Hirdetés
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Kíváncsi vagyok, miből él a fix tv, mert a műsorkészítési rutinjuk, hát hogy is mondjam, eléggé maszek. Én hirdető lennék eszembe nem jutna oda menni, szerintem nagyon bénák.
-
faster
nagyúr
válasz -=V3rthil=- #41 üzenetére
Az jó lenne. Nekem még az nslookup vagy a ping sem válaszol erre a www.fix.tv hostnévre, másnak meg megy a streaming video. Nem értem.
-
faster
nagyúr
válasz -=V3rthil=- #45 üzenetére
Másik #40-esre írtam.
-
faster
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #51 üzenetére
Ne viccelj, ilyet marhaságot: ''Geforce által gyártott videokártya'' még egyetlenegy kezdőtől sem hallottam. Ez nem a profizmustól van messze hanem a józan észtől.
-
faster
nagyúr
Most éppen fikázza az nvidia élsimítását, bár szerintem ha jól állították be, a büdös életbe nem fog különbséget látni UT2004 közben. Aztán nézi a rakéta füstjét... Nagyon maszek...
-
faster
nagyúr
RODEON, gratulálok.
-
faster
nagyúr
Ez borzasztó, tényleg. Aki ennyire nem ért hozzá, az még oké, bár nem tudom, akkor miért nem tesztelnek inkább ventillátorokat, ahhoz nem kell sok ész, de az, hogy tévében valaki ne tudjon két értelmes mondatot baki és hadarás nélkül elmondani, az irtóra idegesítő.
-
faster
nagyúr
válasz -=V3rthil=- #138 üzenetére
Nem hülyeség az a technika sem, hogy arra alkalmas egyént választanak ki a műsorhoz, más tévéknél egész jól bevált.
-
faster
nagyúr
válasz duracell89 #141 üzenetére
Alig tudom elhinni, hogy létezik olyan cég, aki náluk akar hirdetni. De biztos van ilyen, mert jutott pénz a TFT monitorokra is.
-
faster
nagyúr
válasz duracell89 #149 üzenetére
Háát, ha akad náluk hirdető, akkor valamiféle nézettségük is van, és gondolom akad olyan is, aki megfogadja a tanácsukat. Egyébként az X800-at javasolták, végülis nagy kárt nem okoztak ezzel, de ez az egész teszt csak egy bohóckodás volt. Ezt 10 mp alatt be lehetett volna mondani egyenesen a kamerába, ''X800Pro, vegyél olyat, mer az jó''
Mondjuk a 6800-at már láttam nettó 69000-ért is nagyker árlistában, de ez már csak apróság, és egyébként is nagy
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy emiatt nekünk szégyellnünk kéne magunkat, mert szegény szerencsétlen beszélni nem tudó kölkök tartanak előadást arról, amiről halvány fogalmuk sincsen. Nem, szégyelljék ők magukat! És ha te ennyire tele vagy jobbító szándékkal, akkor írj nekik.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz kamikaze boci #200 üzenetére
Bakker, azt se tudták, hogy Pro vagy XT a RODEON kártya, amit tesztelnek!!! És még nekünk kéne pironkodnunk, hogy kiröhögjük őket???
-
faster
nagyúr
válasz duracell89 #208 üzenetére
Nekem van, de nem jön a fix tv, és dolgoznom is kell holnap (is).
-
faster
nagyúr
Mint egy videoszakkör, olyan bénák... Ez már nekem fáj. Én kérek elnézést.
-
faster
nagyúr
''...ha az élsimítási eljárásra tekintünk, teljesen...teljesen egybefolyik a kép...''
Nincs annál jobb élsimítási eljárás, ha két felest lehajtasz.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- NBA és kosárlabda topic
- OTP Bank topic
- Politika
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest