Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
addikt
a visszajátszásnál a lassítást benne hagyhatták volna mint a dirt-nél.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Így 1 óra játék után azt mondom, ez a játék nagyon gyenge lett.
-
Shodan
addikt
válasz Tibiajax #282 üzenetére
A felnikkel nekem semmi bajom. Meg úgy a grafika is tényleg rendeben van, bár a bloomot már megint az egekbe rakták.(Remélem lesz mod amivel majd csökkenteni lehet). Egyetlen dolgot rontottak el magát a vezetés élményét.
Menü, zene , közönség is emeli a hangulatot, már teljesen rávagy készülve hogy egy jó kövér gázzal megrángasd a gépet, és ehhez képest mikor lenyomod a gombot, legszívesebben elsírnád magad hogy tudták így elrontani.
Nálam úgy kezdődött hogy bömösnél kinyomtam mindent, fékrásegítés stb. és a kocsi kb úgy viselkedett mint egy elszabadult szappantartó. Tömege semmi csak a seggét dobálja, féktáv olyan kemény 10m-es rásegítővel.Dirthöz képest szinte semmi előrelépést nem látok fizikán.
Törések nagyon jók, motorhangok nagyon rosszak.
Lassítás meg gondolom a visszajátszásnál lévő új kameramozgások-állások, miat szedték ki, elég hülyén nézne ki lassítva.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Nekem is volt kormányom logi momo, de nekem valahogy mindig macera volt előszedni, elrakni,kábelek össze-vissza.
Így mindig csak a dobozban pihent, majd végül eladtam.
Ja és kormányt azért vettem hogy játszani tudjak a Rig n Roll-al, ez 3 éve volt kb, a játék azóta se jött kiwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz - = Zk = - #7842 üzenetére
most játszottunk mondom benézek a topicba és látom hogy velük játszottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest