Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agroman
senior tag
-
TaaT
nagyúr
válasz Fr@nkieWilde #8137 üzenetére
Ha utánvét akkor Jófogás GLS Házhozszállítás, Nem kockáztatsz semmit ha nem veszik át, ingyen visszahozzák.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Fr@nkieWilde #8140 üzenetére
Felrakod a Jófogásra a cuccot, a vevő meg leüti. Akkor vonják le a postaköltséget ha átvették a csomagot.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Fr@nkieWilde #8143 üzenetére
Igen, melóhelyre is kijönnek, nekem is onnan vittek már csomagot nem egyszer.
Igen, a címet a vevő írja be. Lehetőleg olyan címet adjon meg amin délelőtt és délután is megtalálható.
Give them hell Ukraine!
-
stefi76
tag
válasz Fr@nkieWilde #8324 üzenetére
Súly- és mérethatárok
A gyors és gazdaságos szállítás érdekében a GLS automatikus szortírozó rendszert használ a csomagirányító központokban. A csomagok görgős szállítósoron haladnak keresztül, ezért nem léphetik át az egyes méret- és súlyhatárokat.
A csomagoknak az alábbi méretei lehetnek:
max. magasság 60 cm
max. szélesség 80 cm
max. hosszúság 200 cm
max. súly 40 kgA csomag körmérete nem haladhatja meg a 3 métert. (Körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 3 méter)
[link]Szerintem ebbe belefér.
De.Nem így szállíttatunk dolgokat.
Nézel egy erős, vastag kartondobozt, amibe ez belemegy.
Szanaszét pakolod mindenféle kitöltőanyaggal, hogy védve legyen a dolog, alul-felül, oldalt, és hogy abszolúte ne tudjon mozogni az a dolog, amit küldesz.
Szigorúan csak így.Egyébként nem nagyon lesz rá garancia, hogy eljut egyben A-ból B-be, mert dobálva lesz - ez tuti - és neked kell arról gondoskodnod ilyen formán a csomagolással, hogy MINDEN futárcég által a cuccod épségben megérkezzen a célhoz.
Rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy egyben maradjon, ezt sajnos el kell felejteni.
Addig helyezik csak a cuccokat, amíg az ügyfél látja, utána dobálás ezerrel, jobbra-balra.Na, de én így járnék el, semmiképpen nem küldeném így magában, hanem a fent taglaltak szerint.
-
Dealer95
őstag
Mindenképp kartondobozba csomagold.
Nagy csomagok esetén:
HDT: [link] -
Fancy-boy
addikt
A HDT esetében azért ezt érdemes figyelembe venni:
"Kérjük vegyék figyelembe, hogy a HDT nem futár- vagy csomagküldő szolgáltató, hanem házhozszállító cég, amely a nagyobb termékekre specializálódott, ebből eredően a szállítási idő is hosszabb (összességében kb. másfél hét), mint egy futárcégnél."
-
Mr.Pentele
tag
válasz Fr@nkieWilde #10094 üzenetére
Nem kötelező megadni a telefonszámot és az e-mail címét sem. MPL Postacsomagra egyetemes alatt?
-
parkr
őstag
válasz Fr@nkieWilde #10096 üzenetére
beírsz egy random számot az is jó.
én emaillel csináltam már ezt sokszor, mikor nem tudtam/nem adott a címzett.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Pentele
tag
válasz Fr@nkieWilde #10096 üzenetére
Ne haragudj, én írtam rosszul. MPL címiratkitöltőben, illetve postai feladásnál sem kötelező megadni a telefonszámot.
Nem tudtam, hogy Vaterafutárra gondolsz, de azt egyébként sem ismerem.
-
dzsi23
addikt
válasz Fr@nkieWilde #10176 üzenetére
Mert nem a postás viszi ki, hanem az MPL futár, és ő nem onnan indul.
Ha azt látod, hogy a kézbesítőnél van, akkor ma megkapod. Elvileg.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Fr@nkieWilde #10178 üzenetére
Pedig most írtam le... "nem a postás viszi ki, hanem az MPL futár".
Miért vinnének ki minden csomagot a helyi postára, hogy utána a futár minden postára bemenjen felvenni a csomagot, hogy a helyieknek kiszállítsa, aztán megint bemenjen a következő postára feleslegesen. Van egy központi depó/posta, ott felveszi a csomagokat, amiket aznap kiszállít, és nincs felesleges kör az összes postára.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Fr@nkieWilde #10180 üzenetére
Ja, azt nem írtam, hogy kocsival viszi ki, de magától értetődőnek gondoltam, hogy tetszőleges méretű, tömegű és mennyiségű csomagokat nem biciklivel vagy gyalog fog kihordani... de ha ez sem elég magyarázat, akkor már nem tudom, mit vársz...
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #10397 üzenetére
Szia!
Valami rendszerhiba lehet.
Kipróbáltam két másik azonosítóval és azokra is azt írja, hogy nem találja... -
sopruk
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #10405 üzenetére
Mára megjavult a posta nyomkövetője is. Hétvégén biztos nem volt senki aki javítsa a hibát.
Jó hogy nem tűnt el a csomagod -
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #11588 üzenetére
Nekem is volt már ilyen, gls csomagponton adták fel, nem jött semmi értesítés egyszer csak kihozták. Hívd fel őket, ha pontosítani akarsz.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
ablack
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #12175 üzenetére
MPL postacsomag visszakézbesítése esetén a fizetendő díj: 1 140 Ft.
https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI10_Postai_egyeb_dijak.pdf[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Fr@nkieWilde #12178 üzenetére
"Szóval még ilyen díjak is vannak már..."
1-2 kivételtől eltekintve senki sem hozza vissza ingyen az át nem vett csomagot."És ha nem fizetem ki, akkor ott fog kóborolni a posta univerzumában az idők végezetéig, vagy valaki szépen fogja és jól zsebre teszi."
Ha X időn belül nem fizeted ki, akkor megsemmisítik.Give them hell Ukraine!
-
sopruk
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #12417 üzenetére
Feladónak nem kell tennie semmit, automatikusan visszaszállítják. Jön majd értesítés, hogy csomagod érkezik. Átvételkor fizetni kell a vissza kézbesítés díját, 1100-1200 volt asszem nekem legutóbb...
-
Dealer95
őstag
válasz Fr@nkieWilde #12419 üzenetére
Ha nem fizeted ki, nem kapod vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- Óra topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest