Hirdetés

2024. augusztus 6., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6751) Róth válasza dr faustus (#6749) üzenetére


Róth
aktív tag

"Ami Kupa önvallomását illeti, inkább szarkenés ez"

Meg kéne nézni, mi lett a sorsa Appel Györgynek :-))

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6752) Róth válasza Róth (#6751) üzenetére


Róth
aktív tag

Bazmeg, ilyen nincs. Beírom a gugliba, hogy appel györgy, osz az első találat:

Appel György, a kommunista pártvagyon átmentésének kiagyalója. Az utolsó MSZMP-kormány pénzügyminisztere pedig nem más volt, mint maga Medgyessy Péter.

:)) :DD :))

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6753) Róth


Róth
aktív tag

Szavazás a demokratafórum honlapján:

Ön szerint ki irányítja az MDF-et?:
o Political Capital
o Dávid Ibolya
o Boross Péter
o Appel György
o Leisztinger Tamás

:Y

Máshonnan:
A díjat a Magyar Hírlap egykori kommunista párttitkára, a mindig mindent túlélő Németh Péter, a Népszava jelenlegi főszerkesztője adta át. A felemelő ünnepségen jelen volt a díj szponzora, az E.A.C. Holding elnöke, Appel György is, aki nem más, mint a Kádár-korszak legfőbb kultúrpolitikusának és cenzorának, Aczél György elvtársnak a fia. Minden érintettnek gratulálunk

[ Szerkesztve ]

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6754) Róth válasza dr faustus (#6749) üzenetére


Róth
aktív tag

[Ilyen nincs :O ]

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6755) james válasza kymco (#6633) üzenetére


james
aktív tag

"Szvsz nem fog jó menedzsment kitermelődni úgy, ahogy most csinálják... sőt... " A felvetés jogos. Én mondjuk úgy képzelem, hogy a jó manegement már létezik csak nem rúghatnak labdába, talán az adott intézményen belül is, pl. a belső ellenzékben, vagy azon kívül. Egy ilyen megszorítás nekik is módot ad a fellépésre. Másfelől meg nehezen tudnék más módszert elképzelni. A kivülről, felülről kijelölt vezetés aligha jó megoldás, különösen ha abból indulunk ki reálisan, hogy a politikusok hajlamosak a korrupt haverokat betenni.

"addig a kórházak csődjét sok ember nem fogja túlélni..." Távol áll tőlem, hogy megítéljem a konkrét eseteket, mindössze egy modellről beszélek, ami úgy látom az egész reform kinemmondott alapja. Valójában rohadt egy dolog, mert szükségképpen apellál a csődre, az elhullásra, akár az emberek halálára is...na ezért nem mondják ki. Másfelől, meg ha minden egyes korházat megmentenek, akkor az egész eü rendszer omolhat össze, vagy ha az nem, akkor az ország költségvetése. Végső soron abba is sokan halhatnak bele, vagy többen. Egyébként a korházak csődje nem feltétlen okoz emberhalált. Normálisan, azonnali vezetőségcsere, vagy legvégső esetben bezárás. Ez esetben azt hiszem kell legyen a környéken másik korház, ahová a betegeket átviszik stb. Azt hiszem, nem (csak) a rendszer miatt lehetnek tömeges pusztulások (gonoszan darwini szó :B ) hanem mert a szereplők (is) hanyagul végzik a munkájukat. Talán meglepő de a hanyag munka még a korrupciónál is sokkal általánosabb jelenség, a korházakban pedig, ahogy hallom nagyon is jelen van. Egy egy beteg akkor is meghal, ha nem figyelnek rá, vagy direkt szivatják. A nagyapám pl. tüdőgyulladást kapott, mert rányitottak egy ablakot, korházban.

"addig az ellenzéket a leegyszerűsített retorika alapján értelmezed..." Lehet, hogy csak azért mert az ellenzék nem áll másból, mint leegyszerűsített retorikából. ;)

"Én pld a napokban hallottam Kósát, előtte Mikolát, még előtte Varga Mihályt.... Közös volt mindháromban, hogy vér és veríték nélkül nincs kiút..." Ezt nem hallottam, de egyetértek.

"A változás önmagában nem biztos, hogy jó dolog a nem változáshoz képest... " Ez igaz lehet. Én abban bízok, de neked is muszály ;) , hogy amit elbarmolnak, azt utólagos korrekciókkal bármikor lehet még javítani, finomhangolni stb. Azt csak Mikola terjeszti, hogy nemzethalál, de ez eléggé valószínütlen. Elvégre és ez talán a legjobb érv jelenleg, európában számos teljesen eltérő EÜ rendszer működik. Nincs olyan, hogy best rendszer és nincs olyan, hogy nemzethalál rendszer. Vannak különbségek, állami, egy vagy több biztosítós modellek, egyik kicsit jobb, a másik kicsit rosszabb, de persze ennek is lehetnek máshol előnyei. Végső soron nem a rendszer dönt, hanem a benne résztvevő orvosok, nővérek, manegement munkája, vére és verítéke. Mindössze egy alapvető szükség és törvényszerűség leend, csak annyiba kerülhet, amennyit a társadalom el bír viselni. !

"csak azt, hogy nem kell a fenekünket a földhöz csapkodni örömünkben azért, mert valaki elkezdte változtatni a rendszert..." Nem azért hoztam fel, hogy dícsérjem a kormányt. Inkább arra céloztam a "modellel", hogy nem szükségképpen rossz, igaz elrontható ez is.

"A törvény szövegezése határozza meg 90%-ban a törvényt, nem a ráragasztott politikusi címkék... Így egy megszületett törvény címkézésénél ezerszer fontosabb a tényleges szándékok felderítése." Ez nem rossz érv. Azonban nagyon nehezen tudod a szándékokat megítélni, alighanem ez lehetetlen. Amiről te beszélsz azok jobbára csak képzelgések, azt gondolod valaki, mondjuk Horvát Ágnes a gonosz szolgája, vagy csak simán korrupt és a saját spanjaira gyüjt... Ez kb. olyan, mint a boszorkányüldözések. Közelebb áll az igazsághoz, hogy a törvények valójában nem megítélhetők, legalábbis nem azonnal. Amúgy ez is a lényeg. El kell telnie pár évnek, hogy kiderüljön mik a hibák, azokat meg folyamatosan javítgatni kell. Én egyébként ha visszaolvasol, nem a törvényekről beszéltem, hanem bizonyos alapelvekről, elvi modellről.

(#6756) Róth válasza james (#6755) üzenetére


Róth
aktív tag

"Egyébként a korházak csődje nem feltétlen okoz emberhalált"

Persze, hogy nem. Az egészséges emberre nincs hatással, ezt kutatások bizonyítják.

"Végső soron nem a rendszer dönt, hanem a benne résztvevő orvosok, nővérek, manegement munkája, vére és verítéke."

Ez így igaz. A mai napig....

[ Szerkesztve ]

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6757) Dalai Láma válasza Róth (#6737) üzenetére


Dalai Láma
őstag

Demszky nem az országos energiapolitikát szabályozza. Ha bűnbakot keresel, akkor ajánlom a fidesz-kormányzat miniszterét, aki nem emelt gázárat, és a szoci-szdsz kormány hasonló területen dolgozó minisztereit. Azt meg kétlem, hogy olyan nagy veszteség érte ezeket a cégeket éveken át.

''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

(#6758) Dalai Láma válasza Budaházy (#6745) üzenetére


Dalai Láma
őstag

A városvezetés valóban szar, ekkora emelést úgy lehetett volna elkerülni, ha több lépcsőben emelnek, ami azt jelentené, hogy összességében többet vettek volna ki a zsebünkből, mivel már tavaly és idén is a jelenleginél többet fizettünk volna. Az a fura viszont, hogy úgy mágis jobban elfogadták volna az emberek, mert hozzászoktak volna. Minden évben 2-3% emelés, alig észrevehető, mégis kevesebb marad a zsebben, mint egy egyszeri 9%.os.

''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

(#6759) dr faustus válasza Róth (#6753) üzenetére


dr faustus
senior tag

Én azt olvastam, hogy ez az Appel György közeli rokona Aczél elvtársnak. Mindenesetre ezek után nehéz lesz beadni nekem, hogy a Centrum nem az MSZP trójai falova volt. Becsapták a naívakat, akik a független politikai erőt látták benne (Úristen, hány ilyen ember van ma is, aki valamiféle ismeretlen, a semmiből egyszer csak előbukkanó tökéletes párttól várja a megváltást. Ezeket az embereket szvsz könnyű manipulálni)

[ Szerkesztve ]

Warning: Explicit Content

(#6760) Róth válasza dr faustus (#6759) üzenetére


Róth
aktív tag

"Becsapták a naívakat"

Szerintem értelmiségi réteget csaptak be a Centrummal. Győzike közönségéhez nem jutott el a mozgalom híre, nem a lumpeneknek találták ki. Nekik ott volt a 19 rugó.

[ Szerkesztve ]

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6761) Róth válasza Dalai Láma (#6757) üzenetére


Róth
aktív tag

"Ha bűnbakot keresel, akkor ajánlom a fidesz-kormányzat miniszterét, aki nem emelt gázárat"

A fidesz alatt rendesen emelték a gáz árát. Durván számítva mindig meghaladta az infláció mértékét az emelés. A gázár-támogatás Orbánék találmánya, összege nem érte el 2002-ben a 10 milliárd ft-ot. Ma ez 120 milliárdra rúg. A 12-szerese. De ezt már leírtam ötvenszer.

[ Szerkesztve ]

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6762) dr faustus válasza Róth (#6760) üzenetére


dr faustus
senior tag

Naív nem jelenti azt, hogy buta. Inkább azt, hogy politikában járatlan, tapasztalatlan. Vagy mondjuk idealista.

Lehet, hogy hibás a teória, de elég nehéz ilyen kötődésekkel függetlenként tekinteni a Centrumra. Mondjuk az MDF is megéri a pénzét a Smuck Andor embereivel feltöltött országos listájával.

[ Szerkesztve ]

Warning: Explicit Content

(#6763) Róth válasza dr faustus (#6762) üzenetére


Róth
aktív tag

Nehéz eldönteni, viszont a 4,8% döntő mértékben befolyásolta a kimenetelt. Hm, milyen érdekes, Centrum: 4,8%, éppen nem jut be, szdsz: 5,6%, éppen bejut. Orbán meg 6 éve labdaszedő a nyegyvenvalahány százalékával.....

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6764) ToRR3nt3 válasza dr faustus (#6762) üzenetére


ToRR3nt3
senior tag

Nem vagyok rá büszke, de engem 2002-ben behúzott a csőbe Kupamisi. :B
Az első körben rájuk szavaztam. Aztán mikor kibújt a szög a zsákból és visszaléptek a komonisták javára, a második körre mérgemben el se mentem savazni. Mentségemre szóljon, h akkoriban még annyira se politizáltam, mint ma.

...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...

(#6765) lajafix válasza Dalai Láma (#6757) üzenetére


lajafix
addikt

ajánlom tanulmányozd a gáz árának alakulását, mind a lakosságit itthon, mind a világpiacit.
2005ben megállapodik a kormány titokban, hogy most nem emeltek, de majd a választások után megkapjátok(ezért nem csökkent az idén) de te éles meglátással csak a fideszt hozod elő. :W

Hát ezért érdemlünk mi ilyen politikusokat.

Rock'n Roll

(#6766) Budaházy válasza Dalai Láma (#6758) üzenetére


Budaházy
aktív tag

amit írsz azzal egyet tudok érteni
de azt gondolom hogy az elmaradt fejlesztések miatt sokkal többet veszített a főváros mint azt valaha is gondolnánk

Értem én, hogy NON-STOP de mikor nyit?

(#6767) fokukac válasza Róth (#6763) üzenetére


fokukac
nagyúr

labdaszedőnek pont jó.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#6768) rdi


rdi
veterán

Nem is olyan nagyon régen, ha jól emlékszem, Lajafix-el volt itt egy kis vitánk a tervezett eus borrendeletről és a cukrozásos borjavításról.
Nos talán ez a vélemény is érdekes lehet:

[link]

Fej! Tor! Potroh!

(#6770) fokukac


fokukac
nagyúr

Európát elözönlötték a román bevándorlók

(pedig ugye otthon maga a paradicsom van kialakulóban)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#6771) ToRR3nt3 válasza fokukac (#6770) üzenetére


ToRR3nt3
senior tag

Szabadnapos vagy? Mé nem a gdp-t termeled, mint ahogy azt számon szoktad kérni másokon? ;]

...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...

(#6772) ToRR3nt3


ToRR3nt3
senior tag

Egy kis bulvár.

Feljelentést tett az ORTT-nél egy néző. A panaszkodó állítása szerint "a zsidó származású Gálvölgyi, Jáksó és Hernádi erősen szidalmazták a keresztényeket és a magyarokat".

A humor nagyágyúi. LOL.

...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...

(#6773) Thyb válasza dr faustus (#6759) üzenetére


Thyb
senior tag

Ilyen pártra én is várok, vagy legalább egy olyan vezetésre amelynek nem a másikra történő prüszkölésében merül ki a tudása, ami ma történik.
Mi mindet cáfolunk, de ti ne merjétek.

A gyűlölet elvakitja mindkét oldal, legalább is a felszinen, mig alatta a tudatlan irányitás, a szakmai impotencia és hozzánemértés az amely dominál mindkét oldalon. Jó megoldást egyik oldal sem tud felmutatni vagy előterjeszteni, csak a hülyeségekkel vagdalkoznak és a jóléti társadalommal egy olyan országban ahol a sz@r az emberek füléig ér.
Itt változtatni kell épp ugy az emberek mentalitásán, a szokásainkon, a munkához való állásunkon mint a politikai vezetésen is.

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#6774) dr faustus válasza Thyb (#6773) üzenetére


dr faustus
senior tag

Én elégedett leszek egy esetleges Fidesz győzelemmel is.

Warning: Explicit Content

(#6775) lúzer válasza fokukac (#6770) üzenetére


lúzer
veterán

Most már igen, elmentek a bűnözők.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6776) Thyb válasza dr faustus (#6774) üzenetére


Thyb
senior tag

a mostani felállásban semmi különbség nem lenne a mostani kormányhoz képest

Kósával és egy hozzá hasonló mentalitásu vezetéssel jobban kiegyeznék. Talán az egész mostani politikai elitből neki van csak elfogadható szerepvállalása - a többinek az én szememben igazi identitásuk sincs - .

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#6777) Thyb válasza ToRR3nt3 (#6772) üzenetére


Thyb
senior tag

kár, hogy nem hozt fel mi volt az a mondat vagy beszólás, amely az "Ő" "magyar" identitását megsértette, valamint nagyon kulturált lényre vall a kis szendém, hogy mert Őt megsértették, elkezd zsidózni. Nem mintha nem lehetne igaz, vagy valós az állitása, de sérelemre ilyen módon támadni csak itt szokás meg olyan körökben, ahol ész érvek, kulturális vita hajlam nélküli a sértett fél. Nem Ő vezette a tankot tavaly? :W

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#6778) dr faustus válasza Thyb (#6776) üzenetére


dr faustus
senior tag

a mostani felállásban semmi különbség nem lenne a mostani kormányhoz képest

Pedig lenne, mint ahogy volt is különbség. Persze sokaknak nem tetszett a stílus, de én kibírhatónak tartottam, inkább a kisgazdák ténykedése nem tetszett. Van egy-két fontos dolog, amit szinte biztosra veszek, hogy a Fidesz meg fog lépni kormányon, és nekem ezek fontosak. (Pl. családi adózás)

Kósával és egy hozzá hasonló mentalitásu vezetéssel jobban kiegyeznék. Talán az egész mostani politikai elitből neki van csak elfogadható szerepvállalása - a többinek az én szememben igazi identitásuk sincs - .

Nem vagyok benne biztos, hogy Kósa, azon kívül persze hogy népszerű, képes lenne egy kormányzatot felállítani, és működtetni. Nincs akkora hatalma, befolyása és párton belüli támogatottsága ehhez. A vezetői képességeit sem ismerem, márpedig egy ME poszton ez nagyon fontos tulajdonság.

[ Szerkesztve ]

Warning: Explicit Content

(#6779) lúzer válasza Thyb (#6777) üzenetére


lúzer
veterán

Nem zsidózott, felelentett. Különbség.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6780) lúzer válasza dr faustus (#6778) üzenetére


lúzer
veterán

Nagyon nagyon egyetértek.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6781) dr faustus válasza lúzer (#6779) üzenetére


dr faustus
senior tag

Keresztényeket márpedig szabad kigúnyolni. Mint ahogy a zsidókat is szabad.
Egyébként jó lenne látni az ominózus műsor részletet. Így nem lehet megmondani, hogy jogos-e. Ami pedig a feljelentés szövegét illeti: Ez egy tahó.

[ Szerkesztve ]

Warning: Explicit Content

(#6782) Thyb válasza dr faustus (#6778) üzenetére


Thyb
senior tag

elnézve a mostani vezetést (ami nem sokban változott a tavalyi szereplés óta) ott sincs igazi vezető. Ha lett volna ilyen akkor az olyanokat aki miatt én a bukást látom (Mikola, szerver botrány féle Rogán nyilatkozatok, Kövér 1-2 beszólása) azok nem, vagy legalább is nem nyilatkozhattak volna. Ebből a szempontból GyF sokkal diktatórikusabb volt. Ott Hillernek volt egy durva beszólása valahol észak magyarországon, azonkivül kuss volt mindenkinek.

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#6783) philoxenia válasza lúzer (#6780) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Kósára esetleg én is szavaznék, Orbánra nem. Ez a különbség. :)
Mi pedig sokan vagyunk ilyenek :))

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#6784) lúzer válasza dr faustus (#6781) üzenetére


lúzer
veterán

Engem nem zavar, nem nézem a hh-t és kész.
Mindössze tisztáztam, hogy a feljelentés nem azonos a zsidózással.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6785) lúzer válasza philoxenia (#6783) üzenetére


lúzer
veterán

Orbán vitathatlanul karizmatikusabb.
Mellesleg ne embert nézz, hanem pártot. Illetve ki és mit művelt.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6786) dr faustus válasza Thyb (#6782) üzenetére


dr faustus
senior tag

Én továbbra is azt mondom, amit már rengtegszer mondam ezzel kapcsolatban: Bénák voltak a kampány során, de nehogymár ez alapján ítéljem meg őket. Mi vagyok én, valóságshown nevelkedett egyed?

Warning: Explicit Content

(#6787) Róth válasza dr faustus (#6778) üzenetére


Róth
aktív tag

"Kósa, azon kívül persze hogy népszerű"

Szili Kata nála is népszerűbb, győzike meg mindkettőjüknél. Szili népszerűsége annak köszönhető, hogy a fidesztábor nem pontozza le, sőt, lehet, hogy magasabbra is értékeli, mint az mszp-sek.
Szóval, a fidesztábor sem egy matyóhímzés.....

[ Szerkesztve ]

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#6788) Thyb válasza lúzer (#6784) üzenetére


Thyb
senior tag

Olvasd el hogyan nyilatkozik a három emlitett "előadó művész" származásáról.

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#6789) philoxenia válasza lúzer (#6785) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Már kinőttem abból, hogy "imádjam" a vezetőimet, fiatalabban nekem is volt ilyen apakompklexusom, a karizma egy főpapnak kell.Nekem inkább gondolkodóbb, kompromisszumkészebb politikusokra lenne szükségem.
Lehet, az országnak is. :)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#6790) Thyb válasza lúzer (#6785) üzenetére


Thyb
senior tag

Nem embert nézek, hanem szerepvállalást a hozzá tartozó régióban. Nekem Rogán is szimpatikus, hogy nem vágja magát hanyatt az EÜ minisztérium előtt, hanem behajtja a parkolási dijat (mégha néha kicsit erőltetett is lenne a dolog), ugyanakkor Kósa az aki valóban képes regionális politikát folytatni Debrecen környékén. Ő az aki összefog minden környékbeli polgármestert politikai hovatartozás nélkül, és ugy gondolkodik, ahogy én azt elvárnám egy ilyen sz@r helyzetben. És megy is a szekér Debrecen környékén.
Kénytelen vagyok mind személyt, mind pedig hozzáállást és rátermetséget figyelni.

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#6791) lúzer válasza philoxenia (#6789) üzenetére


lúzer
veterán

Engem meg nem érdekel a vezető, én egyszerűen nem coclializmusban és nyomorban akarom leélni az életem.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6792) dr faustus válasza philoxenia (#6789) üzenetére


dr faustus
senior tag

Nekem inkább gondolkodóbb, kompromisszumkészebb politikusokra lenne szükségem.

Mint például Kupa Mihály. :))
Ide vaskezű ME kell, biztos parlamenti többséggel, másképp nem lesz itt adóreform, meg hasonlóak, csak a mostani szarpofozgatás.

[ Szerkesztve ]

Warning: Explicit Content

(#6793) lúzer válasza Thyb (#6788) üzenetére


lúzer
veterán

"a zsidó származású ...."
Most ha tényleg azok akkor igazat mondott (és mi ebben a sértő), ha nem azok nem hiszem hogy sértés lenne ha valakiről feltételezzük a származását.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6794) lsc válasza lúzer (#6785) üzenetére


lsc
nagyúr

Hali
Orbán a parlamenti választások előtt , egy Napkelte adásban /akkor még járt oda/ : Kérem a választókat , szavazzanak a fideszre ,szeretnék újra miniszterelnök lenni ,én csak ehhez értek /mosolygás a kamerába/. Azért nem tettem idézőjelbe , mert már szó szerint nem emlékszem , de a lényege ez volt. Biztosan "viccelt", viszont nem igazán egy karizmatikus vezetőre ,inkább egy óvodásra vall ez a viselkedés.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#6795) philoxenia válasza lúzer (#6791) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Zöldkártya ?

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#6796) dr faustus válasza lsc (#6794) üzenetére


dr faustus
senior tag

Szavazz az MSZP-re, hozzád az passzol.

Gyurcsány a napkeltében azt mondta, hogy óvodásokat szokott kínozni a pincében! Hoppácska!

[ Szerkesztve ]

Warning: Explicit Content

(#6797) lúzer válasza philoxenia (#6795) üzenetére


lúzer
veterán

Nehogy már nekem kelljen elmenni!
Meg 8 millió embernek!

Rendben hogy gyf egy félisten, és ezt a buta népet le kéne cserélni, aki reformok helyett csak lopást lopás hátán lát, na de akkor is!

Már csak logisztikailag is egyszerűbb becuccolni egy repülőgépbe a bandát, mint egy népet.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#6798) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Hát ez se a szívem csücske, a nép-szerűség ilyen erőltetése.
/ olyan vagyok mint Ti /[link]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#6799) philoxenia válasza lúzer (#6797) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Jön Viktor és előveszi a zsebéből a demokráciát, meg a jólétet ?
Nem hiszek benne.

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#6800) dr faustus válasza lúzer (#6797) üzenetére


dr faustus
senior tag

Már csak logisztikailag is egyszerűbb becuccolni egy repülőgépbe a bandát, mint egy népet.

:))

Igen, mindenképp olcsóbb az elitet lecserélni, mint a népet átnevelni.

Warning: Explicit Content

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.