Hirdetés
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Van egy Intel 630as procim, és lehet, hogy eladnám az én cuccomat, helyette ezt építeném ki...
Ilyen lapot néztem ki:
Asus P5GDC Pro...vagy esetleg ajánlanátok lapot, ami támogat ddr2-t, és pci-e-s is...
A procira a hűtést nem tudom, hogy milyen legyen, ami még az esetleges tunningot is vígan bírja.
Köszi -
Boxer001
veterán
válasz Viktor77 #3753 üzenetére
Ez most megfordította azt az elképzelésemet, hogy talán kiépítek akkor egy ilyen konfigot...
Most megint ott tartok, hogy eladom...csak vegyék meg...amúgy nem rossz proci ez...
köszi a segítséget...remélem nem vesztek a végén rajta! (csak nem...)
Véleményed erről:
És majd A64 venice magos v. Pentium D lesz a nyerő...? -
Boxer001
veterán
Nekem ájemdém van...
de még mindig nálam van a 630as proci...és még mindig nem tudom, hogy mi a franc legyen a sorsa!
má megőrjítek vele mindenkit! -
Boxer001
veterán
Ha P4 tulajok...!
Nekem van egy P4 630as proccom...lehet, hogy gépet rakok alá...még mindig nem bírom eldönteni...
Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis lapot, ami nem drága, ddr2-t támogat (mondjuk lehet, hogy felesleges....) pci-e-s, mert az a jövő inkább, szal egy jó kis lap...+ a procchoz egy jó kis hűtő, ami esetleg a tunningot is bírja...
Bocsi, ha nem ide kéne írnom ezt... -
Boxer001
veterán
Nem igaz már...valaki végre győzzön meg már az igazságról...
Azt állítják, hogy a P4 6xx sorozat tagjai ''nem igazi'' 64 bitesek, nem teljes értékűek...!
Ez igaz?? Tudom, bizonygatták már nekem egyiket is, másikat is...de most mi az igazság???
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest