Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sogron
tag
Üdv!
Nem tud valaki olyan tesztet asus 6950 DCUII-ről, ahol lebányászták esetleg a hűtőt? -
Sogron
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a linkeket.
-
Sogron
tag
Érdekes, hogy egyik egyedi hűtéses 6950/70-nél sincs a ramokon hűtés. Ennyire jól bírják a meleget a ramok, vagy ennyire nem melegszenek? Még mindíg nem lehet mérni a ramok hőmérsékletét egyetlen progival sem?
[ Szerkesztve ]
-
Sogron
tag
Üdv!
Sokat tanakodtam, hogy melyik kártyát (6950 vagy 6970, illetve 6950 Cf) vegyem, de végül is erre esett a választás: [link]. Ahogy láttam kulturáltan megoldották a ramok, és a vrm hűtését is! A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e még várni kicsit, vagy számottevően már nem fog csökkenni a 6970-esek ára(i)?
[ Szerkesztve ]
-
Sogron
tag
válasz Whit3Rav3n #4936 üzenetére
Nem egyforma a vram: "Mindkét típuson Hynix chipek találhatóak, a HD 6970-esen ezek H5GQ2H24MFR-R0C (6 GHz/1,5 V), a HD 6950 esetében pedig H5GQ2H24MFR-T2C feliratúak (5 GHz / 1,5 V)" ! Ez azért egy elég nagy különbség szerintem, valamint 1-2 alkatrész is különbözik a 2 kártyán, de passz, hogy mi az amit lehagytak a 6970(!!!)-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Sogron
tag
Üdv!
Egy kártyával is próbáltad már esetleg? (Esetleg ha moddoltad a karikat érdemes lenne visszarakni az egyikre az eredeti bios-t és úgy kipróbálni.) Érdemes még mindent visszarakni alapra ami csak húzva van, valamint VGA meghajtó le csökkentett modban driver sweeper, majd fel a legújabb, de még mindíg csak egy kártyával, ha akkor is csinálja, akkor esetleg alaplap bios frissítés még. -
Sogron
tag
-
Sogron
tag
Esetleg próbáld meg ezzel frissíteni a dx-et. Ha van rá lehetőséged valahogy, akkor próbáld ki az egyik karidat egy másik gépben, ha nincs, akkor esetleg egy xp-t tolj fel az egyik HDD-re.
Amennyiben nem jársz sikerrel, és nem tudod sem a karit/kat kipróbálni másik gépben, illetve nem tudsz tápot szerezni, akkor szerintem keress fel egy szervizt!
-
Sogron
tag
És teszem azt ki "írogatta azt a hülyeséget" hogy nem fogja elbírni? csak arra gondoltam, hogy netán a nyári melegben szeretni fogja a gazdit, ha tuning 6970 (volt emeléssel)-t és egy tuningolt I7 et hajtat meg a tápjával... Legközelebb egyértelműbben fogalmazok, és nem kell lehülyézni senkit!
-
Sogron
tag
válasz Tökmindegy #5291 üzenetére
Üdv!
Lala42-nek "csak" 800 on megy valamiért a GPU-ja![ Szerkesztve ]
-
Sogron
tag
Üdv!
A mai napon én is beléptem a "klubba" egy Asus 6970 DCUII személyében. Kicsit fura a refhűtős 4870 süvítése után .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest