Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
I_Am
veterán
válasz parandroid #2301 üzenetére
Ennek a fórumnak a nyitásáról.
Alapítók közül pedig hiányzik szerintem Postman, Napos a felsorolásból.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
SLYM
veterán
őőőőőőőőőőőőő. egyszer volt egy valamilyen progi a moderátort keresbe, hogy névre is rá lehetett keresni. nem tom már ki, de asszem batman linklelte. azt nem lehetne nyilvánossá tenni? mert úgytudom nincs ehez kapcsolt kereső. pl. én egyszer szerettem volna scu-val beszélni, és be kellett írnom a moderátort keresbe, hogy valaki mondja má meg, hogy hova írt utoljára.
-
gézu
őstag
válasz SPDeluxe1.0 #2306 üzenetére
Ha megnézed milyen linkre irányít a kibövített kereső,akkor ugyanazt fogod találni,mint amit linkeltem.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
[pod]Diablo
őstag
az lenne kérdésem hogy milyen ez ami Vladimirnek van:[link]
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
tiv83us
veterán
válasz [pod]Diablo #2309 üzenetére
Ez egy egyedi rang, amit a tisztelt Hazigazdatol kapott, illetve kaptak Panther-rel cserebe a PH!-n, tett munkassagukert, fejleszteseikert.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ngabor2
nagyúr
válasz [pod]Diablo #2309 üzenetére
Olvass vissza kb. 10 hsz-t...
-
VladimirR
nagyúr
nem is arrol van szo, hanem arrol, hogy ajanlott a http://cyla.webhop.net/ kezdetu cimet bookmarkolni, mert igy, ha a szerver valodi cime valtozik (pl.: nem megy a gepem (azert ilyen lassu egyebkent, mert sajat gepemen megy, es nem egyedul hasznalom a netet, lakotarsaim meg feszt p2p file-megoszto progikon lognak), vagy megint meg kell valtoztatonm a bejovo port-ot) es atiranyitom egy masik cimer, a webhop-os cim akkor is jo, mig a homeip-s nem
mondjuk igy, ha csak a link van, ugysem fogja latni, hogy a webhop-os cimre kattintott, mert az atiranyitas egybol megtortenik, es nincs url-cloak, de nem baj azert, hogy belinkelte SPDeluxe1.0 az adott post-ot (sot, halas vagyok erte)
[pod]Diablo: ritka -
@Pirate@
tag
Bocsi skacok lenne egy hülye kérdésem! Hogy kaphat vki rangot PH-en?
...
-
Rover623
félisten
Egy kis statisztika a PH! tagjainak összetételéről....
Érdekességek:
- a fórummotor több mint 50.000 tagot jelez, míg ha összeadjuk a fenti számokat, kevesebb mint 48.000 jön ki...ha hozzáadjuk a két (azóta már megszűnt) ''guest''-et és a majd' 200 rang nélküli (''szájmon'' kivételével úgy látszik mindegyik ún. technikai jellegű user) felhasználót, akkor is 2000-2500 felhasználó hiányzik...szellemek a PH!-n...?
- a 28 HÁZIGAZDÁ-ból 5 nem aktiv vagy technikai, a 23 moderátorból jelenleg 20 él (Ye-nő, Kentaur és Andorpapa üzemen kívül), tehát 43 ember próbálja kordában tartani a felhasználókat...fejenként több mint 1000 emberrel kell megküzdeniük...
- 31 fórumozónak van több mint 10.000 hozzászólása, összetételük vegyes...a PH! csúcsot Alvin_ti4200 tartja közel 24.000 hozzászólással...
- a legszószátyárabb user mégsem ő, hanem Motion_Blur, aki 10 hónap alatt majdnem 9000 hozzászólást ''fosott'' (már bocsánat, de egyszerűen nem találok rá jobb szót), amivel rendkívüli, 26.5 hsz./nap átlagot ért el...hihetetlen...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
parandroid
félisten
válasz Rover623 #2317 üzenetére
Valószínűleg VladimirR keresője nem friss adatokkal dolgozik - az adatbázist ő frissíti manuálisan, nincs összeköttetésben a Ph!-ével. Ezzel együtt nem tudom, hogy a kizárt tagokat is tartalmazta-e a keresésed.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz JagdPanther #2318 üzenetére
Nem vetted még észre hogy itt mindenki kérdez?
Kérdez egyet, kérdez kettőt...aztán legközelebb hónapok múlva jön vissza megint...harmadszor is kérdezni...még jó ha nem ugyanazt mint először...
Meg kellene fontolni, hogy ha vki x hónapig nem lép be újra, törlődjön a regisztrációja...nem lenne példa nélkül való...primus inter pares
-
KrAt
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
Rover623
félisten
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Motion_Blur #2325 üzenetére
Meg ha már itt tartunk (nem bántásképp) a MOD gombot nem nagyon ''ismered''
Inkább az Új hsz-t preferálodFeel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Mondtam, hogy ne ''vedd fel'' Easy rider öcsém easy rider.
Feel Good Inc.
-
Rover623
félisten
válasz Motion_Blur #2325 üzenetére
De sok...
Én kb. egy éve regeltem...azóta gyakorlatilag onlány vagyok: 9-17(18)-ig a melóhelyen, utána otthon éjfélig, de inkább 1-2-ig...plusz a PDA...azzal még a budin és a fürdőkádban is...és én aztán nem fogom vissza magam beszédileg...
Mégis, nekem csak 2/3 annyi hsz.-em van...
Szóval nálam jobban nem sokan érnek rá...vagyis a tied sok!primus inter pares
-
Motion_Blur
félisten
-
Silencer83
addikt
válasz Motion_Blur #2323 üzenetére
uhh vazze Cimbora,jól belehúztál ! emléxem a régi szép 9550-es időkre ...
-
AMD Power
titán
-
@Töki15
tag
Igazi fanatikus tag lettem!
-
mynames
senior tag
válasz Silencer83 #2332 üzenetére
A 9550-es idők... A 9550-es topicban találkoztam először M.B-vel én is...Arra is emlékszem, hogy avatart váltott.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Rover623 #2317 üzenetére
Hi
amennyiben az en keresomet hasznaltad, ugy:
-az a 2000-2500 tag valoszinuleg azert hianyzik, mert mint mar irtak, eleg ritkan frissitem csa az adatbazist, mivel a folyamat tobb, mint 12 orat vesz igenybe (ugy vettem eszre, hogy masodpercenkent csak egy request-et enged a szerver)
-a 200 rang elkuli felhasznalora tudnal nekem peldat mondani, mutatni? erdekelne, hogy mi ez, mert nekem nem remlik, valoszinuleg valami hiba lehet (kozben megneztem szájmon-t, a listazasnal valoban nem volt rangja, ha megnezed a keresoben az adatlapjat, automatikusan frissiti - most mar ujonc, nem tudom, mi volt a hiba oka (lehet, hogy az r4-re valo atallas, mert akkor valtozott a html kod, s lehet, nem szedte ki belole a rang-ot a regularis kifejezessel)
egyebkent van egy masik erdekes statisztika is, itt erheto el => Bovebben: [link] (meg nincs egeszen kesz)
Udv: VladimirR -
WillChi
őstag
Mondja meg már valaki, hogy mi ez a PH! Technikus rang (már, ha egyáltalán rang)!
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- PlayStation 5
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest