Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellike
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Outlook 2013-at szeretnék használni a céges leveleimhez.
A windows 8.1 beépített outlook-ja tökéletesen működik a címmel, gyorsan reagál a levelek érkezésére, stb.
Viszont a sima Outlook program amit használni szeretnék nem fogadja rögtön az e-maileket. Hiába megyek rá a küldés/fogadás gombra, semmi. Volt olyan, hogy tudtam egy levél érkezéséről, ekkor kiléptem a programról, majd vissza. Legalul rövid ideig látszott egy szinkronizálás felirat, mellett a szokásos küldés/fogadás és megkaptam az e-mailem. Legutoljára a beépített levelezőben megérkezett levél sehogy nem akart megjelenni a programban. Áthelyeztem egy másik mappába, az Outlookban rákattintottam a küldés/fogadásra, majd ezután megjelent az áthelyezett mappában a levél.
Levélküldésnél is van vele probléma: Írok egy e-mailt, elküldöm, majd alul megjelenik egy KÜLDÉSI/FOGADÁSI HIBA jelzés - Küldés feladat hibát jelzett (0x80040119). A levél bár megérkezik a címzettnek, de a postázandó üzenetek között maradt
Tud valaki valami megoldást arra, hogy normálisan tudjam használni az Outlook 2013-at?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
mellike
csendes tag
Igen, minden naprakész. Ha csak simán a küldés/fogadásra kattintok, akkor alul nem jelenik meg a szinkronizálás felirat. Eddig párszor bukkant fel, akkor is akkor amikor újraindítottam a programot, ráadásul ha most teszem ugyanezt, akkor most nem jön fel. Ez a legnagyobb problémám, hogy nem tudom reprodukálni a sikeres fogadást
-
mellike
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig problémám van az üzenet fogadással .
Az Outlook 2013-ban már minden végigpróbáltam (persze nyilván nem mindent, mert akkor most jó lenne).
Egyszerűen nem jelenik meg a programban semmilyen beérkezett üzenet. Hiába nyomok küldést/fogadást, semmi.
Beállítottam mindent kézzel is és automatikusan is.Megkapom a visszajelzést, hogy jók a beállítások, gond nélkül elküldi a teszt e-mailt, de mégsem jelenik meg a Beérkező üzenetekben semmi.
Ha az üzeneteket bármelyik más mappába áthelyezem, az pillanatok alatt megjelenik az Outlookban is.
Próbáltam kreálni egy szabályt, ami az összes újonnan beérkezett üzenetet áthelyezi egy másik mappába, de mivel a programba nem érkezik meg az e-mail, ezért ez sem működik.Bármilyen ötletet szívesen vennék!
-
mellike
csendes tag
Szia!
Köszi, ez egy nagyon jó ötlet volt! Összekötöttem a gmail-emmel, ami persze egyből elkezdte beszinkronizálni a dolgokat és láttam a beérkező leveleimet.
A másik cím ezt a szolgáltatót használja bejövő és kimenő levelek kezelésére is: server13.megacp.com.
Legalább nem a programban van a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
mellike
csendes tag
Rendben, megpróbálom, köszönöm. Ami érdekes számomra az az, hogy bármilyen más programhoz gond nélkül hozzá tudom csatolni a címet és mindenhol tökéletesen működnek az általuk adott beállítások, sőt még automatikusan is szinte minden felismerte a jókat. Fura.
Azért ha lesz megoldásom egyszer majd leírom, hátha más is hasonló cipőben van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest