Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz simonjoe #202208 üzenetére
Lehet ezeket a DSG váltókat tanítani, van olyan üzemmód mikor megtanulják a váltási stílusomat? Vagy szimplán automaták be vannak állítva az alapjárat közeli váltásra és annyi.. Gondolom újabbakkal már lehet váltani manuálisan is, hajmeresztő lehet amit az a szekér művel.
-
Paxker315
addikt
válasz simonjoe #202208 üzenetére
CSaládban négy autó van DSG-vel, és, mindegyiket vezetve én megkedveltem a rendszert. A 2019-2020-as Kamik, Karokok váltói már nagyon finomak. Igaz, a Jetta 2.0TDI-DQ250 (6s olajos) gyárilag nem jött be, de első út után átírták a váltóprogramot is csipszeléskor. Gyk ha csipszelteted, megcsinálják a váltó optimalizálást is árban.
Mondjuk kövezzenek halálra, de, az Auris-Prius3 eCVT rendszerét én jobban szeretem.. De ha ennyire lesújtó véleményed van a DSG-ről, vlszg amit próbáltál, nem volt jó. Mert pont nagyon finoman és gyorsan vált, bár gyárilag tényleg rohadt alacsony fordulaton "elvált". Remap után 1800-2000-es fordulatnál van az "ugrás", és városban 4.-ben császkál főleg, nem ejti be 1500 alá a fordulatot. Az újabbak azért barátibbak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NiMH akkumulátor
- általános iskolai rendszergazda
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs