem meg. Ez az a gelid amit említettél? ehhez jár minden?
-
Ari18
őstag
-
Ari18
őstag
válasz Motion_Blur #8674 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Ari18
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel 6950/70-re hűtés az olcsón kijön ezzel Nem 16k, mint az Xtreme Plus II hanem csak 9k. Igaz kell egy kis "gány" hozzá, de 7k nem kevés pénz. Kb 1 óráig vesződtem vele, de csak sikerült. Idle hangja egyenlő a nullával a hdd-im hangosabbak. Játék alatt sem változik szinte semmit. Load hőmérsékleteket lövök később.
Pár kép:
HőmérsékletEzen a képen látható, hogy hol kellett kitörni jó pár lamellát.
Beépítve
[ Szerkesztve ]
-
Ari18
őstag
válasz Sontir Fel #9480 üzenetére
Szerintem simán megéri, komoly dolgot nem kell vele csinálni. 7k nem ér meg egy méretre vágott borda. 10perc alatt átalakítható a a vrm hűtő borda.
-
Ari18
őstag
válasz SkyS1gn #9512 üzenetére
Igen teljesen halkan dolgozik. kb olyan 100%-os fordulat mellett, mint a ref 25%-nál. És igen rá lehet kötni a vga-ra, tehát nem kell szórakoznod a vezérlésével sem.
Sontir Fel
Adták hozzá, tehát semmit nem kell szétbarmolni a ref hűtésből. A vrm hűtőborda csavarral (3db, adják hozzá) rögzül. A memória bordák meg simán ráragadnak azt kész.
-
Ari18
őstag
-
Ari18
őstag
válasz Sontir Fel #9521 üzenetére
Azt hozzátenném, hogy volt vagy 28-29°C a szobámban, amikor ezt elérte.
Tuningot nem néztem, ( mármint ezzel a hűtővel) mivel bőven elég így is.
Régebben néztem, akkor 910MHz-ig még stabil volt 915-nél már kilépett a 3d11.
Itt olvashatsz róla bővebben.Fail3D!
Sajnos nem tudok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Ari18
őstag
válasz Sontir Fel #9524 üzenetére
Fesszel nem játszottam, csak ami alapon kifért belőle. Értelme sincsen, csak a kíváncsiság miatt néztem meg a végét. Alapon használom. Ha már gyenge valahova alapon egy kártya, akkor azon már a tuning sem segít.
-
Ari18
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudom rendesen klónozni a képernyőt. A tv-m 16:9-es 1920*1080, a monitorom meg 16:10 1920*1200-as felbontású. Gond az, hogy ha klónozom, akkor a monitorom felbontását is 1080-ra állítja. Nem létezik valami megoldás erre, hogy natív maradjon? A vga egy 6950-es.
-
Ari18
őstag
válasz gordonfreemN #11919 üzenetére
Nagyobb felbontásban egyre jobban elhúz a 6950. Ki vesz ilyen szintű kártyát 1280*1024-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest