Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz aleister #62770 üzenetére
Androidos telefonnal (Sam S3) két problémám van: az akkuidő és a kevés memóriából fakadó multitasking hiánya (persze ez nem bug hanem feature, mert egy 4 évvel ezelőtti csúcskészülékről beszélünk, ami akkor még tökéletesen elég volt, csak közben jól meghíztak az appok). Egyébként bírja a kiképzést rendesen, mert a fényképezőgép vezérlésén keresztül a TeamViewer-es gépjavításokig mindenre használom. Nem tudom, mennyibe kerül most használtan, de cca. 25-35k lehet.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
spanyoll
addikt
Ez megint emberfüggő. Én a falra mászok az "oké hardverű" droidékáktól kb egy nap alatt maximum. Megnyitsz pár dolgot, használod rendesen, böngészel, stb és már akadva vált esetleg az appok között, stb.
Játékra én se használom a telefont, csak telefonálásra (no shit sherlock), navira, böngészni (pontosabban keresni valamit a neten, ha kell), IM, insta, fotózás és videózás magamnak. Ezt el tudná látni egy 20 rongyos droid is ELVILEG, gyakorlatilag meg földhözvágnám egy hét után _eddigi tapasztalataim alapján_ .
Persze ettől függetlenül nem valószínűtlen, hogy a következő vas, amit hajtok egy feltörekvő vágottszemű gyár kis okos valamije lesz rootolva és mindenezve.@ali: Amúgy ez olyasmi összehasonlítás, mint a tesla, meg a swift. Mindkettő elvisz a-ból b-be, és a szuzkánál elnézed mondjuk, hogy beszarik a váltó két év alatt, míg a teslánál ez nem vállalható, meg amúgy is 25 millió, úgyhogy akkor jobb a szuzka Persze írod, hogy nem összehasonlítás, de a drágább is hibásodhat meg, az sincs csodából összerakva.
Attól, hogy veszek egy teszem azt 800K-s monitort, attól még nem várhatom el, hogy soha ne romoljon el.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Balinov
titán
android fan vagyok, igaz, i-s cuccom sose volt, de azert 25k-ert adott droidos szarokat meg sem emlitenek. droidot en felso kozep/felso kategoriatol arulnek, alatta csak coporollerkedes
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest